|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 24 гру, 2025 18:07
pesikot написав:Тобто, з прикладом Hotab'а питаннь нема, це чудово Мене коробить від слова "силовики", це щось московитське Не всі чиновники отримають пенсії з солідарної системи, наприклад, судді Інші, є сплата ЕСВ, який потім враховується в розмір майбутньої пенсії До речі, тебе це теж особисто стосується. Поцікався питанням. Стосовно солідарної системи, то вона у нас хронічна дефіцитна і потребує дотацій з бюджета, навіть без урахування суддів та інших з "довічним утриманням" То яка різниця, з бюджету напряму їм платять пенсії чи через дотації ПФУ ?
Какая разніці? Одна дает, другая дразніца. Напряму з бюджету виглядає більш захищеним варіантом. Дотації ПФ - сьогодні є, завтра нема. Чи можна взагалі Пф ліквідувати через процедуру банкрутства?))
-
UA
-
-
- Подякував: 1886 раз.
- Подякували: 2373 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Сер 24 гру, 2025 18:10
Shaman написав:відразу видно, яка тема чутлива для форумчан. але дивно, є представник який через суд собі вибив захмарну пенсію - до нього питань немає 
Український суд, самий справедливий суд в світі.
-
UA
-
-
- Подякував: 1886 раз.
- Подякували: 2373 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Сер 24 гру, 2025 18:30
UA написав: pesikot написав:Тобто, з прикладом Hotab'а питаннь нема, це чудово Мене коробить від слова "силовики", це щось московитське Не всі чиновники отримають пенсії з солідарної системи, наприклад, судді Інші, є сплата ЕСВ, який потім враховується в розмір майбутньої пенсії До речі, тебе це теж особисто стосується. Поцікався питанням. Стосовно солідарної системи, то вона у нас хронічна дефіцитна і потребує дотацій з бюджета, навіть без урахування суддів та інших з "довічним утриманням" То яка різниця, з бюджету напряму їм платять пенсії чи через дотації ПФУ ?
Какая разніці? Одна дает, другая дразніца. Напряму з бюджету виглядає більш захищеним варіантом. Дотації ПФ - сьогодні є, завтра нема.
Ну то да, як собі, то UA & Banderlog хочуть "напряму з бюджету виглядає більш захищеним варіантом.", а на пенсіонерів - насрати Потім, вони ж будуть лити сльози, які малі пенсії у пенсіонерів )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 24 гру, 2025 18:43
pesikot написав:То яка різниця, з бюджету напряму їм платять пенсії чи через дотації ПФУ ?
різниця є, мож буде не настільки дотаційна) мене особисто це поки не стосується. Та і хрєнь то на рахунок пенсії, розвод для буратін. Помню до революції гідності переписувався з одним з активних в той час тутешніх авторів, на мінфіні він агітував за недержавні пенсійні фонди... цікаво що б він зараз сказав ?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 24 гру, 2025 18:53
Вдень здавалось що Вадік в завʼязці
Ближче до вечера він не дотягнув. Чи втомився, чи закинув стакан Ех, а я думав на чаях вже
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2554 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Сер 24 гру, 2025 18:54
candle645 написав: pesikot написав: candle645 написав:10000 це і є +/- максимальна пенсія пересічного який сплачував максимальні внески в ПФ)
Навіть приклад Hotab'а показує, що ти неправий Далі можно не читати ...
Так він не пересічний, а Вислужений учасник бойових дій в Ахриці та Хорватії. З відповідними надбавками та доплатами.
Саме за УБД доплата лише 700 грн Я і без УБД виходжу на допустимий максимум : 10 прожиткових Тобто УБД погоди не робить зовсім.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2554 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Сер 24 гру, 2025 19:20
Banderlog написав: pesikot написав:То яка різниця, з бюджету напряму їм платять пенсії чи через дотації ПФУ ?
різниця є, мож буде не настільки дотаційна) мене особисто це поки не стосується. Та і хрєнь то на рахунок пенсії, розвод для буратін.
Ти можешь писати хрєнь взагалі... але тут, стосується тебе особисто Ти в ЗСУ, ти отримуєшь ЗП, з якої платиться ЕСВ Сума сплаченої ЕСВ, потім, буде враховуватись для суми твоєї пенсії Якщо ти цього не знав чи не хочешь знати, ти потім цим будешь користуватись, коли почнешь збирати доки про стаж для пенсії Ти будешь це робити, тому не потрібно тобі робити отой вигляд, що тобі це не цікаво ))) Те що ти, коли будешь на пенсії, знову почнешь тягати контрабас через кордон, не відміняє того факту, що пенсію ти собі оформишь по максімуму ))
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 24 гру, 2025 19:23, всього редагувалось 2 разів.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 24 гру, 2025 19:27
Поздоровляю з Різдвом усіх притомних! "щоб він сконав", скаже кожен про себе.(с)
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 гру, 2025 19:35
UA написав: pesikot написав:Те що ти, коли будешь на пенсії, знову почнешь тягати контрабас через кордон, не відміняє того факту, що пенсію ти собі оформишь по максімуму ))
Котяра ти пахати вмієш?
На відміну від тебе, ментопенса, я вмію працювати і головою, і руками А не як ти, ларьочний бізнес кришувати )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 24 гру, 2025 19:36
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:То яка різниця, з бюджету напряму їм платять пенсії чи через дотації ПФУ ?
різниця є, мож буде не настільки дотаційна) мене особисто це поки не стосується. Та і хрєнь то на рахунок пенсії, розвод для буратін.
Ти можешь писати хрєнь взагалі... але тут, стосується тебе особисто Ти в ЗСУ, ти отримуєшь ЗП, з якої платиться ЕСВ Сума сплаченої ЕСВ, потім, буде враховуватись для суми твоєї пенсії Якщо ти цього не знав чи не хочешь знати, ти потім цим будешь користуватись, коли почнешь збирати доки про стаж для пенсії Ти будешь це робити, тому не потрібно тобі робити отой вигляд, що тобі це не цікаво ))) Те що ти, коли будешь на пенсії, знову почнешь тягати контрабас через кордон, не відміняє того факту, що пенсію ти собі оформишь по максімуму ))
понятно що оформлю по максимуму, но не військову. Тільки через 10 років коли мені буде 55 це будуть копійки в смислі шаги. Есв платиться з зарплати 33 тисяч так шо особо воно не вплине. щодо стажу для перерахунку рік за 3 в зоні бд, то вмене і без того вже стажу набігло за 30 років. Так шо не треба пугати бабусю великою пенсією)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2