Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1640416405164061640716408 ... 16415>
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:20

Water написав:Ці громадяни з паспортами педерації, а це є підставою для позбавлення українського громадянства.
Звернись до консульства з приводу забрать до тебе цих українців.
Сплатять штраф за перетин кордону в одному з зачинених КПП, далі 5 хвилин на ВЛК і упірьод.

Ви адекватний ? До якого консульства мож звернутись в оріхові? :lol:
та ви шо ? Підстава для позбавлення? ну то позбавте всіх хто прийняв російське громадянство на окупованих територіях.
Тоді і війні кінець.
За шо нам тоді воювати?
За власність одігархів? За землю яка в оренді в західних компаніях? Там моєї нерухомості в криму нема...
Banderlog

Подякував: 122 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:20

Бетон написав:тИ взагалі усвідомлюєш, скільки агресорів у світі?
Мені що — йти до путіна і жалітись?
Я громадянин України.
І саме Україна зобов’язана мене захищати.
Кожен президент і кожен міністр оборони добровільно йшли на свої посади й брали на себе відповідальність.
Саме їм я і виставляю претензії.
Мене не цікавить росія і не цікавлять інші держави.
Вони не несуть відповідальності за мою безпеку.
Я вимагаю відповідальності від своєї держави — і це моє законне право.

а які законні обов'язки?..
Shaman

Подякував: 807 раз.
Подякували: 1700 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:21

Xenon написав:
❗️ТЦК більше не зупинятимуть авто та не чергуватимуть на блокпостах: у 2026 році мобілізація перейде в цифрову форму, — як вказано, документи перевірятимуть лише Нацполіція, Нацгвардія та СБУ

Що зміниться: камери автоматично зчитуватимуть номера авто, і якщо власник є в базі «Оберіг», сигнал одразу отримає найближчий патруль.

Неоновлені дані в «Резерв+» або порушення правил можуть обернутися штрафом, забороною на водіння чи доставленням до сервісного центру поліцією
.

Я це очікував (і це ми обговорювали тут) ще в 23-му як вводили резерв+
Довго думали . Давно було пора. Щоправда я мав на увазі трохи законі ще: не оновив —->автоматичний штраф—->>не сплатив—->виконавча машину в розшук—->блок-пост з камерою зупиняє
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2558 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:23

Hotab написав:
  Banderlog написав:
  fox767676 написав:шо це за лайно " громадяни України – вихідці з Криму"???
Вже 12 років минуло після окупації
замість міну
тут труси хрестик. або жителі криму і донецьку наші громадяни або який смисл воювати ? За дачі депутатів в криму та за шахти ахметова?

Звільнити і зразу в ТЦК 😅
Автомати не видавати, дрони теж, пролюблять. Лопат достатньо .
По факту це ніякі не укр громадяни . Просто де треба (для робот на корабль та на безвіз по Європі) показують укр паспорт. А так то чистокровні нью-кацапи.

Та понятно все з їх громадянством, тут мова про лице держави. Да в окопи було б норм разом з waterом і шаманом :lol:
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:27

Любиш медок - люби і холодок ))

Banderlog

Та понятно все з їх громадянством, тут мова про лице держави.

Так і збережеться лице 😅
Публіка юзала плюси переваги укр громадянства (порівняно з коцабським), а тепер час «віддавати борг» (с) Флайман
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2558 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Я все ж невиправний оптиміст, і вірю що ніхто не був настільки дурним щоб насправді розраховувати на повернення Криму. Навіть Подоляк з Будановим, скоріше за все мали на увазі азовську "Ялту", а не кримську. Хочеться в це вірити. Ну Федоров з Зеленським дійсно проколились коли вголос проджектували "сіліконову долину у деокупованому Криму"
fox767676

Подякував: 424 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:31

Shaman написав:наші. але ті, хто пішов на співпрацю з окупантами - зрадники. що там в тебе на Буковині робили зі старостами, коли заходила радянська армія під час 2СВ - хоч до суду встигали дожити за четвертаком? ;)
в мене на Буковині з старостами нічого не робили, бо вони були громадянами румунії :lol:
Буковину совок окупував перед війною літом 40 року в результаті пакту молотова рібентропа та ультиматуму румунській державі. В 41 румунська влада вернулась... з якого ти їх вважаєш окупантами на буковині? :lol:
Ти як тичеш куди не попадя 2 світову то хоть вивчи історію. То співпраця це паспорт російський?) Ну то позбавляйте їх від громадянства скопом, шо тут іще думати?
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:33

ЛАД написав:...
Мене теж не здивує. :)
Но в чём тут терроризм? Что в их действиях соответствует приведенному вами определению?

може порушення санкцій, впроваджених проти терористів, вважається співучастю?...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:38

Banderlog написав:
  Shaman написав:наші. але ті, хто пішов на співпрацю з окупантами - зрадники. що там в тебе на Буковині робили зі старостами, коли заходила радянська армія під час 2СВ - хоч до суду встигали дожити за четвертаком? ;)
в мене на Буковині з старостами нічого не робили, бо вони були громадянами румунії :lol:
Буковину совок окупував перед війною літом 40 року в результаті пакту молотова рібентропа та ультиматуму румунській державі. В 41 румунська влада вернулась... з якого ти їх вважаєш окупантами на буковині? :lol:
Ти як тичеш куди не попадя 2 світову то хоть вивчи історію. То співпраця це паспорт російський?) Ну то позбавляйте їх від громадянства скопом, шо тут іще думати?

так й бачу - НКВС така - а громадянин Румунії, йди вже? чи ще отримував додатвове звинувачення у співпраці з румунською розвідкою?.. :lol:

співпраця - це співпраця. й плавати на кораблях, які свідомо порушують законодавство, тут громадянство України не врятує...

навіщо позбавляти? коли звільнимо, тоді й будемо перевіряти. й всіх без громадянства - під депортацію. ось тоді й побачимо запити, як й не так давно - як відновити український паспорт? ;)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 10 січ, 2026 13:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Росія вдарила Орєшніком по Львову, щоб залякати Захід та стримати розгортання іноземних військ в Україні
Аналітики вважають, що Росія навмисно обрала Львівську область для удару Орєшніком 9 січня, щоб показати Заходу свої «можливості». ISW називає атаку частиною «російського брязкання ядерною зброєю», яка мала на меті залякати західні країни, щоб вони не розгортали війська в Україні.

Коаліція охочих на зустрічі у Парижі 6 січня погодила відправку своїх військових після припинення вогню в рамках гарантій безпеки для України, нагадує ISW. Водночас Кремль неодноразово заявляв, що такі західні гарантії безпеки будуть «неприйнятними» для Росії і що іноземні війська будуть «законними» цілями для російських окупантів.

США захопили диктатора, якого звинувачують в організації торгівлю наркотиками - такого собі венесуельського Ескобара. так тут дехто вже кілька днів в кожному другому повідомленні розповідає, яке це порушення міжнародного права. порушення.

але питання - а яке собаче діло Раші, які війська розміщують на території України? які "законні" цілі? вони цю маячню кажуть вже кілька років. й чому ті самі форумчани не розповідають про порушення міжнародного права, а? до речі, війська Раші в Сирії теж не чіпали, вони спокійно собі бомбили цивільне населення. тому б я більше обговорював порушення міжнародного права, які безпосередньо зачіпають нас ;) а не наркокартелі десь в Латинській Америці...
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 10 січ, 2026 13:47, всього редагувалось 2 разів.
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1640416405164061640716408 ... 16415>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти