|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 10 січ, 2026 12:57
Water написав: Banderlog написав:що тобі до росіян? українці залишились.
Ну так тиж не схотів своїх забрать.
як це я не схотів? Я і зараз хочу. Питання не в моїй компетенції. Нормальна держава має за своїх вписуватись.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:00
fox767676 написав:шо це за лайно " громадяни України – вихідці з Криму"??? Вже 12 років минуло після окупації замість міну
тут труси хрестик. або жителі криму і донецьку наші громадяни або який смисл воювати ? За дачі депутатів в криму та за шахти ахметова?
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:01
Banderlog написав: flyman написав:до модераторів: можна створити тему "бенехуельський каботаж" і перенести флуд на цю тему. дякую п.с. кажуть тих 2х росіян вже відпустили
що тобі до росіян? українці залишились.
та нічо, ¿Que Pasa Paradox?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1624 раз.
- Подякували: 2872 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:10
Banderlog написав: Water написав: Banderlog написав:що тобі до росіян? українці залишились.
Ну так тиж не схотів своїх забрать.
як це я не схотів? Я і зараз хочу. Питання не в моїй компетенції. Нормальна держава має за своїх вписуватись.
Ці громадяни з паспортами педерації, а це є підставою для позбавлення українського громадянства. Звернись до консульства з приводу забрать до тебе цих українців. Сплатять штраф за перетин кордону в одному з зачинених КПП, далі 5 хвилин на ВЛК і упірьод.
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:14
❗️ТЦК більше не зупинятимуть авто та не чергуватимуть на блокпостах: у 2026 році мобілізація перейде в цифрову форму, — як вказано, документи перевірятимуть лише Нацполіція, Нацгвардія та СБУ
Що зміниться: камери автоматично зчитуватимуть номера авто, і якщо власник є в базі «Оберіг», сигнал одразу отримає найближчий патруль.
Неоновлені дані в «Резерв+» або порушення правил можуть обернутися штрафом, забороною на водіння чи доставленням до сервісного центру поліцією.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:16
Banderlog написав: fox767676 написав:шо це за лайно " громадяни України – вихідці з Криму"??? Вже 12 років минуло після окупації замість міну
тут труси хрестик. або жителі криму і донецьку наші громадяни або який смисл воювати ? За дачі депутатів в криму та за шахти ахметова?
наші. але ті, хто пішов на співпрацю з окупантами - зрадники. що там в тебе на Буковині робили зі старостами, коли заходила радянська армія під час 2СВ - хоч до суду встигали дожити за четвертаком? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 809 раз.
- Подякували: 1707 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:17
Xenon написав:❗️ТЦК більше не зупинятимуть авто та не чергуватимуть на блокпостах: у 2026 році мобілізація перейде в цифрову форму, — як вказано, документи перевірятимуть лише Нацполіція, Нацгвардія та СБУ
Що зміниться: камери автоматично зчитуватимуть номера авто, і якщо власник є в базі «Оберіг», сигнал одразу отримає найближчий патруль.
Неоновлені дані в «Резерв+» або порушення правил можуть обернутися штрафом, забороною на водіння чи доставленням до сервісного центру поліцією.
зараз почнеться - яке мають право? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:18
Banderlog написав: fox767676 написав:шо це за лайно " громадяни України – вихідці з Криму"??? Вже 12 років минуло після окупації замість міну
Звільнити і зразу в ТЦК 😅 Автомати не видавати, дрони теж, пролюблять. Лопат достатньо . По факту це ніякі не укр громадяни . Просто де треба (для робот на корабль та на безвіз по Європі) показують укр паспорт. А так то чистокровні нью-кацапи.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2559 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:20
Water написав:Ці громадяни з паспортами педерації, а це є підставою для позбавлення українського громадянства. Звернись до консульства з приводу забрать до тебе цих українців. Сплатять штраф за перетин кордону в одному з зачинених КПП, далі 5 хвилин на ВЛК і упірьод.
Ви адекватний ? До якого консульства мож звернутись в оріхові? та ви шо ? Підстава для позбавлення? ну то позбавте всіх хто прийняв російське громадянство на окупованих територіях. Тоді і війні кінець. За шо нам тоді воювати? За власність одігархів? За землю яка в оренді в західних компаніях? Там моєї нерухомості в криму нема...
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:20
Бетон написав:тИ взагалі усвідомлюєш, скільки агресорів у світі? Мені що — йти до путіна і жалітись? Я громадянин України. І саме Україна зобов’язана мене захищати. Кожен президент і кожен міністр оборони добровільно йшли на свої посади й брали на себе відповідальність. Саме їм я і виставляю претензії. Мене не цікавить росія і не цікавлять інші держави. Вони не несуть відповідальності за мою безпеку. Я вимагаю відповідальності від своєї держави — і це моє законне право.
а які законні обов'язки?..
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-