|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:45
Shaman написав: ЛАД написав: барабашов написав:.............. Кстати а шо то был за строительный институт шо с него в армию забирали? .........
Скорее всего, проще - институт был уже после армии.
а у вас армії не було? як же так... й ця людина направляє всіх, хто не подобається на фронт... 
Я ж не винуватий , що свою біографію до 1985 року, я тут описував 10-15 років тому.... Тому нагадаю і поясню 1 Я займався спортом в клубі СКА8 ( Львів) з 1974 року , але після поступлення в 1982 році в Політехнічний,на денну форму, я зобовязаний був узгоджувати свої виступи і з спортклубом Буревісник. 2 Так як у Львові є Інститут Фізкультури , то дивного в тому що всі збірні Буревісника формувались на базі студентів ІнФізу - думаю нікого не здивує , але Буревісник мав право ЗАПЕРЕЧУВАТИ мій виступ під прапорами збірної СКА Таким чином частенько ставались ситуації коли я НЕ МІГ на обласних або Українських змаганнях виступати за СКА (бо Буревісник ЗАПЕРЕЧУВАВ ) і в той самий час той самий Буревісник не викликав мене в збірні під свої прапори. Моєму тренеру це не сподобалось і він запропонував перевестись в спортроту Я погодився, але тут почались гонки генсеків на лафетах і замість спортроти СКА Львів, я опинився в ГСВГ... 3 В 1985 році, так як в мене були 2 курси вищої денної форми , я пішов в школу прапорщиків ( в тій самій Німеччині) і після закінчення якої остався служити там де і служив сержантом але в ранзі старшини роти, одночасно перевівшись з денної на вечірню форму навчання, яку і закінчив в 1991 році.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3017 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:52
"О недавнем заявлении о "завозе" в Украину 300 тыс мигрантов ежегодно. Я давно уже пишу - это грантовая тема, на нее подсадили у нас и чиновников, и академические институты. Это уже решенный вопрос"... "Сейчас Украина обеспечивает для ЕС безопасность и Европа готова финансировать эту геополитическую услугу". "После войны Украина будет помогать ЕС минимизировать мигрантский кризис, приняв до 3 млн человек за 10 лет и частично заместив украинцев, которые уехали в Европу. И за это тоже Украине будут платить большие деньги". "Нужно понимать, что политические элиты у нас рентоориентированные, то есть нацеленные на постоянный поиск финансовых рент (либо внутри экономики с помощью "схематоза" или на внешнем контуре в виде кредитов и грантов)". "Правящий класс у нас всегда "идет за деньгами". Он всегда "голодный". Поэтому правящий класс постоянно делает именно то, что обеспечивает приток финансовых рент для его последующего распределения между несколькими "семьями"... "Средний класс у нас в меньшинстве и ставкой на него выборы не выиграть"... "Можете мне не верить, но любой другой политический проект, глобалисты просто сьедят и даже не поперхнутся"...
О.Кущ
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:02
ЛАД написав:Но Порошенко тоже не "закупляв на ці гроші зброю". Я уже не раз приводил цифры, что при Зеленском военный бюджет, как минимум, не уменьшился. а даже немного вырос.
Може і так, але при Порошенку не було загрози повноцінної війни.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:07
Shaman написав: _hunter написав: budivelnik написав:По перше - я в межах СВОГО села По друге - якщо мій рівень -це сільська ліга
Так я ровно про это же Смотри: лет 30 назад - когда "дворовой дядя Коля" был единственным эталоном и источником информации - твой подход имел право на жизнь. Но сейчас-то - когда тот же MrBeast всегда готов своими ДОСТИЖЕНИЯМИ поделиться - нафига мне тебя не то, что слушать, но даже знать о тебе 
дивись, кого хочеш. але тобі навіть до ліги Будівельника як до Києва. але тобі ніхто забороняє мріяти про рівень Маска. й пропускаєш головне з того, що пише Будівельник - треба не мріяти, а щось робити. а ти мрій далі 
Що ж спробую пояснити різницю між блогером MrBeast і собою. 1 Давай розберемось з термінами Отже Для тебе я примітивний барига з примітивним бізнесом який чомусь добрався до 5% найбагатших , але це не рахується бо барига і примітив... Я правильно описав себе твоїми тремінами ? А якщо так Фахівець по організації сіткоцентричної логістичної мережі з використанням станків чпу , а також створення програмного забезпечення для нейрокерування цими станками... Прочитав ? Гарно звучить ? а якщо до цього додати Фінансовий аналітик по розробці алгоритмів економічної діяльності на довгих горизонтах планування , вірність консультацій якого підтвержені економічними результатами ....Також прочитав? А тепер спробуй заперечити що тут не я описаний ЧПУ - так це той самий кавовий Сіткоцентрична мережа - магазин з постачальниками Нейрокерування - керування дотиком на моніторах з тоучскріном А я ще можу додати - написання програм зміни( корелятивної оптимізації) роботи чпу в залежності від погодних умов...це я при зміні вологості/тиску/температури - змінюю дріботу помолу і вагу порції щоб добитись найкращого виходу Тому ще раз Навіть сантехніка можна описати Фахівець по хіміко-фізичному впливу на результати життєдіяльності людства з метою збереження комфортного середовища і уникнення розповсюдження хіміко-бактереологічного зараження середовища..Висновок Якщо БЛОГЕР показав тобі алгоритм і ти його повторив і досягнув того ж самого - то так слухай блогера Якщо я тобі показав алгоритм а ти від нього відмахнувся- то це не тому що термін яким ти описав мою професію -поганий. Це тому що ти лінько і потенційний лох, який з часом заповнить 73% програвших Але при цьому, я й твою діяльність можу описати так, що ти це можеш використати на візитівках Фахівець з фізично-хімічного аналізу рідин , основним компонентом яких є зброджений ячмінь , при умові надання самих рідин для безкоштовної дегустації ( або оплати для дегустації в барах німецьких міст) Результатом аналізу цієї дегустації є вихід кало-мочевих мас в обємі максимум 30% від обєму продегустованого.(примітка-за окремі гроші може бути проведена й дегустація цих кало-мочевих мас)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:10
andrijk777 написав: ЛАД написав:Но Порошенко тоже не "закупляв на ці гроші зброю". Я уже не раз приводил цифры, что при Зеленском военный бюджет, как минимум, не уменьшился. а даже немного вырос.
При Порошенку йшла ВІЙНА , яку він обмежив зоною ОРДЛО і саме тому, що пуйло не могло прорвати укріплення(хоча робило це постійно) ті бойові дії не перейшли у війну... І якби не розмінувались кордони з Кримом- то не факт що ворог зміг би захопити Херсон І поки був ПОРОШЕНКО -кордони МІНУВАЛИСЬ а от після 2019 кордони РОЗМІНОВУВАЛИСЬ і от саме розмінування (без уточнень хто і чому) і був ОДНИМ з тих чинноком, який привів до повноцінної агресії.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:18
BIGor написав: budivelnik написав:витрачати треба менше ніж заробляєш
Весь світ живе в кредит, а тут таке.... на Нобелівку будівельнийка!
Живе звичайно... але це тавтологія весь світ їсть їжу... весь світ пє воду.... Тому може розглянемо саме поняття кредит? Є кредит який мільярдер Ілон Маск бере в інвесторів .... - йому його дають , бо вся попередня діяльність Маска показала що ймовірність успіху(повернення кредиту з хорошими дивідентами ) в Маска високі.. А є кредит , який надає кантора рога й копита БігІгору під 20% в місяць на купівлю пачки цигарок.... - також кредит Але як там кажуть в Одессі Але є нюанси... Тому Якщо в мене Диплом про право надання мені кредиту в 1-3 млн грн бо я маю трьохкратне забезпечення - то в мене висока ймовірність отримати такий кредит під 5-7% річних в гривні Під 15-17% мене ПРОСЯТЬ взяти від 2 млн грн.... А тепер питання а скільки і під скільки просять щоб взяв ти ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:21
Трамп ЗАКРИВ протоку і через три дні Іран ВІДКРИВ протоку для проходу ВСІХ суден на час зупинки вогню в Лівії Нафта вже нижче 90
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:27
andrijk777 написав: ЛАД написав:Но Порошенко тоже не "закупляв на ці гроші зброю". Я уже не раз приводил цифры, что при Зеленском военный бюджет, как минимум, не уменьшился. а даже немного вырос.
Была. Примерно такая же, как и при Зеленском. Можно только удивляться/радоваться, что война не началась раньше. Не началась раньше, возможно, потому, что Путин рассчитывал реализовать свои цели через Д/ЛНР, пользуясь минскими договорённостями.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:35
budivelnik написав: andrijk777 написав: ЛАД написав:Но Порошенко тоже не "закупляв на ці гроші зброю". Я уже не раз приводил цифры, что при Зеленском военный бюджет, как минимум, не уменьшился. а даже немного вырос.
При Порошенку йшла ВІЙНА , яку він обмежив зоною ОРДЛО і саме тому, що пуйло не могло прорвати укріплення(хоча робило це постійно) ті бойові дії не перейшли у війну... І якби не розмінувались кордони з Кримом- то не факт що ворог зміг би захопити Херсон І поки був ПОРОШЕНКО -кордони МІНУВАЛИСЬ а от після 2019 кордони РОЗМІНОВУВАЛИСЬ і от саме розмінування (без уточнень хто і чому) і був ОДНИМ з тих чинноком, який привів до повноцінної агресії.
На Киев войска пошли, не прорывая никаких укріплень или заминированных кордонів. И не Порошенко "обмежив війну зоною ОРДЛО". В то время никто и не пытался расширить зону боевых действий.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:42
ЛАД написав: budivelnik написав: andrijk777 написав:Може і так, але при Порошенку не було загрози повноцінної війни.
На Киев войска пошли, не прорывая никаких укріплень или заминированных кордонів. И не Порошенко "обмежив війну зоною ОРДЛО". В то время никто и не пытался расширить зону боевых действий.
Є твоє враження Є моя думка Київ я не чіпав, бо це ставить під удар рішення Зеленського покращити на цьому напрямку перед війною автомобільні шляхи Про те хотів пуйло чи НЕ ДАЛИ -в мене з тобою постійні дебати Для тебе світом керує пуйло , а всі навколо нього хлопчики на побігушках які повинні були виконувати захцянки пуйла.. Насправді в 2016 році була створена система по якій в зону ОРДЛО міг потрапити тільки контрактник і була створена 300 000 + армія , яка приймала участь в бойових діях Те що суспільство було максимально ізольоване від війни - говорять успішність передвиборчих лозунгів Порошенку війна вигідна бо він на ній заробляє... Якби суспільство несло втрати-воно б на цю фігню не повелось. Тому пуйло розраховував що ми зробимо постійну ротацію і максимально велика кількість населення буде потерпати від бойових дій, а насправді це обмежилось тільки бійцями ЗСУ Те що пуйло не пішло в 2014-2016 далі -показують події 2022 і далі а - де найбільший прорив? - на півдні б - де найкраще тримались наші війська - по лінії ОРДЛО в - де наші війська втратили лінію ОРДЛО ? - тільки на півдні де ворог пройшов через розміновані території. Звідси висновок Поки пуйло не побачило як мінімум ДВА напрямки прориву ( Київський і Південний) - доти він не ризикував атакувати.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 17 кві, 2026 15:44, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1