Интересно, я тут сегодня самый старый. Вспоминать старину, вроде, свойственно старикам. Но почему-то прошлое регулярно вспоминают больше люди, которые на 15-20-... лет моложе.
З тобою все ясно Тим більше ти пропустив своє ж твердження і не зміг пояснити як так сталось що єстєственним порядком що в Харкові що у Львові були УКРАЇНЦІ в більшості.. Але тебе за російську ущємляють....
ЛАД написав:Границы государств за "СОТНІ років" менялись сотни раз. За яку Україну вони боролись "СОТНІ років"?
.За свою Батьківщину.... Спочатку з монголо татарами в 1300+ роках Потім з католиками в 1500+ роках ( їх представляли поляки) Потім з москалями в 1600-1990... І от так борячись надавали по мордасам всім.... А потім прийшло сьогоднення Де спочатку Бандерівці боролись з Поляками - Львів український - значить перемогли бандерівці Потім Бандерівці боролись з москалями - Львів український - знову перемогли бандерівці Потім Бандерівці почали боротись з безродним перекоти полем (типу ладів, яким москалі бомби на голови а вони їм СПАСІБА за ЗАЩІТУ АТ Бандеровцев) Думаю що й цих переможуть.
ЛАД написав:Вспоминать старину, вроде, свойственно старикам.
Ти не історію згадуєш Ти по совку плачеш а совок і історія- це речі різні.. Спеціально для дурнів створили правило КОРДОНИ ЗАФІКСОВАНІ після другої світової - непорушні... А ти про що цілий час? Членін создал условія..... А Голодомор це хто СоздАл условія?
ЛАД написав:нардеп Федієнко уже мобилизовался? Или он планирует мобилизоваться вместе с депортируемыми? Боюсь, долго ждать придётся.
Насправді депортують явний крімінал або нелегалів, це вже зовсім крайні випадки, але як нардеп може телепатично визначити чи підходить ресурс по здоровью чи немає відстрочки - одному богу відомо.
До речі, за війни у цього депутата Федієнка пішли справи різко в гору, по декларації видно купив дві квартири (Київ) і дачу, тому очевидно він дуже переживає
Так о депортации это его мечты.
Скоріше всього його помисли доволі банальні - якнаймога довше зберегти ситуацію, при якій в нього стало набагато більше грошей. Нажаль, для деяких у владі війна - вигідна.
З тобою все ясно Тим більше ти пропустив своє ж твердження і не зміг пояснити як так сталось що єстєственним порядком що в Харкові що у Львові були УКРАЇНЦІ в більшості.. Але тебе за російську ущємляють....
Переврали. Во Львове это произошло не "єстєственним порядком".
ЛАД написав:Границы государств за "СОТНІ років" менялись сотни раз. За яку Україну вони боролись "СОТНІ років"?
.За свою Батьківщину.... Спочатку з монголо татарами в 1300+ роках Потім з католиками в 1500+ роках ( їх представляли поляки) Потім з москалями в 1600-1990... І от так борячись надавали по мордасам всім.... А потім прийшло сьогоднення Де спочатку Бандерівці боролись з Поляками - Львів український - значить перемогли бандерівці Потім Бандерівці боролись з москалями - Львів український - знову перемогли бандерівці Потім Бандерівці почали боротись з безродним перекоти полем (типу ладів, яким москалі бомби на голови а вони їм СПАСІБА за ЗАЩІТУ АТ Бандеровцев) Думаю що й цих переможуть.
Интересная у вас трактовка истории. Тоже на шнобелевку тянет.
BIGor написав:Мені цікаво, в кого твій дід віджав житло?
Мій дід в трьох поколіннях жив в Галичині, його дружина моя Бабця - два покоління жила в Галичині.... А другий дід між Вінницею і Одесою , моя Бабуся(його дружина) швидше за все два покоління в селі Козацьке під Черкасами Далі ніж три покоління-я прослідкувати не зміг А от в кого ти віджимаєш зараз житло за кордоном? Чи ти - ЄтО дрУгОє ?
Я розумію що все що відрізняється від марсизхму-ленінізму - для тебе брехня.... Ти тільки спробуй пояснити 1 марксизм лененізм будував комунізм, збудував печерний соціалізм де всі були бідні 2 Потім під керівництвом марксистів-леніністів совок впав ( ще до ТОГО як до влади в Галичині прийшов Чорновіл, тобто українці як би до розвалу відношення не мають) 3 Так як падіння було зумовлене економічними причинами , а населення було обідране по саме не хочу... То чому в твоїй пенсії винуваті Українці?
BIGor написав:Мені цікаво, в кого твій дід віджав житло?
Мій дід в трьох поколіннях жив в Галичині, його дружина моя Бабця - два покоління жила в Галичині.... А другий дід між Вінницею і Одесою , моя Бабуся(його дружина) швидше за все два покоління в селі Козацьке під Черкасами Далі ніж три покоління-я прослідкувати не зміг А от в кого ти віджимаєш зараз житло за кордоном? Чи ти - ЄтО дрУгОє ?
він не віджимає, він все більше розумі', що за житло доведеться покрутити тухесом тому ми ще почуємо від новоспеченого поляка розмови, як кляті українці йому заважають. але оскільки в Польщі праві погляди недолугі політики роздмухали, то на шляху до свого поляцтва поки йому доведеться звикнути до звертання kurwa
budivelnik написав:......... А Голодомор це хто СоздАл условія?
Точно такие же радикалы, как вы, только с другой стороны.
2 Потім під керівництвом марксистів-леніністів совок впав ( ще до ТОГО як до влади в Галичині прийшов Чорновіл, тобто українці як би до розвалу відношення не мають)
Тут prodigy немного выше привёл примеры "марксистів-леніністів" - Тигипко, Турчинов, можно и ещё примеры привести. Опять же пресловутую Фарион вспомнить.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 18 кві, 2026 15:13, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:......... А Голодомор це хто СоздАл условія?
Точно такие же радикалы, как вы, только с другой стороны.
З твоєї... Я правильно зрозумів? Але є СУДОВА ПРАКТИКА... Кожен відповідає за те що зробив Я згоден відповісти за закриття російськомовних шкіл до рівня наявності російськомовних А от тобі прийдеться за мільйони замордованих відповідати.... Тут ти вже сам не потягнеш , прийдеться тобі всіх своїх збирати щоб з вас шкіру живцем здерли ... і то мало буде.