|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 28 тра, 2026 19:15
stm написав: prodigy написав: sashaqbl написав:штовхають Захід до погіршення ситуації.
з 1987р регулярно працював в Європі, навіщо їм в Антверпені(Амстердамі) пакистанці, чи в Британії індуси, або во Франції алжирці, в Іспанії марокканці, Італія-лівійці, в Греції сірійці не зрозуміло, бо 75% не працює, а пристає до криміналітету
Це не так. Більшість працює, переважна більшість. Причому індуси вже на керівних посадах Гугл. Є той % який ні, але ВВП росте за рахунок інших, пенсіонер Європи отримає пенсію за рахунок відрахувань, плюс пенсійні фонди отримають грошову на структурні проекти. Приклад: наразі в Україні, у Івано-Франківську побачили 5 індусів. Якщо б їх не було, ніхто не взяв би молоток, проект будинку залишився б проектом, ті хто вклав гроші залишились з красивим рендером. АТБ не мав би 5 додаткових осіб яким хочеться кушать, метал і бетон компанії не мали б платежів і звільняли людей, які б також не купували вже так активно )
ну не мали б і не мали б, мені тхне від індусів так що блювати тягне, я не хочу індусів чи інших смердючих в Україні, нехай все залишається як є (молдоване, армяне, грузини, в'єтнамці), тільки не смердючи у*** з Пакістану/Індії навіть араби не так смердять 5 індусів взяли по молотку і чи один молоток на всіх?(фізично вони слабкі) про іммігрантів -це російське іпсо, їх небагато, але для краще щоб їх було ще менше мені за 30 років в морі вистачило цієї воні "на всю оставшуюся жизнь"(с) Причому індуси вже на керівних посадах
і не тільки в гугл в Шотландії, Британії (навіть в США) не кажучи про Гонконг/Сінгапур-переважна більшість технічних морських супер інтендантів індуси, вони дуже гарно знають manuals, інколи знають судно, але працювати з ними ще те пекло, бо вони ніколи не співпрацюють, якщо у тебе вони знайшли якісь deficiencies індус ніколи не промовчить, а буде кукарекати овнеру про свою знахідки, а коли він не може(чи не намагається докласти всіх зусиль, скажімо у мене закінчився строк дії наркотиків, трамадол, морфін), 40 днів іyдус не організував доставку, а коли я став наполягати (в копію овнеру), то він став волати, про те, що капітан не зробив заказ завчасно і тепер його звинувачує (хоч я зробив замовлення наступного дня як прийняв судно, наркотики були вже місяць як прострочені у попереднього капітана, росіянина (башкира) у мене багато неприязні до індусів, вони раніше брали в рейс дружин (це було до 2010хх), може в деяких компаніях досі так Кок (філіппінець) розповідав таке, на судні 8 офіцерів індусів і з ними 8 дружин кожна дружина з ранку преться на камбуз (має приготувати своєму чоловіку особливий сніданок), до плити не можна підійти(коку) а йому треба готувати для 10-15 філіпков , серед дружин ієрархія (дружина капітана старша по статусу, потім йде стармеха), жінки часто сваряться і інколи навіть б'ються до крові і хапаються за ножи ще одна історія, мій товариш капітан(зараз директор крюінгової компанії) казав таке: судно продали і приймати у українців приїхали індуси(це десь 1997-98рр), приходить старпом (всі 10 пальців в каблучках, весь у золоті, років 30 ,молодий да ранній), каже у мене питання про стан баластних танків, паперовий репорт не цікавить, сходи в танки і принеси по 10-15 фото з кожного, інакше я не підпишу прийом завідування. Мій приятель (тоді старпом): мені пофіг на твій підпис, знімай золото з пальців і лізь до танків, і такі поліз, бо наш капітан сказав, капітану індусу-ви приймаєте судно, ви дивитесь баластні танки і все інше. Так, в Брітанії 30% парламенту індуси (переважно жінки), але це проблема британців а ви багато бачили в армії британії індусів? там їх обмаль, тому що вони хочуть бути генералами чи дироекторами, і мені школа наших онуків, якщо в Україні вони будуть працювати на індусів, краще на євреїв 
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3410 раз.
- Подякували: 3371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 19:22
ЛАД написав:Никто из этих "патриотов" не пошёл заменить Фриза, или Успиха, или бандерлога, или Александра.
чого дойобуєш людей з форуму (ухилянтів як ти кажеш, тут максимум 5-7), вийди з ранку на дорогу, зупини поліцейську машину і спитай, чому вони досі не в армії (там хлопцям років по 30-32) а нашим форумським багатьом за 50, формально мають служити і ті і ті, завтра напишеш результат 
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 19:24
budivelnik написав: Все що писав Будівельник - Успіх/Долярчик підтвердив, так і не влаштувавшись (не знайшов ши ) жодну роботу яка б дала йому хоча б в ТРИ рази менше ніж він отримував в ЗСУ...
і шо спився, наш герой...не впорався?
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 19:33
prodigy написав: budivelnik написав: Все що писав Будівельник - Успіх/Долярчик підтвердив, так і не влаштувавшись (не знайшов ши ) жодну роботу яка б дала йому хоча б в ТРИ рази менше ніж він отримував в ЗСУ...
і шо спився, наш герой...не впорався?
розчинився в тумані...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 833 раз.
- Подякували: 1774 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Чет 28 тра, 2026 21:13
ЛАД Я не підтримую цю людину, а просто признаю реальность.
І її повєсточку тут одобряєте? Чи не здається вам що подібні персонажі, які відверто зливають країну ради власних планів, не мають права публічного висловлювання? Хай там тихенько мріє за хребтом що Україна зникне і він поїде в Словаччину нарешті . Так ні, він тут активний пропагандон, рукопотискаємий вами, а в суперечках з іншими ви підтримуєте саме його.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 28 тра, 2026 21:34, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2610 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
Додано: Чет 28 тра, 2026 21:14
Shaman написав: pesikot написав:ІЩСХ ... всі ті, хто голосніше агітує за виїхати з України, самі нікуди не виїзжають ... одні пусті балачки роками ... Це мені нагадує всіх моїх котів, які в мене були ... сидить кіт біля дверей, голосно нявкає, щоб відкрили двері ... відкриваю двері - перестає нявкати, нікуди не виходить та повертається назад в кімнату ))
бо хоч й кіт, але розуміє - а хто там харчувати за дверима буде? а бігати по смітникам або полювати на щурів по підвалах (й ще невідомо, хто кого вполює) - дурних немає найбільш прохавані втікають погуляти, але в час обіду чомусь повертаються - хазяїн, треба харчів докинути  та й спати краще в теплі та сухості, а не в холодному мокромі підвалі...
ну то відкрийте зараз, як в росії і побачим  скільки поїде, бажано і тим що в армії теж дозволити. хоч воюй а хоч їдь. 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2