Успіх написав: Та й аж через тиждень-півтора, на практику в поля/посадки будемо виїжджати
вчіться хоть тут добросовістно. Будете весілля знімати. Чи передавати привіт молодятам от друзєй шанувальників,можно передавати гарячий привіт од колег по опасному бізнесу. похорона теж можно знімати тіки в нас люди забобонні. Ви сподіваюсь християнин і не суєвєрний? Закордоном думаю умови взагалі будуть тепличні. Десь в ірландії таких спеціалістів нема.інша справа що тут роботи буде більше.) Всього поняти і зазубрити не мож часу дуже мало, просіть іфу на флешку чи телефон ,любу. А що пригодиться, що нафіг не надо потом розберетесь.
Та тут на телефон скидають кучу інфи🙃 хоч і так голова квадратна від тих лекцій і симуляторів🙃 Але я вже сьогодні на симуляторі нарешті вклався в норматив(декілька разів)👀 - тож по обіді вже пішов практикуватись на малесенькі fpv(там навколо пропеллерів є кільця)
п.с. Флай, я так і не зрозумів, чому і цю військову професію ти для себе відкидаєш? Ти ж, наче, ай-тішнік? А тут майже все пересікається з налагодженням/під'єднанням/прошивками і т.д., і т.п....
jump написав:......... Офіцер ЗСУ Дмитро Глущенко прямо стверджує, що українська влада придумала цей план через "ж***у на фронті і в економіці". ...................... Водночас військовий вітає принцип перенесення війни на територію ворога.
"Нехай вони рівняють "Градами" і артилерією свої міста. Підготовка в умовах секретності та організація тактики зроблена на вищому рівні. Туман війни зберігається на рівні бойових планів, що є правильним рішенням", — констатував Глущенко. https://focus.ua/uk/eksklyuzivy/664622- ... eobhidnist
Пан Глущенко очень непоследователен. Рассказывает, что везде жопа и просто власти "ради лайков" захотелось "щось відчебучити" и тут же "вітає принцип перенесення війни на територію ворога. Нехай вони рівняють "Градами" і артилерією свої міста. Підготовка ... зроблена на вищому рівні." Похоже на поведение некоторых персонажей на нашем форуме - с одной стороны, хочется облаять "владу", а с другой, невозможно не признать успешность операции.
Успіх написав: Та й аж через тиждень-півтора, на практику в поля/посадки будемо виїжджати
вчіться хоть тут добросовістно. Будете весілля знімати. Чи передавати привіт молодятам от друзєй шанувальників,можно передавати гарячий привіт од колег по опасному бізнесу. похорона теж можно знімати тіки в нас люди забобонні. Ви сподіваюсь християнин і не суєвєрний? Закордоном думаю умови взагалі будуть тепличні. Десь в ірландії таких спеціалістів нема.інша справа що тут роботи буде більше.) Всього поняти і зазубрити не мож часу дуже мало, просіть іфу на флешку чи телефон ,любу. А що пригодиться, що нафіг не надо потом розберетесь.
Та тут на телефон скидають кучу інфи🙃 хоч і так голова квадратна від тих лекцій і симуляторів🙃 Але я вже сьогодні на симуляторі нарешті вклався в норматив(декілька разів)👀 - тож по обіді вже пішов практикуватись на малесенькі fpv(там навколо пропеллерів є кільця)
п.с. Флай, я так і не зрозумів, чому і цю військову професію ти для себе відкидаєш? Ти ж, наче, ай-тішнік? А тут майже все пересікається з налагодженням/під'єднанням/прошивками і т.д., і т.п....
Є ж різниця - посадити за кермо, щоб керувати автобусом водія легкової машини і посадити за кермо автобуса швеця, чи кравця, чи пекаря, чи бариста - які ніколи не здавали на права/ніколи не керували транспортним засобом!?
ЧИКАГО (AP) — Президент Джо Байден в понедельник совершил свой первый полет на борту современного вертолета VH-92A, который используется в качестве вертолета морской пехоты номер один после многих лет задержек программы по замене стареющих самолетов, на которых летают президент и вице-президент. .......... Это стало важной вехой в двадцатилетнем процессе замены вертолетов времен войны во Вьетнаме, которые использовались для перевозки президентов в некоторых случаях с 1970-х годов. ........ Marine Helicopter Squadron One, которая эксплуатирует самолет, уже несколько лет использует вертолеты VH-92 в регулярной эксплуатации, включая испытательные полеты вокруг Вашингтона, округ Колумбия, а также для перевозки персонала и охраны Белого дома. Последний вертолет VH-92A был доставлен в начале этого месяца, предоставив Корпусу морской пехоты США 21 рабочий самолет и два для испытаний. Общая стоимость программы для 23 самолетов составила около 5 миллиардов долларов.
Новые вертолеты созданы на базе серийно выпускаемого Sikorsky S-92, они больше и имеют большую дальность полета, чем старые модели VH-3D и VH-60N
*«Я прошу Міністерство оборони спільно з Міністерством охорони здоров'я вжити заходів. Адже це абсолютно неприпустимо, коли поранений боєць має ходити на якусь ВЛК. Іще раз прошу з цим розібратися, звернути на це увагу», - заявив очільник уряду. За словами Шмигаля, якщо трапляються ситуації, коли поранених захисників відправляють на ВЛК, «система не працює». Прем'єр-міністр наголосив, що всі необхідні документи, за якими ВЛК має приходити до поранених військовослужбовців, ухвалені. https://www.ukrinform.ua/rubric-society ... a-vlk.html
То він вважає, що ВЛК сама до поранених приходить (повинна проходити) після тогорічного спрощення проходження ВЛК??? Невже й вправду так вже?
Є ж різниця - посадити за кермо, щоб керувати автобусом водія легкової машини і посадити за кермо автобуса швеця, чи кравця, чи пекаря, чи бариста - які ніколи не здавали на права/ніколи не керували транспортним засобом!?
Мені зрозуміло до чого Ви намагаєтесь посилатися проте вам пояснюють інше , я наприклад жодного разу не бачив директора Укрпошти щоб він був поштарем або водієм або сидів на відділенні. Він директор і зп отримує гідну його фаху і сподіванням.
ЛАД написав:Это к вопросу о наших возможностях и о возможности "подготовиться к войне" за год. 5 млрд. долл., 20 лет и это не разработка принципиально нового вертолёта, а доработка серийно выпускаемого.
Я все ж таки іншого не розумію. З одного боку є підстави вважати, що посадовці та можновладці все ж таки мали бачення, що повномасштабка буде. З іншого -- ну наводити порядок, наприклад, з військовим обліком могли б? На це коштів чи технологій, чи ще чогось недосяжного не треба.
Але. Не робили... Ні папередники, ні чинна влада. З року так 2015-16 мали б почати.
sens написав:Айтішника і тебе порівнювати не доречно, неможливо також порівнювати юриста з Інфоксводоканал та Ростислава Кравця. Підказка - різні гонорари.
Ростислав Юрійович Кравець (6 липня 1972, Київ) — український адвокат, партнер адвокатської компанії «Кравець і партнери». Фігурант кримінального провадження про захоплення державної влади, коли він із другом Павлом Вовком та іншими фігурантами планували через суд повалення конституційного ладу. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1 ... 0%B8%D1%87