Успіх написав: Та й аж через тиждень-півтора, на практику в поля/посадки будемо виїжджати
вчіться хоть тут добросовістно. Будете весілля знімати. Чи передавати привіт молодятам от друзєй шанувальників,можно передавати гарячий привіт од колег по опасному бізнесу. похорона теж можно знімати тіки в нас люди забобонні. Ви сподіваюсь християнин і не суєвєрний? Закордоном думаю умови взагалі будуть тепличні. Десь в ірландії таких спеціалістів нема.інша справа що тут роботи буде більше.) Всього поняти і зазубрити не мож часу дуже мало, просіть іфу на флешку чи телефон ,любу. А що пригодиться, що нафіг не надо потом розберетесь.
Та тут на телефон скидають кучу інфи🙃 хоч і так голова квадратна від тих лекцій і симуляторів🙃 Але я вже сьогодні на симуляторі нарешті вклався в норматив(декілька разів)👀 - тож по обіді вже пішов практикуватись на малесенькі fpv(там навколо пропеллерів є кільця)
п.с. Флай, я так і не зрозумів, чому і цю військову професію ти для себе відкидаєш? Ти ж, наче, ай-тішнік? А тут майже все пересікається з налагодженням/під'єднанням/прошивками і т.д., і т.п....
jump написав:......... Офіцер ЗСУ Дмитро Глущенко прямо стверджує, що українська влада придумала цей план через "ж***у на фронті і в економіці". ...................... Водночас військовий вітає принцип перенесення війни на територію ворога.
"Нехай вони рівняють "Градами" і артилерією свої міста. Підготовка в умовах секретності та організація тактики зроблена на вищому рівні. Туман війни зберігається на рівні бойових планів, що є правильним рішенням", — констатував Глущенко.
Пан Глущенко очень непоследователен. Рассказывает, что везде ж*** и просто власти "ради лайков" захотелось "щось відчебучити" и тут же "вітає принцип перенесення війни на територію ворога. Нехай вони рівняють "Градами" і артилерією свої міста. Підготовка ... зроблена на вищому рівні." Похоже на поведение некоторых персонажей на нашем форуме - с одной стороны, хочется облаять "владу", а с другой, невозможно не признать успешность операции.
Успіх написав: Та й аж через тиждень-півтора, на практику в поля/посадки будемо виїжджати
вчіться хоть тут добросовістно. Будете весілля знімати. Чи передавати привіт молодятам от друзєй шанувальників,можно передавати гарячий привіт од колег по опасному бізнесу. похорона теж можно знімати тіки в нас люди забобонні. Ви сподіваюсь християнин і не суєвєрний? Закордоном думаю умови взагалі будуть тепличні. Десь в ірландії таких спеціалістів нема.інша справа що тут роботи буде більше.) Всього поняти і зазубрити не мож часу дуже мало, просіть іфу на флешку чи телефон ,любу. А що пригодиться, що нафіг не надо потом розберетесь.
Та тут на телефон скидають кучу інфи🙃 хоч і так голова квадратна від тих лекцій і симуляторів🙃 Але я вже сьогодні на симуляторі нарешті вклався в норматив(декілька разів)👀 - тож по обіді вже пішов практикуватись на малесенькі fpv(там навколо пропеллерів є кільця)
п.с. Флай, я так і не зрозумів, чому і цю військову професію ти для себе відкидаєш? Ти ж, наче, ай-тішнік? А тут майже все пересікається з налагодженням/під'єднанням/прошивками і т.д., і т.п....
Є ж різниця - посадити за кермо, щоб керувати автобусом водія легкової машини і посадити за кермо автобуса швеця, чи кравця, чи пекаря, чи бариста - які ніколи не здавали на права/ніколи не керували транспортним засобом!?
ЧИКАГО (AP) — Президент Джо Байден в понедельник совершил свой первый полет на борту современного вертолета VH-92A, который используется в качестве вертолета морской пехоты номер один после многих лет задержек программы по замене стареющих самолетов, на которых летают президент и вице-президент. .......... Это стало важной вехой в двадцатилетнем процессе замены вертолетов времен войны во Вьетнаме, которые использовались для перевозки президентов в некоторых случаях с 1970-х годов. ........ Marine Helicopter Squadron One, которая эксплуатирует самолет, уже несколько лет использует вертолеты VH-92 в регулярной эксплуатации, включая испытательные полеты вокруг Вашингтона, округ Колумбия, а также для перевозки персонала и охраны Белого дома. Последний вертолет VH-92A был доставлен в начале этого месяца, предоставив Корпусу морской пехоты США 21 рабочий самолет и два для испытаний. Общая стоимость программы для 23 самолетов составила около 5 миллиардов долларов.
Новые вертолеты созданы на базе серийно выпускаемого Sikorsky S-92, они больше и имеют большую дальность полета, чем старые модели VH-3D и VH-60N
Это к вопросу о наших возможностях и о возможности "подготовиться к войне" за год. 5 млрд. долл., 20 лет и это не разработка принципиально нового вертолёта, а доработка серийно выпускаемого.
*«Я прошу Міністерство оборони спільно з Міністерством охорони здоров'я вжити заходів. Адже це абсолютно неприпустимо, коли поранений боєць має ходити на якусь ВЛК. Іще раз прошу з цим розібратися, звернути на це увагу», - заявив очільник уряду. За словами Шмигаля, якщо трапляються ситуації, коли поранених захисників відправляють на ВЛК, «система не працює». Прем'єр-міністр наголосив, що всі необхідні документи, за якими ВЛК має приходити до поранених військовослужбовців, ухвалені.
То він вважає, що ВЛК сама до поранених приходить (повинна проходити) після тогорічного спрощення проходження ВЛК??? Невже й вправду так вже?
Є ж різниця - посадити за кермо, щоб керувати автобусом водія легкової машини і посадити за кермо автобуса швеця, чи кравця, чи пекаря, чи бариста - які ніколи не здавали на права/ніколи не керували транспортним засобом!?
Мені зрозуміло до чого Ви намагаєтесь посилатися проте вам пояснюють інше , я наприклад жодного разу не бачив директора Укрпошти щоб він був поштарем або водієм або сидів на відділенні. Він директор і зп отримує гідну його фаху і сподіванням.
ЛАД написав:Это к вопросу о наших возможностях и о возможности "подготовиться к войне" за год. 5 млрд. долл., 20 лет и это не разработка принципиально нового вертолёта, а доработка серийно выпускаемого.
Я все ж таки іншого не розумію. З одного боку є підстави вважати, що посадовці та можновладці все ж таки мали бачення, що повномасштабка буде. З іншого -- ну наводити порядок, наприклад, з військовим обліком могли б? На це коштів чи технологій, чи ще чогось недосяжного не треба.
Але. Не робили... Ні папередники, ні чинна влада. З року так 2015-16 мали б почати.
sens написав:Айтішника і тебе порівнювати не доречно, неможливо також порівнювати юриста з Інфоксводоканал та Ростислава Кравця. Підказка - різні гонорари.
Ростислав Юрійович Кравець (6 липня 1972, Київ) — український адвокат, партнер адвокатської компанії «Кравець і партнери». Фігурант кримінального провадження про захоплення державної влади, коли він із другом Павлом Вовком та іншими фігурантами планували через суд повалення конституційного ладу.