В мандрах між квартирой й хатой .( у межах міста ) Зара дуже багато роботи біля хати ,в саду і городі .
Хіба що на НР в Східницю , воді попити .
Якщо "попіті воді" в Карпатах 4 холодних місяці, то звучить як план, можна закликати з-під мадярського кородону інших до патріотизму і сплати священного боргу
..ось бачите звідки з,являються плітки . Де я писав що 4 холодних місяці збираюсь пити воду ? Дома що нічим зайнятися , чи роботу хтось відмінив ? Так я патріот і ні де не ховався і не скиглив , що сплатив податки і пішов до ЗСУ
холява написав:Оце правільно . А давайте все віддамо , лівобережжя , херсон , запоріжжя , ніколаев , одесу ...... головне щоб у закарпатті все було тіхесенько . .НЕ СТРІЛЯЛИ А потім всіх хто стріляли , з командирами у буцигарню , і через одного повісити
знову ви перекручуєте і брешете, де я писав віддавати щось, тим більше Одесу чи Миколаїв? а в буцигарню не просто так а за системні порушення законів, це тилових нквд-шників стосується а не Успіхів
Ну А як ви мрієте про припинення вогню , як про це ніхто не бажає розмовляти , з ким припинення ?
Ви наче з іншої планети . Ті що тікають від армії , ті справжнісеньки архангели , а ті що їх доставляють до ТЦК -люцифери .
uote="5765496:Bobua"] --------------------------- ЛАД Может. сначала решить проблему с мобилизацией, а уже потом, говорить о сроках службы, демобилизации и пр. --------------------------- Ні. Спочатку строк, а потім вже ловити в тилах -- людей, які хоч вже не так боятимуться. Бо знатимуть строк...[/quot
Ну да. Называем срок, допустим, 24 месяца. Надо срочно уволить массу людей. у кот. уже срок прошёл. Увольняем. Армия резко и сильно сокращается. А призвать, хоть как-то обучить нужно время. Результаты Вы, думаю, прекрасно понимаете. Так что сначала всё же мобилизация.
24 вже з весни неактуально. У нас вже понад 30.
Припустімо, 36міс. Треба дати право на звільнення незначній кількості людей, що вже були у війську у вересні 2021р. Різкого скорочення не буде. Але це стане хорошою звісткою для решти людей і для ухилянтів -- всім буде спокійніше. І для мобілізації легше.
Вы раньше писали, что "36 міс. це занадто". Ещё через полгода предложите увольнять через 42 мес.?
P.s. Как по мне, то и 24 мес. многовато.
Та я і про 3-4місяці казав. Поки люди ще тверезі і не п`ють. Раз на кілька років. І вся країна набувала би військ.досвіду й це була би сила...
Але не збулось... 😒
Ви якось дивно робите. Спочатку нарікаєте, що військо різко зменшиться. А потім знову вкидаєте 24міс -- саме те, що якраз і зменшить військо за рахунок мобілізованих весни-літа 2022р. Навіщо? Потерпіти ще кілька місяців, які треба для рівномірності -- це ж реально. Це саме те, що й могло би стримати чергові тисячі від СЗЧ...
ЛАД написав:Постепенно переходим на мировой масштаб цен без поправки "на наші зарплати,
ЛАД написав:Хорошо помню время, когда 100 долл. считалось приличной зарплатой, за кот. можно нормально жить. Сегодня это уже смешно.
Ці 2 фрази прямо суперечать одна одній. Ціни(в Україні) ростуть тому що ростуть зарплати!(в валюті, звичайно) - все що я хотів сказати. Ви першою цитатою це заперечили, другою підтвердили. Я все сказав.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 11 вер, 2024 14:11, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Постепенно переходим на мировой масштаб цен без поправки "на наші зарплати,
ЛАД написав:Хорошо помню время, когда 100 долл. считалось приличной зарплатой, за кот. можно нормально жить. Сегодня это уже смешно.
Ці 2 фрази прямо суперечать одна одній. Ціни(в Україні) ростуть тому що ростуть зарплати!(в валюті, звичайно) - все що я хотів сказати. Ви першою цитатою це заперечили, другою підтвердили. Я все сказав.
реально цены чуть отстают от роста зарплат И на сотню ОДИН человек нормально мог жить только в 95году примерно(и раньше) и в короткий промежуток 99/00 когда 3х-девал уже попёр, а инфляция пока ещё не отыграла цены из-за низких доходов населения и трети этого девала Семье на сотню или даже две(мама100+папа100) с маленькими детьми тяжко было и в 99/00 годах,разве что не голодали(по белку, не по картошке/крупам, это стоило вообще копейки) и не рыскали по секондам в поисках вещей без дырок И не забывайте за коммуналку которая в долларах за 25 лет выросла раз в 5-7 на одном и том же объекте