Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 97949795979697979798 ... 14149>
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 12:49

холява написав:
  sens написав:
  Игорь Алексеевич написав:Киев а что там у вас с питьвой водой. Говорят пятно прибл. до Киева?

В Оболонському районі все чисто.

....ви ж з Адесси , чі то дітячий перепуг ?.....

Зиму де збираєтеся перебувати?
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 12:52

Bobua написав:
  ЛАД написав:
  Bobua написав:---------------------------
ЛАД
Может. сначала решить проблему с мобилизацией, а уже потом, говорить о сроках службы, демобилизации и пр.
---------------------------
Ні.
Спочатку строк, а потім вже ловити в тилах -- людей, які хоч вже не так боятимуться. Бо знатимуть строк...

Ну да.
Называем срок, допустим, 24 месяца.
Надо срочно уволить массу людей. у кот. уже срок прошёл. Увольняем. Армия резко и сильно сокращается. А призвать, хоть как-то обучить нужно время.
Результаты Вы, думаю, прекрасно понимаете.
Так что сначала всё же мобилизация.

24 вже з весни неактуально.
У нас вже понад 30.

Припустімо, 36міс.
Треба дати право на звільнення незначній кількості людей, що вже були у війську у вересні 2021р. Різкого скорочення не буде. Але це стане хорошою звісткою для решти людей і для ухилянтів -- всім буде спокійніше. І для мобілізації легше.

Вы раньше писали, что "36 міс. це занадто".
Ещё через полгода предложите увольнять через 42 мес.?

P.s. Как по мне, то и 24 мес. многовато.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 11 вер, 2024 12:57, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4852 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 12:55

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:...........
Постепенно переходим на мировой масштаб цен без поправки "на наші зарплати, податки, рівень життя, конкуренцію і т.д.".

За 100 років перейдемо?

Гораздо быстрее.
Хорошо помню время, когда 100 долл. считалось приличной зарплатой, за кот. можно нормально жить. Сегодня это уже смешно.
Тут писали, что уже по многим вещам сравнялись. Там были некоторые преувеличения, но в общем недалеко от истины.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 11 вер, 2024 13:00, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 12:58

Letusrock написав:
  Bobua написав:Припустімо, 36міс.
Треба дати право на звільнення незначній кількості людей, що вже були у війську у вересні 2021р. Різкого скорочення не буде. Але це стане хорошою звісткою для решти людей і для ухилянтів -- всім буде спокійніше. І для мобілізації легше.

я вважаю що довіра безнадійно втрачена, і новачків при поточних умовах нічим не заманиш.
єдине щоб б допомогло це РПВ, жодних контрнаступів і подібної маячні та показові покарання командирів-мясників, розкрадачів МО і звісно публічні страти "активістів-рекрутерів на бусах"))

Оце правільно .
А давайте все віддамо , лівобережжя , херсон , запоріжжя , ніколаев , одесу ...... головне щоб у закарпатті все було тіхесенько . .НЕ СТРІЛЯЛИ
А потім всіх хто стріляли , з командирами у буцигарню , і через одного повісити
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 12:59

olmyb написав:
  andrijk777 написав:Не знаєте про "генерала СВР" - значить строчите з-за меж України.
А можна питання:
Яке майбутнє ви бачите для України(наступні 4 роки) у разі перемоги Гарріс?

Це для Вас видно той свр якийсь авторитет, вперше чую, ні один мій знайомий такого не згадував. Мої основні вподобання на ютуб по темі - Стерненко, Бутусов, Савромат.
Живу в Україні, не тікав навіть коли за вікном було чути перестрілку, в моєму місті були бої. Сім'я теж тут, не виїжджала.

Не цікавитесь що відбувається на рфії. Типовий представник сучасності - слухаєте тільки те що хочете почути.
  olmyb написав:Майбутнє для України в разі перемоги Гарріс імхо буде однозначно краще за Трампа, намічене перемир'я аля "Мюнхенська змова" зірветься і не відбудеться. Війна продовжиться, але росія її все ж програє. В результаті після усіх тяжких випробувань з Україною і її народом все буде добре.

"все буде добре" - це не відповідь. Але іншої відповіді від вас я вже і не очікую.
У вашій уяві щось таке станеться і Україна переможе. А ось "що таке станеться" ніхто з адептів "вічної війни" не розказує. Напевно станеться чудо. Просто інших реальних варіантів окрім чуда я не чую.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 13:02

andrijk777 написав:.........
  olmyb написав:Майбутнє для України в разі перемоги Гарріс імхо буде однозначно краще за Трампа, намічене перемир'я аля "Мюнхенська змова" зірветься і не відбудеться. Війна продовжиться, але росія її все ж програє. В результаті після усіх тяжких випробувань з Україною і її народом все буде добре.

"все буде добре" - це не відповідь. Але іншої відповіді від вас я вже і не очікую.
У вашій уяві щось таке станеться і Україна переможе. А ось "що таке станеться" ніхто з адептів "вічної війни" не розказує. Напевно станеться чудо. Просто інших реальних варіантів окрім чуда я не чую.

Прилетят таукитяне и установят мир во всём мире. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 13:03

flyman

В мандрах між квартирой й хатой .( у межах міста )
Зара дуже багато роботи біля хати ,в саду і городі .

Хіба що на НР в Східницю , воді попити .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 13:09

холява написав:flyman

В мандрах між квартирой й хатой .( у межах міста )
Зара дуже багато роботи біля хати ,в саду і городі .

Хіба що на НР в Східницю , воді попити .

Якщо "попіті воді" в Карпатах 4 холодних місяці, то звучить як план, можна закликати з-під мадярського кородону інших до патріотизму і сплати священного боргу
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 13:13

Михайло Федоров

Як повідомлення українців у єВорог допомагають знищувати окупантів
Українці роблять героїчні речі — уже два роки системно відправляють заявки в єВорог, допомагають знищувати техніку, особовий склад, опорні пункти ворога. За цінністю заявка в єВорог дорівнює даним від розвідки, БпЛА чи супутникових знімків.
Хоч робота народної розвідки може здаватися непомітною, ми бачимо її у звітах Генштабу. Наприклад, колись ми попросили українців зібрати інформацію про російський РЕБ — користувач із Запорізької області надіслав заявку в єВорог. На наступний день РЕБ знищили.
Ботом уже скористалися 628 тисяч українців, а один користувач відправив рекордні 347 заявок. Найбільше інформації отримуємо саме з тимчасово окупованих територій, зокрема Криму та Донбасу.
Переходьте в єВорог з головного екрана в застосунку Дія або за посиланням: https://t.me/evorog_bot
Зображення
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1118 раз.
Подякували: 2044 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 вер, 2024 13:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

холява написав:Оце правільно .
А давайте все віддамо , лівобережжя , херсон , запоріжжя , ніколаев , одесу ...... головне щоб у закарпатті все було тіхесенько . .НЕ СТРІЛЯЛИ
А потім всіх хто стріляли , з командирами у буцигарню , і через одного повісити

знову ви перекручуєте і брешете, де я писав віддавати щось, тим більше Одесу чи Миколаїв?
а в буцигарню не просто так а за системні порушення законів, це тилових нквд-шників стосується а не Успіхів
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

#<1 ... 97949795979697979798 ... 14149>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: АндрейМ, pesikot і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор