Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1388413885138861388713888 ... 14182>
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 12:31

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 12:44

jump написав:42/2=21 млн. - з цим як я розумію розібрались.
Тепер на рахунок 6 млн які НЕ зареєструвались в Резерв+
21 млн - 6 млн до 25 років - 6 млн після 60 років - 4 млн в резерв+=5млн які не зареєстровані.

зараз певно ще менше-вбиті/виїхали/померли.
З них чоловіків певно менше половини, оскільки смертність вища.
Можна припустити-у межах-10+млн.
Тоді 4млн, зафіксовані у резерві це броня/інваліди/догляд/усі інші відтермінування/до 25р./невелика частка тих, що побоявся штрафів, засвітився у резерві, сподіваючись, що не дістануть, хіба бусифікують.

6млн, не зафіксованих: ті, які вирішили будь-яким чином не потрапити на утилізацію, не побоялись штрафів/закрили рах/переписали майно/виїхали закордон.

Ось і сходяться 10+лямів чоловіків
У пресі фіксували цифру в 11,1 млн чол.
ось такі розрахунки :roll:

такий варіант розкладів більш-мнеш відповідає теорії множин, логіці, здоровому глузду та реальності, чим будівельникові дані та розрахунки згідно довідника "Стеля"
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 13:13

холява написав:Ви щось плутаєте ...
Хіба в Белорусі є війна ?

А в нас чимало чоловіків , замість того щоб захищати країну від нападу, дриснули у прямому і в переносному значені вислову .
"Біженьці "- не забули що вони з України й получають гроші , але коли тут починають писати про Україну , то тільки погане .
При тому майже усі мобілізаційного віку .( ви теж)
Так що не нервуйте....

Україна -КРАЩЕ !

Тут майже усі на форумі здриснули і відмовляються захищати країну. Хтось ховається за статтю, хтось - за відстрочкою або бронею, але усі вони воювати не поспішаєте. Ні, краще обговорювати як хтось інший неправильно любить Україну і неправильно її захищає, а справжні «патріоти» хочуть чужими життями дожити до того, що вони вважають перемогою.

Ви пишете, що про Україну пишуть погано. По-перше, не про Україну, а про українську владу. По-друге, громадяни України мають право критикувати дії влади, і на війну все списати неможна. Ми цю владу утримуємо. Ми її наймаємо і платим їй гроші. Ми і є влада, а не Зеленський чи хтось інший, хто тимчасово займає якусь посаду. Можливо, Вам подобається, що деяким чоловікам вигадали якісь борги і обовʼязки, яких немає в інших громадян, але мені це не подобається.

Ви пишете, що Хантер не забув, що він з України і отримує якісь гроші в Німеччині. Не знаю що він там отримує, але чому він має забути про те, що він - громадянин України? Чому він не може користуватися усіма правами, які іноземні держави надали громадянам України? Він - така ж сама людина, як і усі інші громадяни України. Мабуть, Ви вважаєте український паспорт привілеєм? Ок, але тоді поясніть мені звідки і за які заслуги ці права і привілеї є у тих, хто воювати не зобовʼязаний. Хантер за паспорт має воювати, а мільйони інших громадян - ні? Це так працює?

Усі ці згадування про «500 євро» є просто намаганням принизити людину. Все. Ви тут усі чомусь вважаєте, що українці не можуть жити закордоном без фінансової допомоги. Можуть і живуть, а ось про те, як огидно поводять себе деякі українські жінки, які фінансовим туризмом займаються, я можу багато розповісти, але у Вас же претензії є лише до чоловіків.

Якщо Хантер у безпеці, я за нього радий. Можливо, Вам не зрозуміти.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 13:17

Звісно.
Нормальна жінка не піде на панель.
Я не буду продавати наркотики, навіть якщо мене засиплять грошима.

Мій старший товариш, пропрацювавши в гаі дуже давно, не витримав морально і здав всі схеми, виїхавши за кордон в політичний притулок.

Я не буду продавати гроби або зброю.

У кожного є вибір і він його робить свідомо, коли тягне як скот на убой замість себе хлопця або відбиває селезінку вчителю
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 13:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Единственное место где меня реально могут убить сегодня же, это барак на дврз в Киеве. Ты хоть знаешь как там кормят? Никак И бьют?

Моего родственника в воскресенье в 10 вечера вытащили из авто и закрыли там.
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 13:32

У Львові працівники ТЦК викрали 23-річного ветерана, нанісши йому удари

Трапилось це 16 травня близько 23:30, коли ветеран війни Андрій Баглай (звільнився по стану здоровʼя, має 3 групу) йшов вулицею Кульпарківською в сторону Південного.

З його слів, з буса вискочили 5 осіб, нанесли удари зі спини (тепер потерпілий має гематому), не запитавши нічого, запхали в бус і нанесли ще ударів по голові.

Лише за годину вони запитали ветерана про його дані. Весь цей час возили по Залізничному районі і «оповіщували» інших. В результаті викинули ветерана на Городоцькій. Він встиг зафіксувати на відео номерні знаки буса (в кінці відео).

такі у нас "оповіщення" :shock:
зграя гієн вискакує із бусів/з-за кущів, ... і до своєї скотовозки закидає...
а ще з 15.05 по 18.05 навезли купу чужих людоловів і проводять фільтраційні заходи
на вулицях різко поменшало людей та машин... :cry:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1318 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 13:47

Бетон написав:Единственное место где меня реально могут убить сегодня же, это барак на дврз в Киеве. Ты хоть знаешь как там кормят? Никак И бьют?

Моего родственника в воскресенье в 10 вечера вытащили из авто и закрыли там.

У вас є камера онлайн? Як ви дізналися про не годують і б'ють коли телефони дійсно відбирають? Якщо ви маєте доказ того що вашого родича тримають, не годують і фізичне насилля. То нічого не робити це треш, з моєї точки зору, я б так не змогла.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 14:05

АндрейМ написав: Ви тут усі чомусь вважаєте, що українці не можуть жити закордоном без фінансової допомоги. Можуть і живуть, а ось про те, як огидно поводять себе деякі українські жінки, які фінансовим туризмом займаються, я можу багато розповісти...

Отже, ви виїхали за кордон? І живете там без фіндопомоги?
  АндрейМ написав: Якщо Хантер у безпеці, я за нього радий. Можливо, Вам не зрозуміти.

Та давно вже зрозуміли. Хто поводиться як жінка, висловлюється як жінка, мислить як жінка, той є жінка.
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 15:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

З метою демонстративного тиску та залякування України, а також держав-членів ЄС і НАТО росія в ніч на 19 травня 2025 року планує здійснити «навчально-бойовий» запуск міжконтинентальної балістичної ракети РС-24 з комплексу «Ярс».

Запуск ракети, оснащеної навчальним боєприпасом, із мобільного ґрунтового комплексу наказано здійснити розрахунку 433-го полку 42-ї дивізії 31-ї армії ракетних військ стратегічного призначення росії.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 15:45

Water написав:А, ну так ви сама собі злобна Буратіна і не потрібно з себе мати Терезу корчить. Штрафи за використання незадекларованої праці ви ж сама вже сплатили, чи чекаєте поки найманий повідомить Мінздох шо він працював без договору? До чого тут ЄС? Я особисто років ~15 усілякі роботи замовляВ + виконуваВ згідно договору+акт виконаних робіт.

Water, розумію, підтримую. І так, мати Тереза теж каже що вона лохушка - це вимір добрих справ )))
І так, в економі всі прям з договорами і актами. Це дешевше ))) То я з першого разу як блондинка мала бути як Water, який 15 років замовляє роботи. Ага ))) прям ))) як дочка одного ніку мала також жилку на оренду нежитлового ))) десь так і буває, одразу )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 1388413885138861388713888 ... 14182>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog, Shaman і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор