UA написав:Якби я був радником Хуйла, я б йому порадив припинити негайно війну та вкинути ярдів 20 доларів в Арестовичей - Корчинських - Н. Мосійчук. Потім ліниво підібрати розірване лохматя.
но ты то кто есть, проделавший путь от сельского антиквара до мента, весной 22го в 2х балаклавах "налаживал визуальный контакт" с кацапами на Оболони и далее на "заработанное" в Хорватию(по легенде)... а так да, советы "космической важности", пиши мемуары )))
andrijk777 написав:Додам ще що він займається "бізнесом", яким може займатись фактично будь-хто. А користь державі(суспільству) від його діяльності фактично мізерна(купити товар і продати його дорожче - така собі користь).
Перестань ходити в магазини, аптеки, на базар, користі ж з них немає
Почни жити натуральним життям, все своє - картопля, капуста, кури, свині, корова Будешь сапати город з ранку до ночі, траву косити, сіно заготовляти
Чому не хочешь ? )
Чи може в діяльності budivelnik'а та інших бізнесменів є користь ? га ? )
ЛАД написав: Всё, вроде, верно. Но не в качестве спора. Посмотрите мой пост viewtopic.php?p=5863984#p5863984 об уровне бедности в Украине.
Бідність -це спадкова хвороба, яку ми отримали від совка, де головним жупелом було РІВНІСТЬ.. Тому поки ще було чим гузно прикрити всім однаково-до того часу совок і існував Як тільки гола дупа стала голою однаково у всіх - совок розвалившись .... при цьому. Звинувативши країни які виникли на його розвалини в тому що в них населення бідне.... ........
Опять же не буду разворачивать дискуссию о причинах развала Союза. Даже пример Китая вас не убеждает, а там точно гола дупа была ещё более голой, чем в Союзе. Но ничего, не развалился и выкарабкался из дупы. Но я уже несколько раз задавал вопрос - сколько десятилетий мы свои проблемы будем валить на "совок"? лет 100? или больше? И у вас противоречие. Здесь вы описали объективные причины бедности и доказали, что у нас это было неизбежно. А в спорах с детройтом вы постоянно доказываете, что всё зависит от человека и бедные у нас только ледацюги и бездельники, которые не хотят напрягаться и накопичувати капитал и у которых не хватает капиталистимческого духа. Вы уж определитесь - причина в "совковости" и нехватке капиталистимческого духа и надо только "подивитися у дзеркало" или есть объективные причины и бедность народа неизбежна (пока что).
Так в чому протиріччя? 1 Совок вбивав в людях ініціативу і розуміння приватної власності на протязі 70 років 2 Після того як пункт №1 був виконаний на 100% , совок з великим здивуванням побачив, що люди які не мають власності-не цінять те що є на робочих місцях... і те що совок і так технологічно відставав, перетворилось в повну дупу, бо трактори Мінського Заводу які в Німеччині(ГДР ) працювали по 30 років( я трактори випуску 1957 року зустрічав в німецьких аналогах наших колгоспів в 1987 році) - в нас працювали не більше 3-5 років. Для мене між відсутністю охайного ставлення до свого і відсутністю до охайного ставлення до загального -прямий звязок Свого немає - то хай загальне береже хтось інший. 3 Перших 2 пункти наклались ще й гонку озброєнь...
Совок розвалився... А на виході після розвалу Станки - вбиті в хлам Люди - з неменшим хламом в голові.
Як ці люди прийдуть до думки в 1990 році , що потрібно глянути на себе в зеркало , якщо до успішного прикладу від Будівельника ( і йому подібних) ще мінімум 15-20 років? Половину роботи -дурневі не показують А совок зробив все що міг , щоб зробити з людей економічних невігласів.
Висновок Бідність людей після розвалу совка - це наслідок совкової ідеології на протязі ТРЬОХ поколінь. Метастази совка будуть зменшуватись з часом, але навіть в 2025 році - цими метастазами отруєно 60-70% населення України.
Banderlog написав: церква не каже нічого порушувати. Церква рекомендує відійти в сторону від грішних і не підтримувати їх. яку саме відповідальність? От Ви принципово не хочете воювати за цю владу. Яку відповідальність ви несете? Яку відповідальність несуть протестанти? Зараз почали тцк відловлювати православних священників і даж настоятелів монастирів при тому що рядових віруючих протестантів не трогають. Угадайте що буде далі? Чи буде більше бажання після цього в простого православного мобілізуватись і йти захищати владу? І протестантів?
навіщо ви пишете тут цю ахінею? ж бажання накинути лайна на вентилятор? і прикинутись таким бідними і ображеними? трогають їх, ще й як трогають. і мобілізують, і судять за відмову з релігійних мотивів, і строки реальні дають при цьому. і гинуть вони теж, як всі. неподалік будинку є церква, не знаю правда точно, якої саме течії, але з "тих", з рік тому бачив як з неї виїзджав траурний кортеж з загиблим військовим. так що ваш вкид повз.... єдине що можна сказати, те це те, що, як правило, в них в сімях багато дітей. тому багато хто з них має відстрочки. але це ж не лише для них так.
значить загинувший пішов добровольцем. Або родич когось із членів їхньої церкви. ссилку на три кримінальних справи де когось з протестантів засудили до реального сроку за відмову від мобілізації і я признаю що не правий. А поки лишусь при своїй думці. ніодного протестанта я в зсу не бачив, як і ніодного іудея.
Знайти інформацію про Сівковича доволі важко, адже його “кар’єрна” біографія починається більш ніж 30 років тому, коли можливості інтернету не були розвинуті. Тому, доводиться шукати офлайнові джерела інформації. Як, наприклад, примірник “Газети “2000” від 24 жовтня 2002 року, в якій Володимир Сівкович у своєму власному інтерв’ю розповідав про своє життя.
Окремі джерела, які частково передрукували текст цього інтерв’ю, пишуть, що за власними словами Сівковича “После училища связи имени Калинина, а я закончил инженерный факультет, уехал в Ереван начальником Центра космической связи. Потом отправили в Москву в школу КГБ, а затем вернулся в Армению. Быстро рос по должностям… Когда началась местная война, я считался уже в числе основных руководителей Комитета в республике.”
Біографія Сівковича дійсно говорить про те, що в 1982 році він закінчив Київське вище військове училище зв’язку ім М. І. Калініна за спеціальністю “радіоінженер”, після чого був направлений на службу в Закавказзя, де 1983 року перейшов в КДБ.
Далі Сівкович говорить, що продовжував свою службу у Західній групі військ (ЗГВ) у Германській демократичній республіці (ГДР), де займався контррозвідувальними операціями та активними заходами проти спецслужб ФРН, США та Франції.