UA написав:Це ж плагіат. Я в перервах між банами за рос. пропаганду вам все це ще більше року тому доніс. Моє культурне формулювання соціального явища як рагулізм замінив на більш жорстке, все інше списав в мене.
Рахманін отут показує, що до весни наступного року зброя-забезпечення є. І працюють на потім. Також над заміщенням розвідданих, якщо Трамп їх перекриє.
Тобто повного краху, що до наступної весни, що далі у владі не бачать. І навряд він можливий. В гіршому випадку - по Дніпру. В найгіршому - по умовній Жовкві. Держава, суверенітет, влада збережеться... (Ну і моє саме аполяксистичне --- навіть якщо рфія хоч повністю окупує Україну все рівно під цим тягарем вона гепне. Не потягне. Напад на Україну, анексія Криму - це було більше, ніж злочин, помилка. Рфії)
Це найгірші сценарії. А середні -- Україна продовжить і далі воювати, як зараз... Справа, мова лише про ціну. І наслідки отакої тривалої війни на виснаження. В світі де продовжується Вамблдон, Джіро де Італія і т.д. Це треш...
Також цікаве інтерв'ю з Парасюком. Тепер він на багато питань відповідає - "не знаю...". На відміну від десять років тому, коли все знав і всій країні вказав свій правильний! шлях (порядок дій). Навіть про мобілізацію каже "не знаю тепер як". (Типу раніше треба було отак - щоб не відгородити війну від тилу, а щоб війна зайшла в тил). А про ПАПа влучно.... що за віконцем наслідки... недоробок ПАПа.
Можна останні 5 хв. подивитись. Зовсім інша людина..
З.и. Рахманін декілька разів підкреслив, що божевільний пу абсолютно впевнений в здатності перемогти швидко і конвенційною зброєю. Тому така поведінка раші. ________________________________ Любарський красень. Стосовно значення не бенефісів, а купи дрібних подій-перемог. Але уточню --- щоб оті дрібні перемоги були не подинокими, а купою та узгодженими, й необхідне якісне управління, організація процесів, диригенти. А Рахманін чітко вказав на вплив міжособистих тьорок в управлінців. За які сплачують пересічні.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 12 чер, 2025 07:56, всього редагувалось 2 разів.
працівники держпідприємств плачуть Підприємствам надходять листи про набрання чинності постанови КМУ 592дск, що скасовує мобілізаційні завдання, та, відповідно, можливість бронювати за Постановою №45 (ДСК).
Призупинена видача нової броні для окремих підприємств, хто бронює по постанові 45 (Укрпошта, Укрзалізниця, Ощадбанк, Укренерго і його усі філії… список буду продовжувати доповнювати)
Неофіційно повідомляють роботодавцям, що Міноборони зупинило видачу броні на невизначений термін. Офіційних коментарів немає.
jump написав:працівники держпідприємств плачуть Підприємствам надходять листи про набрання чинності постанови КМУ 592дск, що скасовує мобілізаційні завдання, та, відповідно, можливість бронювати за Постановою №45 (ДСК).
Призупинена видача нової броні для окремих підприємств, хто бронює по постанові 45 (Укрпошта, Укрзалізниця, Ощадбанк, Укренерго і його усі філії… список буду продовжувати доповнювати)
Неофіційно повідомляють роботодавцям, що Міноборони зупинило видачу броні на невизначений термін. Офіційних коментарів немає.
ЛАД написав:Но мне больше нравятся варианты Дании-...
Начиная с июля, датчанки, которым исполняется 18 лет, будут подлежать обязательному призыву в армию наравне с парнями. Не знаю, изменит ли это Ваше мнение о Дании, учитывая Ваши взгляды.
Я тоже считаю скандинавскую социал-демократию лучшим, что есть в политике. А что касается призыва, то тут всё банально, чем меньше страна тем более маленькая и безполезная её профессиональная армия, в вопросы безопасности страны в таком случае вовлекаются все жители страны без исключений по статусу, полу, возрасту.
jump написав:працівники держпідприємств плачуть Підприємствам надходять листи про набрання чинності постанови КМУ 592дск, що скасовує мобілізаційні завдання, та, відповідно, можливість бронювати за Постановою №45 (ДСК).
Так зрадо... треба визначитись, бо Яма каже навіть силовиків в тилу всіх треба замінити жінками і 60+. А тут Укрпошта.
ЛАД написав:Но мне больше нравятся варианты Дании-...-Швеции да и вообще более "социалистической" Европы, чем США. Там тоже есть богатые и бедные. Правда, богатые в основном победнее, чем в США. Но ничего, живут.
Мені також подобається... Але є нюанси Совок обнулив свої економічні активи і ми почали з нуля. Перспективи були... але крім обнулення економічних активів, совок ще й деформував память населення таким чином, що зробив його залежним від ЧУЖИХ рішень. Ні Швеція. ні Данія. ні США таких експериментів над своїм населенням не проводили. Отже Ми отримали економічну пустелю з састарілими технологіями з відсутністю капіталів і з відсутністю людей які РОЗУМІЛИ що капітал з цвілі не виникає. Капітал створюється.. Але Як я описав в повідомленні вище Свято місце пусто не буває і зявилось 5% авантюристів які назло всім і вся вирішили заробити капітал... Населення в основній масі памятаючи совкові настанови про клятих капіталістів які мріють перетворити всіх в рабів - до дій цих 5% віднеслись вороже. Але авантюрист на те й авантюрист що йому по барабану.. він своє робить... Пройшло перших 5 років і припустимо що кожен авантюрист заробив по 1 млн грн-вклав його в створення робочого місця, звідси можна започаткувати табличку 1990 рік - пустеля і 2 млн авантюристів 1995 рік - 2 млн авантюристів+2 млн робочих місць з вартість 1млн/місце але робочих рук - 20 млн - населення бузить і вважає винуватими в своїх бідах тих перших 2 млн 2000 рік - 2 млн авантюристів створили наступних 2 млн робочих місць+1 млн створився внаслідок роботи першого 1 млн робочих місць Тобто в країні 2+2+1=5млн місць і 20 млн попит - народ все одно бузить 2005 рік - 2 млн створили авантюристи+5 млн було+2 млн створили ті що були=9млн робочих місць не вистарчає 2010 рік - 2 + 7 + 3 = 12 млн робочих місць - все одно мало 2015 рік 2 + 12 + 6 = 20 млн робочих місць з капіталізацією в 1 млн - вже ніби нормально , але виявляється в Шведів в робоче місце вкладено 1 млн але доларів , а в США взагалі 1,5 млн доларів.... Тепер починається реконструкція вже створених з докапіталізацією.... І от так років 50-70, дивишся і прийдемо до рівня шведів 2025 року.
В вашем анализе очень много ошибок, начиная с первого предложения. Пример элементарный - наши меткомбинаты. Но повторю, в этой дискуссии я не участвую.
Пересмикування і свідоме утаювання деталей... 1 Наші меткомбінати могли працювати тільки при умові дешевих енергоресурсів... Як тільки педерація виставила СВІТОВІ ціни на енергоресурси - так відразу продукція меткомбінатів стала неконкурентоздатною.. Тобто Потужності - були Фахівці - були За ту ціну що у нас вийшла - ніхто не купував. 2 Переобладнання (читай моє -докапіталізація робочого місця) - потребувала значних коштів... А ЛЕГАЛЬНИХ коштів(капіталів) для модернізації виробництва в Україні, яка вийшла без штанів з соціалістичного голодупого совка - не було. Ні в Держави Ні в населення. ВСЕ БУЛО ВКРАДЕНО(проїли) НАМИ Ж У СОВКУ 3 Наявність якихось точкових виробництв/технологій(наприклад авіабудування чи ракетна техніка) могло підтримати штанці працівників цих галузей, але не могло прикрити голу дупу 40 мільйонів.
budivelnik написав:......... А от коли населення Держави виробляє більше ніж споживає (приклад Швеції) то тоді стимулюються заходи по ЗАОХОЧЕННЮ споживання а не ЗАРОБЛЯННЯ.
В нашій системі найбільш навантаженою частиною є заробітна плата.. Тобто наша система ОБМЕЖУЄ ВИГОТОВЛЕННЯ Але якщо нам не вистарчає - то ми повинні ОБМЕЖУВАТИ СПОЖИВАННЯ і ці обмеження споживання через податки на споживання а не на виготовлення-повинні діяти поки не відновиться позитивний баланс в Державі між тим що створили і тим що спожили.
Бідність -це спадкова хвороба, яку ми отримали від совка, де головним жупелом було РІВНІСТЬ.. Тому поки ще було чим гузно прикрити всім однаково-до того часу совок і існував Як тільки гола дупа стала голою однаково у всіх - совок розвалившись .... при цьому. Звинувативши країни які виникли на його розвалини в тому що в них населення бідне.... Чи були шанси розбагатіти? - не було. Якщо відсутні робочі місця, то як би ти не копав лопатою , а більше ніж остеохандроз і пісна бульба не накопаєш. Захід на нас дивився з осторогою ( як не як а в нас була ядерна зброя і хто його знає що ми вчудимо? Може знову виберемо кошового отамана , побудуємо ядерні чайки і попливемо Стамбул палити.... Тому Якби ми це усвідомили і кожен почав щось робити... Алеж ваші побратими(бувші совкові партфункціонери з червоними директорами) швиденько зрозуміли що на всіх того що є не вистарчить і побудувавши кооператив коло воріт заводу який отримував прибутки, на збитках заводу - швиденько почали перекачувати ліквідні залишки собі в кишеню. Як не дивно -але цей період первинного накопичення капіталу був ЄДИНИМ шансом врятувати ті що від совка залишилось.. Років 20 накопичували...- перший етап Десь з 2005 почався наступний етап - розвиток.. але капіталів висмоктаних з промислових розвалин ні на що крім сільське господарство і торгівля з послугами -явно не вистарчало... Тому на цьому етапі треба було якось дати поштовх щоб років через 20 зявилось 20 млн більш/менш якісних робочих місць.... Не змогли , під тиском так званих шукачів справедливості, швидкість створення робочих місць НОВИМИ капіталістами була зупинена шляхом вимивання обігових коштів через надмірно високі податки.... А для замилювання очей - була створена система єдиного податку, який ОФІЦІЙНО міг податки не платити..... Але при цьому -відмивати кошти через єдиний податок-зручно А от заробляти -як би не дуже( виключення зручно для айтішників)
tester3373 написав:хотя я не понимаю в чем суть этой демагогии? 9400 это типа круто? зарабатывал 40К а теперь на тебе в зубы 9400 и радуйся?
9400 это не круто и мало для того, кто защищал Украину и получил при защите инвалидность. Речь о другом - не может человек, у которого есть запись в справке МСЭКа что-то типа "связано с выполнением обязанностей воинской службы" получать меньше чем принято Постановлением КМУ.
я хз что там у них по бюрократии. но от типа записи много че зависит. и кстати обратил внимание что новость от марта. может в марту подняли. такой разговор же не каждый день про деньги заходит.