Успіх написав:А я в 100500й раз запитую - де радощі у наших форумчан, які мають 59років+, що скоро будуть мати змогу вступити до лав ЗСУ???😁
Ви ж так хотіли, але не могли!))
Тепер двері для вас відкриють!!!🤣🤣🤣
Там уже потужно заднюю передачу врубили
В Украине мужчины старше 60 лет не смогут массово заключать контракты на военную службу. Об этом рассказал народный депутат Украины, член Комитета ВР по вопросам национальной безопасности, обороны и разведки Федор Вениславский.
По его словам, такая возможность предусмотрена лишь для ограниченного круга уникальных специалистов.
Успіх написав:А я в 100500й раз запитую - де радощі у наших форумчан, які мають 59років+, що скоро будуть мати змогу вступити до лав ЗСУ???😁
В Украине мужчины старше 60 лет не смогут массово заключать контракты на военную службу. Об этом рассказал народный депутат Украины, член Комитета ВР по вопросам национальной безопасности, обороны и разведки Федор Вениславский.
По его словам, такая возможность предусмотрена лишь для ограниченного круга уникальных специалистов.
Banderlog написав:........... А поки лишусь при своїй думці. ніодного протестанта я в зсу не бачив, як і ніодного іудея.
А они вообще ещё остались в Украине?
За переписом 2001 року в Україні налічувалося близько 100 тис. євреїв, що проживали переважно у найбільших містах (Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові). З 1990-х років в Україні діє розгалужена мережа єврейських навчальних закладів, організацій та товариств, що існують у більшості місць проживання євреїв. Проте єврейське населення України характеризується надзвичайним постарінням та міграційним відтоком єврейського населення, що призводить до зменшення чисельності єврейського населення та поступового зникнення єврейського культурного життя
Европейский еврейский конгресс считает, что реальное количество евреев Украины достигает 360—400 тысяч человек с крупнейшими общинами в Киеве (110 тысяч), Днепропетровске (60 тысяч), Одессе (45 тысяч) и Харькове (45 тысяч)
pesikot написав:То є так Падлюка - це ти, який пропагандую на трагедіях інших
Який підробиць не знає, але верещить кожного разу "$1К було, а зараз пенсія 8К"
то таки тобі треба на себе подивитися який відразу шукає 100500 причин щоб виправдати 8К від держави людині яка пішла на фронт і отримала там інвалідність на відмуну від тебе
pesikot написав:То є так Падлюка - це ти, який пропагандую на трагедіях інших
Який підробиць не знає, але верещить кожного разу "$1К було, а зараз пенсія 8К"
то таки тобі треба на себе подивитися який відразу шукає 100500 причин щоб виправдати 8К від держави людині яка пішла на фронт і отримала там інвалідність на відмуну від тебе
Мені ?
Ти сам підробиць не знаешь, ти про це писав, але ти тільки пропагандонишь ...
Якщо людина отримала там, то чому ти не відповів Hotab ?
Якщо людина отримала там, то чому не стільки, як тут привели законодавство ?
Ти - тупий пропагандон, якій нічого не розуміє, розуміти не хоче, але голосно верещить
Ти і є падлюка Ота сама цинічна падлюка, яка трагедії інших, використовує для свого пропагандонства
tester3373 написав:ой. я таки умоляю. переучить на другой ВОС для ТЦК как два пальца ап асфальт
Ты ещё и безграмотный ... "ап асфальт"
Что не удивительно, только такое безграмотное может повторять одно и тоже
Тебя научили, по методичке российской пропаганды - "повторяй одно и тоже, не думай, аргументы против не принимай. Долби повторами" )
Впрочем, тут так многие так делают ) Те, кто в голову не только кушает Долбят повторы, кто про ТЦК-людоловы, кто про "сортовость", кто про "женщины на конвейеры", кто про ещё что-то
Сейчас они сделают вид, что не при делах, или начнут жалобы строчить )
tester3373 написав:ой. я таки умоляю. переучить на другой ВОС для ТЦК как два пальца ап асфальт
Ты ещё и безграмотный ... "ап асфальт"
Что не удивительно, только такое безграмотное может повторять одно и тоже
Тебя научили, по методичке российской пропаганды - "повторяй одно и тоже, не думай, аргументы против не принимай. Долби повторами" )
Впрочем, тут так многие так делают ) Те, кто в голову не только кушает Долбят повторы, кто про ТЦК-людоловы, кто про "сортовость", кто про "женщины на конвейеры", кто про ещё что-то
Сейчас они сделают вид, что не при делах, или начнут жалобы строчить )
по сути то есть что сказать? или только и способен к правописанию придраться?