Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1427714278142791428014281 ... 14295>
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 12:49

Он мене в рідному селі на дошку в сільраді почепили "герої односельчани захисники України"... хоть я там з 14 р по стіки по скільки.
А ще штатку нашої бригади півтори року тому злили росіянам, і вони виставили в телеграм каналі з номерами телефонів і посадами лиш адрес бракує...
Потом гроші. Хочеш не хочеш, но воно після певного рівня теж замітно, при всій скромності.
Мож інакше можно, но смислу не має. Корочє в 44р людей без прошлого не сущєствує, ти вже як стара курва в селі) хочь вдівайся в мініюбку хочь не вдівайси всі і так все знають. :lol:
P/s для пана Дмитра, фотку дошки пошани для нежадних патріотів добавлю за 500 євриків.
Якщо сам фінансово підтримку дітей не потянеш, можеш скоперуватись з шаманом і песікотом.
Востаннє редагувалось Banderlog в Нед 29 чер, 2025 12:57, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 13:18

flyman написав:[youtube]nqsCaMfKaSI[/youtube...

Это не на "прохання ЛАДа и хотаба.
Это то, о чём я писал - количество работающих падает быстрее, чем количество пенсионеров. Правда, не понятно, откуда она взяла цифру всего 6 млн. работающих. И вопрос, кто возьмёт на работу 60-летнего.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 13:20

А гуляти, так гуляти!)))

Banderlog написав:P/s для пана Дмитра, фотку дошки пошани для нежадних патріотів добавлю за 500 євриків.
Якщо сам фінансово підтримку дітей не потянеш, можеш скоперуватись з шаманом і песікотом.
Раз пішла така п'янка)) - то і я за 500євро добавлю фото довідки, що я був на навчанні дронщиків! :)
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 13:28

ЛАД написав:
  flyman написав:[youtube]nqsCaMfKaSI[/youtube...

И вопрос, кто возьмёт на работу 60-летнего.

Если "на рынке" будут только 70ти-летние - ещё и спасибо скажут. -- тут я таких много вижу...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 13:34

Зелені патріоти явно кинули проти церкви держапарат. І мобілізують наших попів. Тут правда питання двояке, най мобілізують, а ще добавлять решту священників з інших конфесій тоді буде чесно. Но і так теж нічо, пристосуванців вишибуть, православна церква надто толерантно ставиться останні 2 століття до своїх священників і прихожан.
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 13:41

ЛАД написав:Как по мне, так это не случай.
Просто сначала написали завуалировано, чтобы не выпячивать роль США, а в итоге "по просьбам трудящихся" откровенно признали доллар.

Если бы я написал подобное, то вы бы вспомнили конспирологию и отсуствие любви к ней. )

ЛАД написав:А какая ещё валюта тогда могла претендовать на эту роль? Придумывать "валюту ООН"? И кто решал бы вопросы эмиссии и пр.? СССР вряд ли согласился бы. Чем и кем эта придуманная валюта обеспечивалась бы? Других вариантов кроме доллара просто не было.

В Бреттон-Вудсе имело место противостояние между британским и американским вариантами соглашения. Доллар не рассматривался в качестве главного элемента системы. План американца Уайта предусматривал создание всемирного банка и международного стабилизационного фонда. Активы фонда и банка формировались за счет взносов стран в валюте и золоте. Стоимость национальных валют пересчитывалась в соответствии с универсальной для всех системой конвертации. План великобританца Кейнса предусматривал мировой центробанк (Международный клиринговый союз), который выпускал единую международную валюту (банкор). Курс банкора был привязан к золоту.
По итогу было разработано совместное заявление США и Великобритании, которое вводило понятие "конвертируемой в золото валюты". Предполагалось, что в международных платежах будут использоваться все валюты. При обсуждении концепции представитель Индии попросил разъяснить это понятие. Представитель США сказал, что попытка дать определение термина даст старт продолжительной дискуссии. Поэтому в качестве таковой проще рассматривать доллар США. В итоговом документе появился пункт с указанием, что «номинал валюты каждого участника будет выражаться в золоте или в долларах США.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 14:15

Banderlog написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав:Шо значить живу? До приходу до влади черчіля ця країна такою не була.

Якою такою країна не була ?
До Зе тобі Порох був не такий

"
да Порох був не такий, але до такого не доходило. Все таки Порох барига а не шоумен. В нього є трохи совісті.

То що тобі не так ? )

Напиши, а головне напиши, чому так сталось )

Banderlog написав:Я ні одного з них не обирав, я на вибори неходжу.Махно на вибори не ходив, Бандера на вибори не ходив, Щухевич не ходив і я не ходжу. )

Дійсно, Махно не ходив, Бандера не ходив, Шухевич не ходив ... тому що, виборів не було

Юмор у тебе рівня Петросяна )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1256 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 14:36

Schmit
Нет таких глубин, которых не может достигнуть хом"як-зрадунець ...

Уже и до Соскина докатился ...
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 15:03

Banderlog написав:В нас півкраїни ухилянтів а мені шо більше всіх треба?

Півкраїни ? 15-16 мілійонів ?

Давай ще емоцій, бо малувато )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 чер, 2025 15:12

Banderlog написав:Зелені патріоти явно кинули проти церкви держапарат. І мобілізують наших попів.

Ти в двадцятці "нашої церкви" і сам не поп ? Цікава двадцятка )

Взагалі-то, "ваші попи" мають Призвище, Ім"я, Побатькові в миру.
Мають всі ознаки мирської людини поза межами церкви

Якщо "ваші попи" такі всі "святі", то нехай відмовляються від всього мирського - від своїх авто, від свого житла, не їздять на таксі

Чи "Это совершенно другое" ? )

PS. Повторюю, ти казав "країна змінилась з приходом черчіля".
Що тобі не так ? )
Напиши.
І головне, напиши причину, чого так сталось
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 1427714278142791428014281 ... 14295>
Форум:
+ Додати