ЛАД написав: Ну как сказать. Підліток, который за деньги поджигает авто военнослужащих, конечно, просто дурак, но одновременно как бы и "агент". Человека, который даёт координаты завода, а позже координаты прилётов, даже если у него нет "паспорта рф, посвідчення офіцера фсб" и даже балалайки, вряд ли нельхя назвать "агентом". Даже если его "ошукали, застрахали, змусили шантажом щось зробити".
Ну давайте так: людина отримує від аноніма з телеграм-акаунта вказівку знищити авто на цивільних номерах і обіцяю винагороду. Яким чином слідство доведе, що анонім з телеграм-акаунта - офіцер фсб, наприклад, а не зек, якого засадив цей прокурор. Механізм і доказову базу уявляєте?
добре присяде за напад на посадову особу за вказівкою злочинця - навряд чи там велика різниця по строках. й знищують автівки не прокурорів, а військових - є невелика різниця
Letusrock написав:Між-іншим це питання і до наших турбопатріотів - як вони планують перемогти РФ, не наступаючи.
А як їх викурили з-під Києва та з Херсону? Там шо був грандіозний наступ? Як їх викурили зараз з Кінбурна та з 4-х сіл на Сумщині? Різна (особливо далекобійна) зброя може творити дива Аби її було достатньо.
ЛАД написав:............. Ну так я о чём. Хотя в чём-то можно бы и приблизиться.
Оказывается, не так уж и далеки: https://ua.korrespondent.net/city/kiev/ ... kyievi-dbr "Солдат Шевченківського ТЦК підозрюється у перевищенні службових повноважень, що спричинили настання тяжких наслідків, вчинені в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.
Заступник начальника Подільського ТЦК підозрюється в умисному неприпиненні кримінального правопорушення, що вчиняється підлеглим, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах воєнного стану. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі." Почему нам сюда постоянно приносят обрывки информации, которые искажают картину?
Shaman написав: як не в цьому, так в наступному році буде спад бойових дій. на цей час нам вистачить сил. а там руські з подивом з'ясують, що їх сили закінчилися
ага, спочатку ракети, закінчаться, потом шахеди, далі танки... я таке вже десь читав, здається з 22 го таке пишуть) тільки тоді ще щось блеяла верхівка про сроки демобілізації а зара тільки до перемоги. Лише розводять лохів ніби влада готується до виборів)
Banderlog написав:тільки тоді ще щось блеяла верхівка про сроки демобілізації
Про демобілізацію блеяли саме ти і Долярчик Зараз приписуєте владі власні фантазії
Я писав, що цього не буде, поки не закінчиться війна
1941-1946 роки тобі історія
PS. Ти "видатний" хлоп, нічого не вивчав, нічого не читав, але завжди маєшь власну думку, з кожного питання.
Специалист широкого профиля )
це шо саме я мав читати? передвиборчу програму зеленського? Чи може конституцію україни? Не блеяло значить керівництво нічого? І такого не було? Представники Міністерства оборони підготували законопроєкт про демобілізацію. Однак Генеральний штаб Збройних сил України не підтримує документ, адже його ухвалення і реалізація призведе до одномоментного звільнення зі служби понад сотні тисяч досвідчених військових. І про ротації розмов не було? ) і обіцянок про те що війну скоро завершать? Так от шо я тобі скажу, хлопе, як ви до нас так і ми будем з вами))) ми тут також не лохи.
Banderlog написав:тільки тоді ще щось блеяла верхівка про сроки демобілізації
Про демобілізацію блеяли саме ти і Долярчик Зараз приписуєте владі власні фантазії
Я писав, що цього не буде, поки не закінчиться війна
1941-1946 роки тобі історія
PS. Ти "видатний" хлоп, нічого не вивчав, нічого не читав, але завжди маєшь власну думку, з кожного питання.
Специалист широкого профиля )
Ну диви хто, як ти кажеш, блеяв про демобілізацію: *Президент України Володимир Зеленський заявив, що очікує від військових законопроєкту про «справедливу мобілізацію», яка, зокрема, не передбачатиме вручення повісток на вулицях і передбачатиме демобілізацію.
«Тільки по справедливості. У мобілізації важливий момент демобілізації. Багато хто відвоював багато днів. Є люди, які 700 днів – на полі бою… І треба справедливі ротації, треба давати широкі відпустки. Грошима все прикрити не можна. Хоча заробітні плати – високі, але, тим не менше, треба справедливість у цьому напрямку», – сказав Зеленський в інтерв’ю німецькому телеканалу ARD.* 29 січня 2024 https://www.radiosvoboda.org/a/news-zel ... 96460.html
Якось президент на Бандерлога та Долярчика ну ніяк не схожий. І є вищим представником саме влади.
Це факти, а в тебе голі пусті слова (брехня). Це факт хто приписує. Саме ти.