Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1445714458144591446014461 ... 14490>
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 14:26

_hunter написав:
  jump написав:Ігор Луценко - 107 тисяч СЗЧ за поточний рік :shock:
Приблизно як армія Іспанії. На друге півріччя очікуємо армію Італії.

А на 2026 рік? За моїми відчуттями, на фронті реально воює тисяч 400, тож до 2027 року втече саме така цифра. Чи настане взагалі для нас 2027 рік?
https://censor.net/ua/blogs/3564007/dem ... -rotats-ya

думаете замена умерова на шмыгаля ничего не даст?

а думалка виросла на такі оцінки? :lol:
З плюсів, як не парадоксально, призначення Дениса Шмигаля міністром оборони. Хоч воно і дивно, коли поточний премʼєр іде на пониження в наступному уряді. Але це — до болючого питання субʼєктності. Основною проблемою міністерства оборони за Рустема Умєрова був управлінський хаос. А в чому Шмигаль і сильний — так це в кропіткий системній бюрократичній роботі.

а це повна оцінка уряду
Як зміна уряду вплине на економіку України
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 14:51

_hunter
Ленін теж починав з втікання в Німеччину. А потім..
може Хантера треба теж зарані тойво.. Сифілісом від Крупськоі і в Мавзолей
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 14:57

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:тому так, якби не Майдан було б ще гірше. наприклад, зараз би мобілізували населення України для війни в Прибалтиці, Молдові, Казахстані або Азербайджані. я не знаю, що було б - але нормального розвитку не було б 8)
ну по перше не було ніякої диктатури при янику, за теперішніми мірками то все смішно... те що диктатура зароджувалась то теж тільки твої фантазії.
Кажеш воювали б всеодно? Чого ж білоруси не воюють в україні?
І хто сказав що нам гірше б воювалось в прибалтиці чи польщі ніж зараз в Україні? :lol:

наведи приклади, що в нас диктатура порівняно з Яником - бе це нахабна брехня. за виключенням обмежень військового стану. те, що Зеля не хоче створювати коаліцію - так, це його косяк й помилка, але маємо що маємо - я не прихильник Зе, вже казав неодноразово. й дзвіночки так, є.

а синок мільярдер за часи папи президента - це як? ти ж завжди якимось мутняком займався - особисто тобі може за Яника було й краще. знаєш що таке "програми". взяти під контроль основну частину "обналу" - це не так просто, але вони це зробили 8)

мета нашої держави - не воювати. й ми воюємо, бо на нас напали. а під контролем Раші - воювали б, тому що ми напали. але схоже, ти взагалі не розумієш різниці. в 33 році німці не хотіли воювати, а в 39 вже ніхто не питав. жителі ОРЛДЛО воюють аж бігом.
то чому не воює білорусія в україні? :lol: думаю участь україни в війні з прибалтами також була б обмежена, можливо залучили б добровольців зі східних областей... і щось ти сильно загнув вгору- мета держави)))) а я тут при чі не треба путати моїх баранів з государствєнними. )))
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 15:28

Хочуть вивезти синків
Та інших родичів, мабуть.
Чоловікам 18–24 років можуть дозволити виїзд за кордон – деталі
https://blik.ua/war/8941-cholovikam-u-v ... miv-detali
Заговорив про це саме Стефанчук, тільки що показували.
За словами Стефанчука його сину 18 років (на момент 2023-го р.)
Зрозуміло... Хоча нібито і так їздить, але ж злі язики..
https://news.telegraf.com.ua/ukr/ukrain ... zaraz-foto
І про квартиру в Варшаві за 2 ляма баксів багато писали, але потім, сказали, ніби то фейк.
Ну, до 21 я ще розумію, можна вважати дітьми, але чоловік у 23 чи 24 роки - незрозуміло, чим він гірший воїн за того, кому 25 чи 26 чи більше..
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Суб 19 лип, 2025 17:06, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2370 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 15:42

Shaman написав:.........
Салазар та Франко обговорювати не буду. це більш стара історія. нас цікавить більше сучасні автократії та їх наслідки. може Франко ще таке виключення - й я бачу, для ЛАДа співпраця з нацистами не є вже харамом в цьому випадку. це лише Бандері та Шухевичу він закидає таку співпрацю, а Молотову та Франко - можна :lol:

Молодец, ещё и Пиночета вспомнил!
Но вот с датами вы путаетесь.
"Салазар та Франко ... це більш стара історія". :)
Франко умер 20.11.1975, Салазар - правил практически до 27.09.1968, Пиночет пришёл к власти в 1973 (а к практически единоличной в конце 1974), Ли Куан Ю - пришёл к власти в 1959. Так что всё это практически одно и то же время.
Франко с нацистами "сотрудничал" (получал от них оружие) тогда же, когда с ними "сотрудничали" и Англия с Францией. Я для вас специально отметил, что во 2МВ он сохранял нейтралитет. В отличие от Шухевича.
Молотова с вами обсуждать не буду, вы слишком зашорены, слишком с большим пиететом относитесь к предвоенным Англии и Франции и не хотите отвечать на вопросы. Только мне задаёте.

P.s. И добавлю к вопросу о диктаторах:
В начале XXI века Салазар остаётся популярным среди португальцев. 26 марта 2007 года в результате интерактивного голосования на шоу «Великий португалец» Салазар был назван самым великим португальцем в истории страны, обойдя Генриха Мореплавателя и Афонсу I (первого короля Португалии и основателя португальской государственности)
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80,_%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%83_%D0%B4%D0%B8
О Ли Куан Ю, думаю, говорить не стоит. Его тут много раз превозносили. Но... диктатор.
Толку от того, что во многих странах демократия. Как были нищие, так и остаются.

P.p.s. И ещё раз напомню, о чём был разговор - все эти диктаторы обошлись без войн.
Как внешних, так и гражданских.
Так что не надо ваши домыслы и предположения выдавать за абсолютную истину.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 16:13

1924 рік, срср - ще немає диктатури :lol: чи ти вважаєш, що тоді суцільний НЕП був - а червоний терор та хлопці в шкірянках з гарячими серцями та холодними головами коли були?

в срср виборів не було вже, не будемо про імітацію. чи на яких виборах обрали Сталіна? ;)

а в нас зараз вибори на ПАУЗІ, бо війна - про яку різні провокатори постійно мовчать й намагаються прикладного МИРНОГО життя співставити з країною, що воює...
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 16:26

_hunter написав:
  detroytred написав:
  pesikot написав:
    "Banderlog" писав - ну по перше не було ніякої диктатури при янику

Тільки бізнеса віджимали, політичних опонентів саджали ... то так, диктатури не було )

Але й до введення санкцій проти своїх же громадян якось не дійшли ((

detroytred, це ж ти голосував за Зеленського.
Це ж ти верещав тоді "я не стільки голосую за Зеленського, скільки проти Порошенко" та "військові за зеленського і проти Порошенко

Тому не потрібно зараз робити вигляд, що ти не при справах

"Не нужно стыдливо натягивать юбочку на коленки на приему у венеролога" )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 16:31

_hunter написав:>>> Тільки бізнеса віджимали
А пэрэсичному точно не пофиг как сегодня зовут владельца завода, на котором этот пэрэсичный работает? 🤔

ага ... "а какая разница ?"

Только, для себя лично у тебя есть разница, быть в Украине или быть в Германии

То разница таки есть )

-- А какая разница ?
-- Одна даёт, а другая только дразнится
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 16:35

Shaman
С историей у вас совсем плохо. :(
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 16:36

Притула розповів про плани сина щодо навчання та чи стоїть він на обліку у ТЦК
Сергій наголосив, що Дмитро має бажання навчатися в Україні, проте це залежить від того, чи зможе він за результатами НМТ вступити на державне навчання.

"Навчання за кордоном він закінчить у червні наступного року, по ідеї. Але якщо він зараз добре здасть НМТ і зможе пробитися на державний в один виш, то ми схилимося до навчання там. Поки так. Останні кілька тижнів у нас будуть дискусії з ним, його мамою для вирішення короткотривалої перспективи. Та я такий, щоби тут, звичайно. Тим більше, що є його бачення і бажання. Він хоче тут. Але знову ж таки, є багато моментів", - підсумував Притула. 8)
https://tabloid.pravda.com.ua/lounge/se ... i-2011040/

Притула закликав молодь не виїжджати з України: "Після війни тут будуть високі зарплати" 8)
Під час зустрічі з молоддю Сергій Притула зазначив, що демографічна ситуація в Україні створює унікальні можливості для працевлаштування та стрімкого кар’єрного зростання.

За його словами, 7 мільйонів українців наразі перебувають у країнах ЄС, ще 5 мільйонів залишаються на тимчасово окупованих територіях.
Притула каже, що дуже важливо, аби в країні залишалися молоді спеціалісти, адже це необхідно для її відновлення після війни.

https://focus.ua/uk/lifestyle/714874-se ... i-zarplati

яке ж воно лицемірне :x
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

#<1 ... 1445714458144591446014461 ... 14490>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему