Станом на сьогодні в органах прокуратури всіх рівнів працюють 523 людини з інвалідністю.
вже підтвердились 121% інвалідів ))
За словами Кравченка, загалом щодо 636 прокурорів підтверджена справжня інвалідність
було б смішно якби не було так сумно...
|
|
![]() було всього 523
вже підтвердились 121% інвалідів ))
було б смішно якби не було так сумно...
![]()
жіночки на мінімалці в львівському генделику тихенько сплакнули ![]() і де ти бачиш шизофренію? Воно так і є. Під зад церкву не можно а ухилянтів возюкати мордою по асфальту можна. Недавно томосівці з поліцаями захвачували собор в чернівцях і вже одгребли шо почали пищати що надо рішати в суді) і ще одгребуть не сумнівайся. Щодо того що бусифікацію тільки будуть посилювати я писав? Ви тут гунділи що з вами так нізя бо ви будете не ефективні. гребе зараз когось ваша ефективність? Чи мож ти не віриш що як продовжиться війна вас борундуків будуть вже не на вулиці ловити а витягувати з підвалів? ![]() ![]() Щодо того шо я поки не в сзч то звиняйте, я передумав. Вернути вам ваші гроші? ![]() ![]() Жил бьіл воукєр--- Казочка про Красну Шапочку (она жє воукєр) --- Жил был на свете кадет. В красную шапочку кадет был одет. Кроме этой шапочки, доставшейся кадету, ни черта в нем красного не было и нету. Услышит кадет - революция где-то, шапочка сейчас же на голове кадета. Жили припеваючи за кадетом кадет, и отец кадета, и кадетов дед. Поднялся однажды пребольшущий ветер, в клочья шапчонку изорвал на кадете. И остался он черный. А видевшие это волки революции сцапали кадета. Известно, какая у волков диета. Вместе с манжетами сожрали кадета. Когда будете делать политику, дети, не забудьте сказочку об этом кадете. Востаннє редагувалось flyman в Сер 23 лип, 2025 16:08, всього редагувалось 1 раз.
![]()
.
Востаннє редагувалось Xenon в Сер 23 лип, 2025 16:10, всього редагувалось 1 раз.
![]()
++++ кросава ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
В адміністрації Дональда Трампа вважають, що європейські союзники мають віддати системи зі своїх військових запасів, після чого отримати заміну. Американська компанія RTX Corporation перенесе їх уперед у черзі на постачання. Джерела Spiegel заявили, що Німеччина зможе отримати батарею Patriot не раніше ніж через вісім місяців. Тільки після цього Україна зможе отримати ЗРК. @censor_net| Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8
|
|