|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:30
greenozon написав:
З цим порохатим Киянином просто цирк Я вже писав, що він більше години пробував парити мені порохато-бутусівську пропаганду, що мені набридло і я поклав слухавку, а потім він пише в мережі, що йому дзвонили з ОП, що я агент фсб і ще всяку брехню  а там де він це написав мене забанив, щоб я не відповів Я не помилився в ньому з самого початку, гнилий він чувачок як вся їх шобла. А вчора вечером він мені звонить, що хоче зустрітися і хто я взагалі такий, бо у нього після розмови зі мною почалися якісь серйозні проблеми Думаю сьогодні з ним ще поспілкуватися 
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:32
unicdima написав:а чому ти сам досі не в паРаші?
а чому я там маю бути? ніколи навіть на лівому березі небув а тепер раптом захочу до рф. А якщо не ти зрозумів про що йдеться, то мова про право вибору. Умовний дядько з Бердянська мав досить часу аби вибрати між: а) виїзд через Грузію/Білорусь до ЄС/Канади/Зімбабве, б) повернення на підконтрольну, в) намагатись тихенько жити в новій реальності г) перефарбуватись у кацапи
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:35
Letusrock написав: unicdima написав:а чому ти сам досі не в паРаші?
а чому я там маю бути? ніколи навіть на лівому березі небув а тепер раптом захочу до рф. А якщо не ти зрозумів про що йдеться, то мова про право вибору. Умовний дядько з Бердянська мав досить часу аби вибрати між: а) виїзд через Грузію/Білорусь до ЄС/Канади/Зімбабве, б) повернення на підконтрольну, в) намагатись тихенько жити в новій реальності г) перефарбуватись у кацапи
Ти ж тащишся від паРаші, там же всі в золоті купаються Ти мені розкажи, як можна машину перегнати з Бердянська в Запоріжжя? 
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:50
flyman написав:як зустрічає ненька (десь заплакала флер)
Нет. К видео должны быть следующие названия. Например, - "Получить консультацию у таможенного брокера при планировании пересечения границы Украины или любой другой страны - святая обязанность каждого путешественника"; - "Незнание законов не освобождает тебя от ответственности"; - "Хочешь проблем на таможне - забей на нее или понадейся на разпиздяйство работников таможни!" Девка на видео жжот. Если бы действительно хотела заехать в Украину, то выбрала бы подходящий пункт законодательства Украины, заплатила бы платежи за ввоз автомобиля и вуаля. А так получилось - вела себя безграмотно по отношении к Законам Украины и теперь видосики гнилые публикует, уверяя нас при этом в безграничной любви к стране. Тут она что-то помнит поминутно, а тут не сразу может вспомнить сколько раз во время путешествия останавливалась для приема пищи. Короче - не верю!!!
Востаннє редагувалось buratinyo в Пон 11 сер, 2025 11:58, всього редагувалось 1 раз.
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:52
Banderlog написав: Успіх написав: Banderlog написав:Він теж в тій ситуації не правий
Так можна ж просто скрутити і чекати поліцію, а не жорстоко бити людину! Тим більше колишнього, або й діючого ЗАХИСНИКА БАТЬКІВЩИНИ!!! друже Успіх , то як мають діяти вони то одне. Ти спитав як би мав діяти я. Кричати капслоком не треба) я тебе чую. Вмішайся ти в ту ситуацію з рукоприкладством і років 5 тюрми тобі накрутити запросто. Відсидиш будеш думати головою. А словами там вже не допоможеш, сам розумієш майданити і кричать поліції - прічіна астановкі, як бикували на майдані зара трохи не на часі.  Хочеш бути не терпілою? Викликаєш поліцію і дзвониш своєму адвокатові. Доречі, в тебе є свій адвокат, якому можно подзвонити? Щось мені здається по твоїх питаннях, що ти слабо орієнтуєшся в держмеханізмі і ділопроізводсвє. Знати закони мало, а конституцію бєсполєзно.)
Дєржміханізм і дєлопрозводство для внутрєннєго потріблєнія государства, а для пересічєного єсть лайфхаки от того ж киянина в свіжому відео щодо сабжа
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:55
buratinyo написав: flyman написав:як зустрічає ненька (десь заплакала флер)
Нет. К видео должны быть следующие названия. Например, - "Получить консультацию у таможенного брокера при планировании пересечения границы Украины или любой другой страны - святая обязанность каждого путешественника"; - "Незнание законов не освобождает тебя от ответственности"; - "Хочешь проблем на таможне - забей на нее или понадейся на разпиздяйство работников таможени!" Девка на видео жжот. Если бы действительно хотела заехать в Украину, то выбрала бы подходящий пункт законодательства Украины, заплатила бы платежи за ввоз автомобиля и вуаля. А так получилось - вела себя безграмотно по отношении к Законам Украины и теперь видосики гнилые публикует, уверяя нас при этом в безграничной любви к стране. Тут она что-то помнит поминутно, а тут не сразу может вспомнить сколько раз во время путешествия останавливалась для приема пищи. Короче - не верю!!!
У Києві і Львові таможня каже одне, а в Шегині інше, це як розуміти (кручу вєрчу шото показать пересічєному хочу)? Ще пара перетинань і рожевій поні перехочеться дух неньки відчувати
Востаннє редагувалось flyman в Пон 11 сер, 2025 11:58, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:58
buratinyo написав:вела себя безграмотно по отношении к Законам Украины и теперь видосики гнилые публикует, уверяя нас при этом в безграничной любви к стране.
Она не одинока. Очень многие любят страну за то, что позволяет не знать законы и не заботиться об их соблюдении. Столкнувшись с необходимость исполнять законы, они теряют любовь и начинают кричать о произволе и диктатуре.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6469 раз.
- Подякували: 21616 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Пон 11 сер, 2025 12:20
unicdima написав: Letusrock написав: unicdima написав:а чому ти сам досі не в паРаші?
Ти ж тащишся від паРаші, там же всі в золоті купаються Ти мені розкажи, як можна машину перегнати з Бердянська в Запоріжжя? 
в 23 переганяли через сумську, там до нашого вторгнення була сіра зона.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 11 сер, 2025 12:25
Сибарит написав: buratinyo написав:вела себя безграмотно по отношении к Законам Украины и теперь видосики гнилые публикует, уверяя нас при этом в безграничной любви к стране.
Она не одинока. Очень многие любят страну за то, что позволяет не знать законы и не заботиться об их соблюдении. Столкнувшись с необходимость исполнять законы, они теряют любовь и начинают кричать о произволе и диктатуре.
по очам видно що порушниця, а не так як вище пишуть "правильно" переганяти
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 11 сер, 2025 13:25
unicdima написав: greenozon написав:
З цим порохатим Киянином просто цирк Я вже писав, що він більше години пробував парити мені порохато-бутусівську пропаганду, що мені набридло і я поклав слухавку, а потім він пише в мережі, що йому дзвонили з ОП, що я агент фсб і ще всяку брехню  а там де він це написав мене забанив, щоб я не відповів Я не помилився в ньому з самого початку, гнилий він чувачок як вся їх шобла. А вчора вечером він мені звонить, що хоче зустрітися і хто я взагалі такий, бо у нього після розмови зі мною почалися якісь серйозні проблеми Думаю сьогодні з ним ще поспілкуватися 
так ты все тры рока печерськи холмы боронышь солдатик, а не путь к кафе в Ялте нам пробиваешь в крови, ранах и мучениях?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
|