Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1471314714147151471614717 ... 14728>
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 18:41

похоже договорняк не состоялся еще до его начала

Дональдака вместе с его любовником хуйлом можно слать на север с такими запросами

Вимоги путіна для завершення війни озвучив радник кремля Суслов, – Corriere della Sera .

Його хотєлкі:
▪️Відведення ЗСУ з Донбасу.
▪️Відхід рф з Сумської, Дніпропетровської та Харківської областей при збереженні лінії фронту на інших напрямках, окрім Донбасу.
▪️Зобов'язання України не вступати до НАТО.
▪️Демілітаризація України та конституційна реформа щодо федерального устрою.
▪️рф хоче укласти двосторонню угоду із США без участі України та ЄС.
▪️Якщо Україна відмовиться, путін хоче, щоб Трамп припинив усю військову допомогу Києву.

https://www.corriere.it/esteri/25_agost ... _amp.shtml
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 18:47

flyman написав:

робите по-китайські топологію звізда: 3є чоловік, один лінк вгору, два лінки донизу. Максимум 3 особи в ячейці, вичислити крота як два пальці.
Віталій Ви бухаєте? Яка ще топологія звіздой?
Є група акаунтів, учасників на 100, до акаунта має фізичний доступ від одного до 12 чоловік. допустим черговий по батальйону не може бути 1 людина 24/7. Адміністратор групи не веде чітких записів. Це не штатка з номером телефону і позивним)
якщо завтра комвзводу снайперів переведеться в іншу бригаду це не значить що його вилучать з групи, тому що це не контрольовано, нема людина яка відповідає.
Якщо таку інформацію передавати секретними засобами звязку це довго і нудно і куча бумажної волокіти а тут раз і готово. Всі оповіщені.
І у всіх учасників інформація ОДНАКОВА, і у всіх відкритий доступ до інтернету.
От тепер питання - куди Ви тулите масонську трьох лучєву звізду?
Ми ніфіга не трьох лучєві. В мене є звязок з сімєю, з друзями, з вами на форумі, ще я є в соцсєтях де запросто можу сфоткатись з погоном, на фоні техніки, і т.п. і т.д.
Я даж скажу що кордону общєніє між україною і рф нема. Вполнє може бути що ви чи я на окупованій території, або і в рф в армії.
Потом ми берем бусифікованого і везем його на полігон, на станції розгрузки техніки, або і тупо в зсу і він коло командного пункту виключає телефон з літачка, робить топопривязку і скидає її через тиждень по одному з месенджерів )
і це все про відкриту інфу, а не якісь кодовані сигнали.
Як ви будете вичисляти крота?)
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 18:52

Ви як щось не знаєте, то запитайте у довідченого!))

"Чото ржу" - від "неможливо організувати в тилу...."🤦🏻😁😁😁

Ви хоч би мене запитали, як досвідченого землекопа/будівельника(не плутати з ларьочником)😁 за останнє півріччя моєї служби))

Я, зараз, не буду тут детально розписувати, але!!!

Я не тільки будував НА МАРСІ малі бліндажі, а й безпосередньо приймав участь у будівництві "підземного містечка" 1,5міс!

Там щось 15-16 великих бліндажів(кожен розрахований на 20-30солдат) хаотично "розкидані" один від одного метрів на 40-50-60 і всі з'єднані між собою підземними коридорами!
І входів/виходів з тих коридорів було щось 7-8!
Такий собі підземний "лабіринт" з "відпочинковими великими кімнатами" із дерева!

Тож - можливо ВСЕ!
Було б лише бажання!!!© ;)

п.с.
І шикування можна проводити в підземній столовці ;)
Або, кожен "старший" відповідає за свої 30чел. і доповідає, чи всі є/чи не забухали/загуляли :lol:
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 12 сер, 2025 18:55, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 18:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

СБУ затримала двох священників в Одесі, яких підозрюють у виправданні окупантів
Затримано 58-річного священника храму Одеської єпархії УПЦ (МП) та 44-річного протоієрея.
...
Зокрема, слідство встановило, що старший затриманий під час розмов із парафіянами героїзував окупантів та ображав релігійні переконання вірян інших конфесій, а молодший у своїх проповідях виправдовував російські обстріли цивільної інфраструктури України.
..
Окрім того, повідомляється, що 58-річний священник контактував із колаборантом Валерієм Кауровим, який у 2014 році втік до Росії, де оголосив про створення кремлівського проєкту "Одеська народна республіка – Новоросія".

За даними слідства, на замовлення Каурова клірик разом зі своєю 23-річною донькою фотографувався із чистими аркушами паперу на фоні відомих локацій Одеси, а потім відправляв знімки до Росії.

Російські пропагандисти "домальовували" на порожніх листках заклики до окупації обласного центру, які нібито лунали від місцевих жителів. Надалі фейки поширювалися на російському телебаченні та в Telegram-каналах під виглядом публікацій "проросійського підпілля" в Одесі.

Також встановлено, що священник підтримував зв’язки з колишнім народним депутатом від забороненої Партії регіонів Ігорем Марковим, який уже має підозру від СБУ за державну зраду і наразі переховується в Росії.

Наша церква (с) Banderlog
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 19:03

2х, яких підозрюють :lol: і не коректуванні шахедів а у "виправданні"
А скільки всього є вірних упц? )
Фотографувавася з білими аркушами?
15 років тюрми всім прихожанам його храму! :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 19:03

pesikot написав:
  Schmit написав:
  thenewepic написав:не домовляється. Весь той "план Трампа" з пуйлом погоджений не був. Не треба свої фантазії видавати за реальність. А враховуючи це, весь інший ваш текст - це просто бла-бла-бла.

Припущення позбавлене логіки і здорового глузду.
Навіщо американцям виставляти на підпис непогоджений план? Щоб що?

Зачекай, ти ж сам писав - Зеленський підписав би, а далі головна біль Трампа, як це протягувати через Путіна )

А зараз, вже "погоджений план".

Ти - приклад того, як вкидують постійно одну тему "Україна винна"

Не погодився Путін на той план, все інше - твоя маячня і вкиди

Тобі що повилазило?, там же написано "припущення".
Так, я вважаю, що план був погоджений з рфією.
Але якщо припустити, що план був не погоджений, то що загрожувало Зе у разі його підписання?
Дипломатична перемога.
А що загрожувало Трампу у разі якщо б Зе підписав, а пу за годину заперечив?
Всесвітнє посміховисько.
То ж якщо вважаєш, що план був просто висосаний з пальця, то дай відповідь на просте запитання, яке вже прозвучало - навіщо американцям виставляти на підпис непогоджений план? Щоб що?
Востаннє редагувалось Schmit в Вів 12 сер, 2025 19:12, всього редагувалось 2 разів.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 19:09

Banderlog написав:
2х, яких підозрюють :lol: і не коректуванні шахедів а у "виправданні"
А скільки всього є вірних упц? )
Фотографувавася з білими аркушами?
15 років тюрми всім прихожанам його храму! :lol:

Дурня не вмикай ...

Як ти на це швидко реагуєшь )
  Banderlog написав:Я даж скажу що кордону общєніє між україною і рф нема. Вполнє може бути що ви чи я на окупованій території, або і в рф в армії.

Пуйло не почав би повномасштабне, як би не було такіх "ждунів" і ти це знаешь )

Ти, особисто, про Гундяя - ні слова.
Про Путіна - ні слова )
Про руйнування церков - ні слова

Тому, мовчав би, бо виправдовуешь "наша церква" )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 19:18

Hotab написав:

досвідченого землекопа/будівельника за останнє півріччя моєї служби))

От що значить пролюбити дрона(((

Нещодавно про це писав, потім видалив. Спілкувався з дронарями. На підрозділ весь час отримували волонтерські дрони і нещодавно, коли стали перераховувати підрозділам кошти для самостийної закупівлі, придбали трохи "казьонних". В перший же виліт з казьонним дроном втрачається відеозв"язок і потім сам дрон. Наче штатна ситуація: не можуть всі 700 патронів з цинку поцілити в орків і так само у арти не можуть всі снаряди лягти у ціль. Але через два дні починаються рапорти, розслідування і догани усім, від командира до виконавців. Тож тепер казьонні дрони лежать в кофрах, а воюють все тіми самими волонтерськими
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 19:21

Xenon написав:похоже договорняк не состоялся еще до его начала

Дональдака вместе с его любовником хуйлом можно слать на север с такими запросами

Вимоги путіна для завершення війни озвучив радник кремля Суслов, – Corriere della Sera .

Його хотєлкі:
▪️Відведення ЗСУ з Донбасу.
▪️Відхід рф з Сумської, Дніпропетровської та Харківської областей при збереженні лінії фронту на інших напрямках, окрім Донбасу.
▪️Зобов'язання України не вступати до НАТО.
▪️Демілітаризація України та конституційна реформа щодо федерального устрою.
▪️рф хоче укласти двосторонню угоду із США без участі України та ЄС.
▪️Якщо Україна відмовиться, путін хоче, щоб Трамп припинив усю військову допомогу Києву.

https://www.corriere.it/esteri/25_agost ... _amp.shtml

Етап вияснення початкових переговорних позицій з наступним їх наближенням до прийнятних залученими сторонами.
По ідеї, всі решта мають вскрити карти.
В декого, кажуть, їх нема.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 19:26

Banderlog написав:
  flyman написав:

робите по-китайські топологію звізда: 3є чоловік, один лінк вгору, два лінки донизу. Максимум 3 особи в ячейці, вичислити крота як два пальці.
Віталій Ви бухаєте? Яка ще топологія звіздой?
Є група акаунтів, учасників на 100, до акаунта має фізичний доступ від одного до 12 чоловік. допустим черговий по батальйону не може бути 1 людина 24/7. Адміністратор групи не веде чітких записів. Це не штатка з номером телефону і позивним)
якщо завтра комвзводу снайперів переведеться в іншу бригаду це не значить що його вилучать з групи, тому що це не контрольовано, нема людина яка відповідає.
Якщо таку інформацію передавати секретними засобами звязку це довго і нудно і куча бумажної волокіти а тут раз і готово. Всі оповіщені.
І у всіх учасників інформація ОДНАКОВА, і у всіх відкритий доступ до інтернету.
От тепер питання - куди Ви тулите масонську трьох лучєву звізду?
Ми ніфіга не трьох лучєві. В мене є звязок з сімєю, з друзями, з вами на форумі, ще я є в соцсєтях де запросто можу сфоткатись з погоном, на фоні техніки, і т.п. і т.д.
Я даж скажу що кордону общєніє між україною і рф нема. Вполнє може бути що ви чи я на окупованій території, або і в рф в армії.
Потом ми берем бусифікованого і везем його на полігон, на станції розгрузки техніки, або і тупо в зсу і він коло командного пункту виключає телефон з літачка, робить топопривязку і скидає її через тиждень по одному з месенджерів )
і це все про відкриту інфу, а не якісь кодовані сигнали.
Як ви будете вичисляти крота?)

а хто вам Хауз із такою вашою сесюріті?
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 1471314714147151471614717 ... 14728>
Форум:
+ Додати
    тему