Shaman написав: ми європейська країна, хоча розвиватися ще багато - дякуємо срср. тому нам не треба, щоб якийсь азійські дикуни нам казали, як ми маємо жити - нехай на своїх болотах розберуться
Це ще що за фантазійні мантри з 2014 року? Україна це європа! Мож вже пора своєю головою жити? Нас ні в нато ні в європу не беруть) моглиби взяти але хіба десь по вінницю )
своєю головою - це й співпрацювати з Європою. не беруть, бо надто багато таких як ти. як стане більше таких як я - візьмуть аж бігом
навіть та ж Угорщина, яка так критикує європейські порядки, на вихід не йде. а треба б було - а ми на їх місце
fox767676 написав:какие варианты развития событий: Трамп по-пацански ужесточает санкции, нагибает европейцев на покупку оружия Украине (10%) Трамп в ближайшие пару недель нагибает Зеленского на условия путина (10%) Зеленский не соглашается и уходит в отставку(10%) Зеленский не соглашается и потужничает до зимы(30%) Зеленский не соглашается и потужничает до полного краха(30%) Удар русских на Киев\Волынь осенью(10%)
Компромат НАБУ вже всі забули? Обухівській картонно- паперовій працює в 3 зміни. 50% Зе погоджується та не їде у відставку Марафон пояснює що це і була мета контрнаступу. Хуйло змусили забрати Донбасс, а ЗАЄС вже стара.
UA написав:Компромат НАБУ вже всі забули? Обухівській картонно- паперовій працює в 3 зміни. 50% Зе погоджується та не їде у відставку Марафон пояснює що це і була мета контрнаступу. Хуйло змусили забрати Донбасс, а ЗАЄС вже стара.
тобто не треба погоджуватися?
Не треба було погоджуватися на фсбешний закон 10449.
fox767676 написав: Шо там за компромат шо ми не знали ? Поріг толерантності в суспільстві рекордно високий, нікого нічого не іпе простими словами. Ну тільки якщо оральні ласки путіну чи щось таке.
Ви просите розповідати зміст вистави перед прем'єрою?
Суспільство знищене. Соціальні зв'язки розірвано. Є населення Ліпи що хочешь.
fox767676 написав:какие варианты развития событий: Трамп по-пацански ужесточает санкции, нагибает европейцев на покупку оружия Украине (10%) Трамп в ближайшие пару недель нагибает Зеленского на условия путина (10%) Зеленский не соглашается и уходит в отставку(10%) Зеленский не соглашается и потужничает до зимы(30%) Зеленский не соглашается и потужничает до полного краха(30%) Удар русских на Киев\Волынь осенью(10%)
Компромат НАБУ вже всі забули? Обухівській картонно- паперовій працює в 3 зміни. 50% Зе погоджується та не їде у відставку Марафон пояснює що це і була мета контрнаступу. Хуйло змусили забрати Донбасс, а ЗАЄС вже стара.
"Я живу свою лучшую жизнь, мне плевать на всех": дружина полковника Нацполіції Єлхіна "Але найбільше мені запам’яталася її цитата: "Моя любимая пословица, ну или не пословица, хрен его знает, может я это с села привезла - слабый скот на убой", - це жінка каже стосовно людей, які не змогли "правильно" влаштуватися у житті. Дуже цікава позиція дружини поліцейського.
барабашов написав:Так, стоп, не в Турции я, пусть в Норильске или Магадане для успокоения твоего дедуктивного метода. Ты в каких рядах по остановке сил наступающе-бухающего противника стоишь/сидишь/лежишь на моменте и припас ли для себя последнюю лимонку шоб перед отрядом кадыровцев успеть всунуть её себе под броник?
ми цю гранату засунемо під шубу, коли погонимо тебе в атаку на кадирівців.
потім ти хуйло вчергове будеш писати, що не хочеш вбивати українців перебуваючи в заградотряді?
"Я живу свою лучшую жизнь, мне плевать на всех": дружина полковника Нацполіції Єлхіна "Але найбільше мені запам’яталася її цитата: "Моя любимая пословица, ну или не пословица, хрен его знает, может я это с села привезла - слабый скот на убой", - це жінка каже стосовно людей, які не змогли "правильно" влаштуватися у житті. Дуже цікава позиція дружини поліцейського.