|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 18 сер, 2025 09:06
yanyura написав: Banderlog написав: Shaman написав:сам ти далеко не герой - а чого собі дозволяєш кепкувати над тими, хто на окупованих територіях? . це хто тобі сказав шо я боязьливий? ) да я дозволяю собі кепкувати над тими хто на окупованих територіях) і? Ти щитаєш шо до тих що пішли на співпрацю з окупантами питань нема? )
Якщо це на мою адресу, то після деокупації Херсонщини я запрошую вас бути особисто присутним, коли мене, на моє прохання, будуть перевіряти на поліграфі чи співпрацював я з окупантами.
Там все чуть сложнее, увы Стаття 19. Підстави для втрати громадянства України
Підставами для втрати громадянства України є:
1) добровільне набуття громадянином України громадянства іншої держави, якщо на момент такого набуття він досяг повноліття.
Добровільним набуттям громадянства іншої держави вважаються всі випадки, коли громадянин України для набуття громадянства іншої держави повинен був звертатися із заявою чи клопотанням про таке набуття відповідно до порядку, встановленого національним законодавством держави, громадянство якої набуто.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 18 сер, 2025 09:06
Успіх написав:Чи ще ні, і будемо ще покращувати до... річки Дніпро?🤦🏻 
Нюанс: згідно бачення одного експерта одночасно відбувається "покращення" позицій і у ворога. Через 1,5-2 роки йому писець. А Україна ж може "покращувати" свої позиції хоч до Жовкви. Тобто в неї запас ще ого-го. Тим паче, що точку неповернення (по демографії, економіці і т.д.) вона пройшла. Їй вже все рівно. Який же розклад є реально - хз. Бо навіть Буданов отак помилився зі своєю текою.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 сер, 2025 09:07
Успіх написав:Чи ще ні, і будемо ще покращувати до... річки Дніпро?🤦🏻 
на заваді дуже багато бюджетосісьних ждунців, децимація не поможе
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 18 сер, 2025 09:20
detroytred написав: thenewepic написав:записувати в свою конституцію регіони в адміністративних кордонах, а потім відступати від цього, залишаючи у себе дві області без обласних центрів. Геніальний хід! Дякую, тепер все зрозуміло!
Вже від двох осіб (Портнікова та Чалого) чув, що Запоріжська з Херсонською території записані до конституції рфії інакше, ніж Донецька та Луганська. Тобто можна і без обласних центрів вивернути.
Так и есть: Статья 65
1. В составе Российской Федерации находятся субъекты Российской Федерации: ......Донецкая Народная Республика, ...... Луганская Народная Республика, ......
...... Запорожская область, ...... Херсонская область, Челябинская область, Ярославская область;
Статья 66
1. Статус республики определяется Конституцией Российской Федерации и конституцией республики.
2. Статус края, области, города федерального значения, автономной области, автономного округа определяется Конституцией Российской Федерации и уставом края, области, города федерального значения, автономной области, автономного округа, принимаемым законодательным (представительным) органом соответствующего субъекта Российской Федерации.
А "устав области" можно по сто раз на день исправлять...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 18 сер, 2025 09:28
detroytred написав:А Україна ж може "покращувати" свої позиції хоч до Жовкви. Тобто в неї запас ще ого-го. Тим паче, що точку неповернення (по демографії, економіці і т.д.) вона пройшла. Їй вже все рівно.
Щось нагадало... detroytred написав:Бо навіть Буданов отак помилився зі своєю текою.
Ще б за це відсидів у в'язниці рік-два, щоб всі знали, що ляпати якзиком будь-що на таких високих посадах - не можна!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 18 сер, 2025 09:39
Успіх написав:щоб всі знали, що ляпати якзиком будь-що на таких високих посадах - не можна!
Він був впевнений на всі 100%. Я гарно пам'ятаю те інтерв'ю і як він зухвало макав журналістку, що в нього в оцій теці на столі (і пальчиком по ній тук-тук) всі дані, всі розклади, всі розрахунки. А в неї нуль, нічого, то й не варто, типа, носа сунути в ці справи, а тільки слухати та внімати. І то отак грубо помилився, маючи "теку". Стосовно можна чи не можна їм висловлюватися: а як отим посадовцям управляти, якщо не внушати впевненості? Головне, щоб межу на зухвальство не переходили. ____________________________ \\\\щось нагадало\\\\\\ Суверенітет країни, а також влада в можновладців залишаються точно саме такими, як в межах кордонів 91, так і межах до Жовкви або хоч в межах останнього села.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 сер, 2025 10:05
Banderlog написав: yanyura написав:fler Дякую! Таких як я дуже багато. Тільки 2 факта: бо тіки по ним вони (у кого нема Інету) можуть дивитись новини з України.
тримаймо стрій!  підпалити трансформаторну будку на жд не пробували? Або наварити їжаків і накидати під фуру?)
ти ж московську церкву не спалив десь у "нових регіонах" напиши рапорт-хочу організувати православний отряд диверсантів, маю зв'язки, знаю явки, паролі, вхож до десятки наближених до російських політруків
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 18 сер, 2025 10:46
короткий урок історії від корейця (без половців та печенігів)
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 18 сер, 2025 11:11
fox767676 написав:Какие карты могут быть у Трампа на руках завтра? 1. Резкое сокращение помощи 2. Информация о русских планах , в т.ч. и об "учениях" в Беларуси осенью 3. Компромат 4. Личные гарантии Что у Зеленского ? Разве что эмоциональный шантаж что крах Украины ляжет чёрным пятном на Трампа Какой компромисс может быть ? Еще несколько месяцев или недель войны и предкатострофическое состояние , после которого уже ни у кого не будет вопросов
1.Компромат 2.Компромат 3.Компромат 4.Компромат інше питання - тов. Сі надав дозвіл на закінчення війни? Всі ці західні клоуни забулися яка зараз країна є супердержавою.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 18 сер, 2025 11:19
UA написав: fox767676 написав:Какие карты могут быть у Трампа на руках завтра? 1. Резкое сокращение помощи 2. Информация о русских планах , в т.ч. и об "учениях" в Беларуси осенью 3. Компромат 4. Личные гарантии Что у Зеленского ? Разве что эмоциональный шантаж что крах Украины ляжет чёрным пятном на Трампа Какой компромисс может быть ? Еще несколько месяцев или недель войны и предкатострофическое состояние , после которого уже ни у кого не будет вопросов
1.Компромат 2.Компромат 3.Компромат 4.Компромат інше питання - тов. Сі надав дозвіл на закінчення війни? Всі ці західні клоуни забулися яка зараз країна є супердержавою.
Китай, згідно давньої традиції, сидить на березі жовтої ріки і чекає на пропливаючі трупи ворогів
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1