От-от застосують!

Гордон же брехати не стане?

Залишилось 24 години...

|
|
![]() До останньої... берези!© До кордонів 91го!Слава самому чесному, НЕ корупційному тцк у світі! ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА можеш привести приклад коли капітал працює САМ знаходячись в Бізнесі. Ніхто його не контролює, не перекладає з корзини в корзину-він просто працює сам. Бо приклад з НЕ БІЗНЕСУ -я знаю -депозит в Банку і то там треба ходити -перекладати-ризикувати що банк згорить. Ще розскажи-в якій з книжок про економіку ти прочитав твердження що при середньому рості (ринку/капіталу)на 10% - всі учасники ГАРАНТОВАНО отримають 10% ? А куди тоді поділась конкуренція чи ефективність управління? І як так стається що в тому ж Китаї( чи США чи Південній Кореї) - середній ріст(Китай - 7% , Корея - 5% , США-3%) а кількість банкрутств вимірюється десятками тисяч. Тому правильно тобі показав песіккіт про твої знання економіки Це в совку була політика обмеження багатих щоб ріст був ГАРАНТОВАНИЙ для усіх.. От тільки проблема-ця політика привела до того що совок впав... а впав тому , що ті хто вмів працювати ефективно -переставали працювати , бо встигали совкову норму виконати за 30% часу, а нехлюї а-ля ти , маючи дірку в голові і дві лівих руки - працюючи навіть 120% нормативного часу не могли зробити стількиж.. от і виходило вся країна ГАРАНТОВАНО отримувала +1% , в той час коли світ ГАРАНТОВАНО отримував+2, а розвинуті +4-10...тому совок і відстав, як економічно так і розумово До речі Яскравий показник середніх економічних знань совка - це економічні знання які ти тут демоструєш ( а ти ж уявляв себе елітою) а вийшло що ти не дотягуєш до двірника якому також Вася наспівав Карузо...
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТак-є От тільки нюанс який я тобі показував сторінок 20 тому В нас в Банках станом на серпень 2024 1290027 млн грн/4 млн осіб=330 000 грн/особу а що робити іншому 90% населення В них заощаджень немає , а треба щоб було в 30 і вище %... Звідки ці безкапіталісти отримають первинний капітал(заощадження) Адже слово капітал -це автоматично чиєсь Я просто так не віддам Що має зробити можновладець щоб в наступних 8 млн осіб зявилось своїх хоча б по 300000 грн... Тим більше що по твоєму капіталом керувати не треба А раз так, то навіщо мені його комусь віддавати ризикуючи банкрутством? Тому перш ніж чергову дурь пороти - побудуй чіткий ланцюжок Спочатку такий як мені голодранцю отримати капітал? після того як зрозумієш як - тоді трошки змодернізуй в мене є капітал як мені його приростити(долярчик зміг приростити на 2 квартири , будівельник на 10 млн .. а я що дурень) І всюди став себе напроти себе(така собі гра в шахи де ти одночасно за білих(ти багатий), за чорних(ти голодранець) і суддя(можновладці)
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТак і ми відмовились від кави минулого року в Криму.. Так що по відмовам- в нас паритет... Подивимось від чого москалі завтра відмовляться вангую що відмовляться передавати Львів - Польщі, а Мукачево-Угорщині.. Тоді ми автоматично відмовимось палити Москву( як це вже пару разів робили)
![]() Модераторів прошу не видаляти. Більше не буду не по темі Лише виконаю оце прохання((, як взірець з потоку кумедних маніпуляцій. ______________________________ В тебе, саме в тебе я прочитав цю нісенітницю про гарантованих 10% в ринку. І саме тобі саме про це вчора ж одразу вказав. А ти після цього питаєш де. Дивись:
Пон 18 сер, 2025 18:59 Напад росії і білорусі на Україну Це вже четвертий твій вихід на самого себе за два останніх тижні. Треш... (І якщо схочеш спригнути співом через "всіх учасників", то в мене і не було про "всіх учасників", навпаки -- я тобі ще тоді одразу пригадав, що ти сам три рази банкротів.) Увесь інший твій білий шум твоїх вигадок та перекручень розкладати не буду. Там все по стоп'ятнадцятому колу і з туленням совка, хфантазій про голодранця, двірниками, васями, карузами.
![]() Український далекобійний дрон FP-1 виробляється у темпі 3000 одиниць на місяць, а коштує він дешевше за "Шахед" і це було досягнуто цілим рядом виробничих та технологічних рішень.
"Зараз компанія виготовляє близько 100 дронів на день, за ціною 55 000 доларів за штуку", - зазначає видання. Також слід звернути увагу на те, що FP-1 несе доволі потужну бойову частину. У сюжеті було оголошено про 60 кг, хоча під час презентації говорили про максимальну вагу корисного навантаження до 120 кг. Вочевидь потужніша БЧ може бути встановлена ціною зменшення дальності. Остання до речі у FP-1 заявлена на рівні до 1600 км. "І FP-1 це не єдиний український далекобійний дрон." Якщо це так, то обидві сторони зайняті накопиченням ракет та дронів.. Для?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|