andrijk777 написав:По-моєму демократія - це в тому числі можливість критикувати владу. Якщо критикувати владу не можна - то це автократія(або диктатура).
Є критика Є 3,14..... Критика - це коли а -вказуєш негаразди б - пропонуєш варіанти вирішення Якщо варіант б - відсутній то це... Є у нас один теоретико-фантазер В нього влада недопрацьовує Я привів шкалу податків( яка не мінялась 10 років) і спитав А що і в яку сторону треба поміняти щоб виявилось що влада працює краще... Що зробив теоретик? Як завжди написав що я нічого не розумію , все переплутав і взагалі не розумію про що говорю..
Так от В совку критиків які ПРОСТО РОЗПОВСЮДЖУВАЛИ ПАНІЧНІ НАСТРОЇ - розстрілювали за рогом... Я проти розстрілів... але я й проти 3,14здежу.
detroytred написав:Чітко -- мета рфії була окупувати Україну. Не окупувала, ми боремося. Знач це наша Перемога. Так прямо і визначив - що наша Перемога вже!!! є. Бо Україну не окупував ворог. Він програв-програє, ми перемогли-перемагаємо
пермаментна перемога з 5000 шахедо-пакетами на тиждень точно не потрібна потрібно щось менш динамічне
fox767676 написав:типичный провокатор косящий под де***
тіпічноє інтєлєктуальноє ізувєченіє
"чий крим", "земля плоская" ти міл чілавєк - стукачок-топтун власною тупістю провокуєш людей на емоції тебе і нівечити не потрібно і так видно що ти убогий на службі
andrijk777 написав:По-моєму демократія - це в тому числі можливість критикувати владу. Якщо критикувати владу не можна - то це автократія(або диктатура).
Критика - це коли а -вказуєш негаразди б - пропонуєш варіанти вирішення
Хорошая попытка, но нет -- в стране, если я ничего не пропустил - _представительская_ демократия. Т.е. я слуге народа проблему озвучил - а как ее решать - это уже его проблема. Не знает как решать? -- тоже не проблема: "я устал, я ухожук" -- за забором очередь желающих.
thenewepic написав:. Якщо погодитися на умови, які зараз висуває пуйло, ми втратимо ще багато територій, може й всю Україну (якщо нам навʼяжуть маріонетковий уряд).
що таке маріонетковий уряд? По твоєму уряд реформаторів Порошенка був не маріонеточним? Напомни де зараз всі ті західні реформатори? )
Уряд Януковича, на якого ти молишься, був маріонетковий ... деякі були громадянами РФ
Нагадай, де вони всі ? )
А ще про Деркача нагадай, який став сенатором в РФ )
Є критика Є 3,14..... Критика - це коли а -вказуєш негаразди б - пропонуєш варіанти вирішення Якщо варіант б - відсутній то це... Є у нас один теоретико-фантазер В нього влада недопрацьовує Я привів шкалу податків( яка не мінялась 10 років) і спитав А що і в яку сторону треба поміняти щоб виявилось що влада працює краще... Що зробив теоретик? Як завжди написав що я нічого не розумію , все переплутав і взагалі не розумію про що говорю..
Так от В совку критиків які ПРОСТО РОЗПОВСЮДЖУВАЛИ ПАНІЧНІ НАСТРОЇ - розстрілювали за рогом... Я проти розстрілів... але я й проти 3,14здежу.
Ти, як завжди, сплутав. Є тут практик-брехун-перекручувальник. Бреше, як в совдепі та киселі, не блимнувши оком та як з кулемета. Завідсеб'ятив-звузив умови до лише податків і чогось на цю свою дурню схотів.
Наприклад, зараз узяв та приписав Андрію розповсюдження панічних настроїв. Варіанти рішення з його боку, зробив вигляд, що не побачив. Визначив їх 3,14здежем.
І на цьому побудував чергового єралашика. Не згоден з ним (з його баченням рішення - йти на деякі поступки), то й вкажи, що не згоден, вважаєш інакше. Але навіщо брехню-то тулити (про панічні настрої, відсутність рішень з його боку) ?! Лісом, клоун, лісом.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 08 вер, 2025 19:20, всього редагувалось 1 раз.
Бачу що деякі недоумки переплутали БАРДАК і ДЕМОКРАТІЮ... Якщо кожен пяний матрос вискочивши на броньовик починає вимагати зміни влади -це не демократія.. це БАРДАК.
Демократія це коли той хто побачив помилки влади - робить наступні дії а - аргументовано показує ці помилки б - показує як їх треба виправити в - на підставі пункту б - збирає партію(більшість) і в результаті виборів перемагаючи - проводить пункт б в життя....
А заклики комуно-теоретиків - всі погані, несіть нових вони також будуть погані, але ми також будемо невдоволені - це БАРДАК і тому цим шляхом НОРМАЛЬНІ не йдуть.
detroytred написав:Завідсеб'ятив-звузив умови до лише податків і чогось на цю свою дурню схотів.
Маєш можливість розширити і показати що я звузив - розширюй Не маєш - сиди і не звізди в лайні осихаючи... Б...л...я..дь Ще один комунотеоретик в якого УМОВИ ведення бізнесу -податками не формуються.. Йди звідси ... нечисть.
ПС щоб відразу не дати можливість фантазеру надути щоки про корупцію і судові переслідування бізнесу... Гляньте скільки судових справ Податкова проти Бізнесу по податкам І скільки по всіх інших питаннях І відразу стане зрозуміло Якщо 99% судових справ по сплаті податків і 1% все інше... То РОЗМІРИ податкових ставок на 99% є умовами для ведення бізнесу, щоб там лампасники нам не нафантазовували.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 08 вер, 2025 19:29, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Президент це визначив чітко та однозначно (нещодавно наштовхнувся в інтерв'ю, кажись, італійці). Чітко -- мета рфії була окупувати Україну. Не окупувала, ми боремося. Знач це наша Перемога. Так прямо і визначив - що наша Перемога вже!!! є. Бо Україну не окупував ворог. Він програв-програє, ми перемогли-перемагаємо.
Мені також це сильно різануло. Видно що справи дуже фігові, раз Зе назвав поточну ситуацію "Перемогою".
Юрій Касьянов https://blogs.pravda.com.ua/authors/kas ... ebb0baa78/ Але у мене питання: як так вийшло, що в 2022 році був виданий президентський указ про заборону будь-яких переговорів з ворогом, а сьогодні верховний сам хоче зустрічатися з путіним?... Як так сталося, що в 2022-му ми всі були налаштовані на перемогу, в 2023-му нам обіцяли Новий рік у Криму, в 2024-му проводилися якісь "форуми миру" і підписувалися беззмістовні "договори про безпеку", а тепер все пропало, і залишилося тільки одне – вижити за будь-яку ціну?... Як так вийшло?... Хто у нас приймає стратегічні рішення?... Хто планує це все, в результаті чого не залишилося вже нічого, крім вижити за будь-яку ціну?... Хто винен?... Що робити?...