Ні, я не влада, не фантазуй.
По-моєму демократія - це в тому числі можливість критикувати владу.
Якщо критикувати владу не можна - то це автократія(або диктатура).
У нас уже диктатура чи ні?
|
|
Ні, я не влада, не фантазуй. По-моєму демократія - це в тому числі можливість критикувати владу. Якщо критикувати владу не можна - то це автократія(або диктатура). У нас уже диктатура чи ні?
Re: Напад росії і білорусі на Українуfox767676
ти хотів показати інтелект, а показав лише своє хамство. Боюсь, якщо далі будеш продовжувати в такому стилі, "інтєлєктуально ізувєчіш" тільки себе (якщо ще не зробив цього). ти заперечуєш, що можна досягти іншого результату, ніж капітуляції? Що раша така сильна і завжди перемагає? моя позиція - досягти такого результату війни, щоб Україна не була окупована (в тому числі через маріонетковий уряд) і у раші не було бажання вторгатися ще раз. як саме 2.5 роки тому могла закінчитися війна, що зараз гірше?
Президент це визначив чітко та однозначно (нещодавно наштовхнувся в інтерв'ю, кажись, італійці). Чітко -- мета рфії була окупувати Україну. Не окупувала, ми боремося. Знач це наша Перемога. Так прямо і визначив - що наша Перемога вже!!! є. Бо Україну не окупував ворог. Він програв-програє, ми перемогли-перемагаємо. Але... Навіщо і чому Буданов оте навів? Ви вказуєте на рфія поклала мільйон людей, так і на це Буданов чітко навів -- за необхідності рфія проведе мобілізацію. І так по всім пунктам, які повинні привести до покращення перемовних позицій, Перемоги. Навіть коли ведучий закинув про чорних лебедів й то накрутив.. Ви от форумчанам ("зрадофілам") закидаєте. На хфорумі нехай з сотнею учасників. А тут отака посадова особа й отаке... По суті сказав а-ля "в самурая нема цілі, а є тільки шлях". Імхо. Або це було ІПСО для ворога, партнерів. Або ситуація дійсно безвихідна. Або хз, може підштовхнути владу до якихось? дій хотів. Хз. Востаннє редагувалось detroytred в Пон 08 вер, 2025 17:23, всього редагувалось 1 раз.
Це не позиція, це бажання. У мене таке ж саме бажання. Мені здається наше бажання трішки дуже сильно нездійсненне. До твого відома деякі території України окуповані вже 11,5 років. Бажання звільнити ці території звичайно круто але час йде, а бажання залишаються тільки бажаннями. Я бачу тільки один "спосіб" здійснення наших бажань - смерть путіна. Але а)путін ще досить живчик, б)зараз навіть смерть путіна не гарантує звільнення України(а про звільнення Криму вже можна забути). Крим вони не віддадуть. А у них є ЯЗ. *Хоча, можливо ти дійсно в це віриш. Тоді озвуч коли це відбудеться. Може доживу.
Мені також це сильно різануло. Видно що справи дуже фігові, раз Зе назвав поточну ситуацію "Перемогою".
Re: Напад росії і білорусі на Українутаке враження, що ти читаєш не очима. Я не кажу про звільнення вже окупованих територій. На жаль, на даному етапі їх звільнити ми не можемо. Я кажу про незахоплення нових територій. Якщо погодитися на умови, які зараз висуває пуйло, ми втратимо ще багато територій, може й всю Україну (якщо нам навʼяжуть маріонетковий уряд). Мова зараз не про Крим чи Донбас. Ставка у цій війні набагато більша. мені здалося, чи ти не вважаєш Крим Україною?
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЄ критика Є 3,14..... Критика - це коли а -вказуєш негаразди б - пропонуєш варіанти вирішення Якщо варіант б - відсутній то це... Є у нас один теоретико-фантазер В нього влада недопрацьовує Я привів шкалу податків( яка не мінялась 10 років) і спитав А що і в яку сторону треба поміняти щоб виявилось що влада працює краще... Що зробив теоретик? Як завжди написав що я нічого не розумію , все переплутав і взагалі не розумію про що говорю.. Так от В совку критиків які ПРОСТО РОЗПОВСЮДЖУВАЛИ ПАНІЧНІ НАСТРОЇ - розстрілювали за рогом... Я проти розстрілів... але я й проти 3,14здежу.
Re: Напад росії і білорусі на Українупермаментна перемога з 5000 шахедо-пакетами на тиждень точно не потрібна потрібно щось менш динамічне Хорошая попытка, но нет
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||