например, за аналитический форум а не за "веселый" и "развлекательный" - для этого есть Тикток и другие.
Ну тут 99% топіків якраз серйозні і там Флуд нещадно рубається. Але саме в оцій темі помірно дозволено «відриватись». Серйозного тут нема і не треба його тут і чекати.
ну з приводу 99% відсотків топиків серйозні - то вже ви перебільшуєте. деякі питання нема з ким й обговорити.
але ця гілка вирвалася в топ, тому тут інколи обговорюють все, що завгодно. але щось серйозне на тему гілки - оце ні. краще поволати про бусифікацію...
зараз зреагував не на Успіха, а на вказання заходу -- грошами відповісти за брехню на особисту адресу.
Так а Долярек коли буде відповідати грошима за брехню Чи «ето другоє»?))
Яке другоє? В мене визначено вище: *Нічого не маю проти, якщо на особисту адресу когось іншого йде брехня, і він запропонує отаку перевірку. Застосовуйте і ви, коли на вашу особисту адресу брешуть.
Начно буде. Бо прийдеться брехунам прямо зливатися. Після впевнених твердих заяв.*
Успіх написав:Копав з хлопцями/мужиками, майже, під відкритим небом вдень! І далеко так НЕ один день!!! А дрони над головами жужжали, як хрущі на вишнями! Добре, що в основному - то наші дрони були...
А число "приземлений" тут точно вообще ни при чем? 🤔
При чому. В 22-му загинуло найбільше .
По сравнению с 23м?
Бігунець, бойові втрати пілотів йдуть на спад з 22-го до 25-го. Твої гнилі натяки тут абсолютно ні до чого. Пілоти «йдуть» не тому , що стало страшніше в небі, а тому що також втомились прожигати ці роки десь в землянках . На щастя молодь постійно і доволі швидко в умовах війни підтягується на високий рівень, і дефіциту нема,
Як ви пропонуєте перевіряти (за гроші) звичайне бидляче хамство долярека, що хтось там смокче за окуляри, наприклад? Рот показувати? Ще раз: вгамуйтесь зі своєю однобокою підтримкою. Ваш «п***» витворяє набагато огидніші речі, з вашої ж підтримки. А все що ви кажете на це «ви всі самі винуваті, а він збс».
Я пропоную перевіряти те, що можна однозначно перевірити. І саме цей момент (однозначність перевірки) я вже не раз підкреслював. Тобто перевіряти хоча б це.
Хамство тощо... З цим розбиратися самі... Я вже не раз казав, що посієш, то пожнеш.
Те, що таким Успіха зробили саме оця місцева Ко, для мене беззаперечно та наявне. Не згодні? То ваше бачення. В мене ж отаке.
Не вигадуйте, і без моїх дописів ("підтримки" Успіха) було б оце...
Знецінювали Успіха...він у відповідь знецінює носіїв окуляр та інших.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 21 вер, 2025 18:13, всього редагувалось 1 раз.
Ой+ написав:Переклад Швеція якраз по індексу Джині 0,75 досить поляризована:
Швецію часто називають взірцем соціальної рівності в багатьох сферах, але розподіл багатства в ній є одним з найнерівномірніших у Європі. Доктор Ліза Пеллінг, голова стокгольмського аналітичного центру Arena Idé, навіла цьому кілька причин. Серед них скасування низки податків на багатство протягом останніх десятиліть. У Швеції також немає податку на спадщину, подарунки чи майно. Вказуючи на дуже низькі податки для компаній, Пеллінг пояснив, що це створює багато «можливостей для багатих людей стати ще багатшими». https://www.euronews.com/business/2025/ ... stribution
Тобто як бачимо, вирівнюють не тільки податком на доходи, але і на спадщину, подарунки. Уявімо, що в нас подібне би впровадили, прийшлось би придумувати топам щось інше, ніж бабка чи теща подарувала. Люксембург і по індексу Джині 0,55 і подушний ВВП найбільший в Європі.
лідером за нерівністю багатства визнано Швецію (0,75) https://news.finance.ua/ua/krainy-yevro ... -bahatstva Експертка пояснює це скасуванням багатьох податків на багатство та відсутністю податків на спадщину, дарування та нерухомість.
Успіх написав:Копав з хлопцями/мужиками, майже, під відкритим небом вдень! І далеко так НЕ один день!!! А дрони над головами жужжали, як хрущі на вишнями! Добре, що в основному - то наші дрони були...
Успіх, ти як щось напишеш в своїй щирості...
А обрізати цитати і щось там намагатись патякати - якось нікчемно! Тому, широко розпоющуємо очі і читаємо продовження мого допису>>>
Успіх написав:Але, іноді і ворожі залітали!
Це чудом, що саме з нашої команди - ніхто не постраждав! Бо з інших команд - то були і 300, і 200, на жаль. Бо ще раз повторю - за 1,5км вже можна було до ворога в окоп/бліндаж заскочити!!!