flyman написав:Тільки у вищосортних вибору тоді не буде. Почитай про 1917, як то воно було не по парагвайськи
Зараз не 1917 а 2025. Вищосортних зараз відсотків 10-15. В 1917 вищосортних було 1-2%. Зараз вищосортні захищені ЗАКОНОМ і поліцією, в найгіршому випадку без проблем втечуть з країни. В 1917 вищосортні не були захищені нічим і тікати(окрім одиниць) не було куди. Так що 1917 не буде.
Не знаю цифру 1917 (мне кажется, что вы преуменьшили), но сегодняшнюю цифру вы точно преувеличили. Эти 10-15% не вищосортні, а просто люди, которые живут богаче основной массы. К "вищосортним" из них относится небольшая часть. И прав flyman - он писал совсем не о парагвайском варианте. Хотя, честно говоря, я в это не верю. По разным причинам. Хотя бы потому, что нет "направляющей и вдохновляющей", но это не единственная причина. До ситуации 1917 ещё очень далеко. А о законах в ситуации 1917 говорить смешно. И в случае повторения было бы так же смешно. І тікати тоді було куди так само, як і сьогодні.
Shaman Вам я уже написал - при возникновении спора я сразу признаЮ, что я "слился". Вы всегда правы, как и будивельник. Спорить с уровнем инструкторв рвйкома по идеологии мне не по силам.
О раскрытии в Харьковской области схемы переправки мужчин в Венгрию сообщили в Департаменте внутренней безопасности Нацполиции. Путь пролегал через Закарпатскую область и стоил 15 тысяч долларов.
По данным правоохранителей, руководил процессом из-за границы уроженец Донецкой области — подыскивал клиентов, занимался коммуникацией и распределением денег. Связь с желающими пересечь границу он поддерживал исключительно через мессенджеры.
За непосредственную реализацию плана отвечал 38-летний военный, которого и задержали при получении денег от клиента.
Военный должен был забрать мужчину из Харькова и доставить в Ужгород, избегая проверок на блокпостах. По прибытии — помочь пересечь границу. За свои действия фигурант должен был получить 2 тысячи долларов. Остальные средства — 13 тринадцать тысяч долларов — клиент должен был передать на Закарпатье еще одному доверенному лицу организатора.
У місті, де примусова мобілізація стала звичною практикою, робота підрозділів Територіального центру комплектування (ТЦК) перетворилася на одну з найскладніших і найменш популярних служб. Вербувальні патрулі шукають чоловіків на вулицях — і часто стикаються з вороже налаштованим населенням.
"Усі хочуть нашої перемоги, але ніхто не хоче вступати до Сил оборони", — каже рядовий Мирослав Трембецький, водій призовних патрулів, який сам зазнав важкого поранення від атаки дрона в прифронтовому Покровську. .... Криза набору загострюється на фоні інтенсивних атак противника: масовані ракетні та безпілотні удари роблять фронт "кривавим глухим кутом", а багато чоловіків або переховуються, або намагаються залишатися поза системою. За оцінками чиновників, серед мільйонів чоловіків військового віку значна частина намагається ухилитися від призову.
Попри це, до центру комплектування приходять і добровольці з-за кордону — люди без військового досвіду, але з бажанням допомогти. Вони прагнуть продемонструвати своє бажання воювати, тоді як місцеві часто намагаються уникнути виклику до лав армії.
Для тех, кто ссылку открывать не будет - это не о Харькове, а о Львове.
Banderlog написав: Ви думаєте зара пані Флер почала прораховувати логістику перевезення скажімо з ужгорода в миколаїв до заднього двору поліклініки?
Навіщо? Світло є? Є! За графіком? Ні, постійно! Питань немає. Співчуваю пану Pesikot, але сподіваюся, що скоро електрику відновлять і не так важливо у який спосіб, і тим більше не важливо скільки воно коштує, бо обладнання надають безкоштовно партнери з-за кордону і ще гроші виділяють на ремонтні роботи.