|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:13
Сибарит написав:Если у Вас в детстве не было велосипеда, а сейчас есть Роллс-Ройс, все равно у Вас в детстве не было велосипеда (с)
Для мене 100% краще мати Роллс-Ройс зараз ніж велосипед в дитинстві. Нажаль це так не працює. А загалом - слабо уявляю як можна зараз не купити дитині велосипед по причині саме жлобства, тобто коли гроші є, але шкода. За 3-4К можна купити більш-менш нормальний б/у велосипед.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:15
Сибарит Если у Вас в детстве не было велосипеда, а сейчас есть
Дитяча радянська коляска. Для шопінгу. 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2529 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:19
andrijk777 написав: budivelnik написав: andrijk777 написав:Між іншим Будівельник пропагандує жлобство на цьому форумі, але ви чомусь йому не заперечили, а накинулись на мене, хоча я жлобство не пропагандую.
Що там каже народна мудрість про дурнів які щось не зрозуміють???? Якщо Ви щось заробили і витратили тільки частинку заробленого - то це не жлобство. а - Ви зменшили інфляцію ,якщо просто закопали частинку зробленого але не витраченого у вигляді грошових знаків - в трьохлітворву банку на городі - це не жлобстов-це ідіотизм б - якщо ж Ви частинку заробленого поклали в банк - то це також не жлобство , це збереження заробленого від інфляції + зменшення вартості кредитних грошей для тих кому їх не вистарчає, а отже це пришвидшення розвитку ринку в - якщож Ви зробили те про що говорить Будівельник.. а саме - реінвестували частинку заробленого і технології/інструменти - то це також ПРИШВИДШЕННЯ розвитку Держави. І якщо Ви це зробили правильно - то через якийсь період часу зможете наздолужити не витрачене і навіть більше-витратити те що згенерував капітал... не викликаючи при цьому інфляції.
а-якщо гривні, то дійсно ідіотизм, долари - скоріше жлобство б-це 100% жлобство. Я розумію під жлобством саме це. в-нажаль простій людині нікуди реінвестувати. Якщо суми великі і займаєшся цим серйозно - то це скоріше називається бізнес, але це вже для "ізбраних".
Підсумовуємо 1 Держава яка ЗМУШУЄ відкладати на пенсію - це жлобство. 2 Так як розвиток світу повязаний з тим що частина людства для покращення ефективності своєї праці постійно відкладала.. а - копаючи лопатою - на плуг б - тягнучи плуг - на коня в - працюючи з конем - на трактор г - працюючи на тракторі на електронне керування трактором... То згідно з теорією андрійчика - це суцільне жлобство.. То як-людство -жлоби чи теорія-неадекватна?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:26
Vadim_ написав: Faceless написав:Vadim_ написав:[quote="5905127:BIGor"] Це прямо впливає на ВВП, просто не буде пораховано. Економіка натурального господарства, 7 клас.
Тобто мені вигідно а шо там до ВВП і державі то мені пох як і їй ще потужніше на мене
Якщо ви зекономлене захомʼячите, це зменшить ВВП, от і все. Спочатку ще як купівля імпортного товару зменшить. Якщо витратите на щось інше - то не зменшить (за виключенням витрати на саму машинку) 
Виходить шо економити на сім'ю то є погано для держави? , нахіба така держава..., пусть откроет бесплатные барбершопы и я не буду заморачиваться покупать машинку и напрягать жену моей стрижкой или как?[/quote]Добре конкретно для вас, але зменшення споживання дійсно погано для держави загалом
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8263 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:32
budivelnik Слово "жлобство" вжив не я а fler. Я ніде не говорив що жлобство це щось погане. Звучить негативно, це так само як "спекуляція", звучить негативно, але по суті - нічого поганого немає. Що жлобство це щось дуже погане - це сказала fler, тому твій останній коментар - напевне до неї, та й я і не зрозумів що ти хотів ним сказати. Та і не дуже хочу розуміти. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:35
pesikot написав: Banderlog написав:Добре. А тим часом в україні сбу провадить кримінальні провадження проти митрополитів упц. І не за боротьбу на стороні росії а за розпалювання міжрелігійної ворожнечі 1. Павло (Лебідь) — митрополит, намісник Києво-Печерської лаври
митрополит за день до оголошення першої підозри від СБУ дав інтерв’ю одному з вітчизняних медіа. У ньому він заперечив існування України як суверенної держави * розпалювання міжрелігійної ворожнечі (с. 161 ККУ) * поширення матеріалів, які виправдовують російську агресію (ст. 436-2 ККУ). * ч. 2 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх релігійних переконань вчинене службовою особою повторно) * ч. 3 ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України за вчинене службовою особою повторно).
Banderlog написав:2. Феодосій (Снігірьов) — митрополит Черкаської єпархії
Митрополит Феодосій — в миру Денис Снігірьов, отримав пʼять підозр від правоохоронців. Перші три — за заперечення збройної агресії РФ та розпалювання міжрелігійної ворожнечі. Дві останні стосувалися порушення рівноправності громадян залежно від їхньої релігійної належності, вчинені повторно.
Banderlog написав:3. Олег (Єлисей, Іванов)— митрополит Ізюмської / Куп’янської єпархії
У 2023 році Єлисею оголосили підозру за ст. 436-2 ККУ (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).
У період тимчасової окупації частини Харківської області Єлисей організував постановочну церковну ходу до Дня хрещення Київської Русі. Під час ходи він благословляв російських окупантів та освячував їхні колони військової техніки у Куп’янському районі. Зафіксував це на камеру для подальшого оприлюднення на кремлівських медіаресурсах.
Banderlog написав:4. Іонафан (Єлецьких) — митрополит Вінницької єпархії
У листопаді 2022 року СБУ встановила, що Анатолій Єлецьких підготував пропагандистські листівки, в яких виправдовував збройну агресію рф і тимчасову окупацію східних та південних районів України.
Крім того, у своїх "агітках" він закликав до захоплення державної влади та порушення меж кордону нашої країни.
Banderlog написав:5. Лука (Коваленко) — митрополит Запорізької / Мелітопольської єпархії
Митрополиту повідомили про підозру за ч. 2 ст. 161 КК України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань та за іншими ознаками).
Banderlog написав:6. Лонгін (Михайло Жар) — митрополит, настоятель Банченського монастиря
Під час літургій він зневажливо висловлювався щодо Православної Церкви України, називаючи її "церквою антихриста" та "сатанинською", йдеться у повідомленні СБУ. Санкція статті передбачає штраф від понад 3 тисяч до майже 9 тисяч гривень, обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі до трьох років.
На якому етапі суд Лонгина У справі Лонгина відбулися два засідання. Останнє було 17 листопада, на ньому Жар сказав, що обвинувачення йому незрозуміле й він хоче, аби йому надали перекладача на румунську мову.
Ну то так "не за боротьбу на стороні Росії", особливо Іонафан та Олег (Єлисей, Іванов) Лонгін - мій "кумир", одразу забув українську )
гонінь на церкву нема. Це не влада розпалює міжрелігійну ворожнечу) і то це одні митрополити навскидку з простими священниками ще менше в сбу цацкаються. Те що влада проти церкви це вже понятно. побачим, що буде коли віруючі перестануть її підтримувати)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:36
Faceless написав:Добре конкретно для вас, але зменшення споживання дійсно погано для держави загалом
Не так прямолінійно... Якщо пропозиція товарів/послуг власного виробництва перевищує попит - то зменшення споживання шкодить А якщо приходитьсяза рахунок інфляції(друку грошей) нарощувати споживання імпорту - то тоді краще зменшити споживання ніж перекладати проблему на наступні покоління.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:41
andrijk777 написав:Звучить негативно, це так само як "спекуляція", звучить негативно, але по суті - нічого поганого немає.
Помилуйте, что в этом звучании негативного? Слово происходит от похожего латинского, которое означает знание, предвидение. Если это это звучит негативно, то "самый умный" вообще страшное ругательство 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6502 раз.
- Подякували: 21679 раз.
-
-
Профіль
-
-
134
82
38
2
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:44
pesikot написав:Я і кажу - мій "кумир" Тільки все це до свободи совісті чи свободи віросповідання - немає жодного відношення
Ти тож герой України? нє? А шо так? Не склалось ? Не дають за патріотичне попукування в диван) странно. Але взагалі думаю не помішає митрополитам трохи постражати за віру, занадто толерантні вони стали до гріху, за це й Бог попускає.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 18:46
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:Добре. А тим часом в україні сбу провадить кримінальні провадження проти митрополитів упц. І не за боротьбу на стороні росії а за розпалювання міжрелігійної ворожнечі 1. Павло (Лебідь) — митрополит, намісник Києво-Печерської лаври
митрополит за день до оголошення першої підозри від СБУ дав інтерв’ю одному з вітчизняних медіа. У ньому він заперечив існування України як суверенної держави * розпалювання міжрелігійної ворожнечі (с. 161 ККУ) * поширення матеріалів, які виправдовують російську агресію (ст. 436-2 ККУ). * ч. 2 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх релігійних переконань вчинене службовою особою повторно) * ч. 3 ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України за вчинене службовою особою повторно).
Banderlog написав:2. Феодосій (Снігірьов) — митрополит Черкаської єпархії
Митрополит Феодосій — в миру Денис Снігірьов, отримав пʼять підозр від правоохоронців. Перші три — за заперечення збройної агресії РФ та розпалювання міжрелігійної ворожнечі. Дві останні стосувалися порушення рівноправності громадян залежно від їхньої релігійної належності, вчинені повторно.
Banderlog написав:3. Олег (Єлисей, Іванов)— митрополит Ізюмської / Куп’янської єпархії
У 2023 році Єлисею оголосили підозру за ст. 436-2 ККУ (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).
У період тимчасової окупації частини Харківської області Єлисей організував постановочну церковну ходу до Дня хрещення Київської Русі. Під час ходи він благословляв російських окупантів та освячував їхні колони військової техніки у Куп’янському районі. Зафіксував це на камеру для подальшого оприлюднення на кремлівських медіаресурсах.
Banderlog написав:4. Іонафан (Єлецьких) — митрополит Вінницької єпархії
У листопаді 2022 року СБУ встановила, що Анатолій Єлецьких підготував пропагандистські листівки, в яких виправдовував збройну агресію рф і тимчасову окупацію східних та південних районів України.
Крім того, у своїх "агітках" він закликав до захоплення державної влади та порушення меж кордону нашої країни.
Banderlog написав:5. Лука (Коваленко) — митрополит Запорізької / Мелітопольської єпархії
Митрополиту повідомили про підозру за ч. 2 ст. 161 КК України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань та за іншими ознаками).
Banderlog написав:6. Лонгін (Михайло Жар) — митрополит, настоятель Банченського монастиря
Під час літургій він зневажливо висловлювався щодо Православної Церкви України, називаючи її "церквою антихриста" та "сатанинською", йдеться у повідомленні СБУ. Санкція статті передбачає штраф від понад 3 тисяч до майже 9 тисяч гривень, обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі до трьох років.
На якому етапі суд Лонгина У справі Лонгина відбулися два засідання. Останнє було 17 листопада, на ньому Жар сказав, що обвинувачення йому незрозуміле й він хоче, аби йому надали перекладача на румунську мову.
Ну то так "не за боротьбу на стороні Росії", особливо Іонафан та Олег (Єлисей, Іванов) Лонгін - мій "кумир", одразу забув українську )
гонінь на церкву нема. Це не влада розпалює міжрелігійну ворожнечу) і то це одні митрополити навскидку з простими священниками ще менше в сбу цацкаються. Те що влада проти церкви це вже понятно. побачим, що буде коли віруючі перестануть її підтримувати)
Banderlog, ти читати вмієшь чи тільки писати ? Бачу, що тільки писати ) Які гоніння на церкву ? Розпалюєшь саме ти, виправдовуєшь ось це ... У 2023 році Єлисею оголосили підозру за ст. 436-2 ККУ (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).
Ну освятив колони російської військової техники, ну з ким не буває, не засуджувати ж його за це. "Свята" людина ) Це ж тільки українська влада "розпалює" Ти точно в ЗСУ ? ) Чи ти теж українською не розумієшь написане мною, тобі потрібно на румунську переводити ? ) PS. Не кажучі про те, що ти знову збрехав, що священники УПЦ МП не працювали на корист РФ
-
pesikot
-
-
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2