Сибарит написав:Если у Вас в детстве не было велосипеда, а сейчас есть Роллс-Ройс, все равно у Вас в детстве не было велосипеда (с)
Для мене 100% краще мати Роллс-Ройс зараз ніж велосипед в дитинстві. Нажаль це так не працює.
А загалом - слабо уявляю як можна зараз не купити дитині велосипед по причині саме жлобства, тобто коли гроші є, але шкода. За 3-4К можна купити більш-менш нормальний б/у велосипед.
в мо'м детстве велосипед Україна ХВЗ стоил 100 руб. місячна зарплата баатьох , Салют немн,о больше
fler написав:Коли людина ні в чому собі не відмовляє вона живе щасливе життя, в неї виробляється гормон щастя, менше хвороб (бо щасливі люди менше нервують, а "всі хвороби від нервів" (с)). Коли людина економить - відмовляє собі в їжі, подорожах, якісному одязі і т.д., то її життя стає нудним і одноманітним. Під старість такій "економній" людині нема про шо згадати - хіба про те, в чому відмовляв собі протягом життя, коли інші насолоджувались.
1. Куди ЗАРАЗ подорожувать? 2. Якісний одяг це шо?
andrijk777 написав:Не уявляю собі зараз людину яка багато заробляє і "відмовляє собі в їжі, подорожах, якісному одязі і т.д.
1. Багато це скільки? 2. Куди з цими грошима можна ЗАРАЗ поїхать?
3 Що таке відмовляє? я люблю молочне і смажене... але відмовляю собі в цих продуктах зовсім не по причині того що економлю кошти.. Ба більше я відмовляю собі в більш дешевих товарах /послугах на користь більш дорогих товарів/послуг і це при тому що мені більше подобаються дешеві...
andrijk777 написав:Але я економлю гроші. І зекономлені гроші я все-таки кудись витрачу. Тобто так - прям в сам момент економії мій рівень життя падає, зате збільшуються перспективи підняття рівня життя в майбутньому. Оцінити це важко.
Не дуже. Важлива не тільки потрачена сума але і швидкість. Енергія то є швидкість на масу. Так що не тільки сума грошей в обороті має значення, але і швидкість обороту) скупий тормозить економіку.
У період тимчасової окупації частини Харківської області Єлисей організував постановочну церковну ходу до Дня хрещення Київської Русі. Під час ходи він благословляв російських окупантів та освячував їхні колони військової техніки у Куп’янському районі. Зафіксував це на камеру для подальшого
Ти точно в ЗСУ ? )
з чого ти взяв що хресна хода була постановочна? Винні митрополити? Ну прально саджайте. Кажеш шо нічого мені робити в зсу? А решту православних упц теж виженеш з зсу? І посадиш на 5р?
andrijk777 написав:Звучить негативно, це так само як "спекуляція", звучить негативно, але по суті - нічого поганого немає.
Помилуйте, что в этом звучании негативного? Слово происходит от похожего латинского, которое означает знание, предвидение. Если это это звучит негативно, то "самый умный" вообще страшное ругательство 😁
Думав від слова «розмірковувати, будувати здогадки» (speculate)
Прохожий написав:"Анджеліна Джолі приїхала до Херсона"
Бесплатно И ни один искандер с мстой даже не вздрогнул(не встал на боевую позицию) от такого известия. наверно все кацапы фанаты "Лары Крофт"(где у неё ещё свои две и стоячие! сиськи) и клипа Роллингов про потерянную в Большом Яблоке крошку Гелю.
andrijk777 написав:Звучить негативно, це так само як "спекуляція", звучить негативно, але по суті - нічого поганого немає.
Помилуйте, что в этом звучании негативного? Слово происходит от похожего латинского, которое означает знание, предвидение. Если это это звучит негативно, то "самый умный" вообще страшное ругательство 😁
Думав від слова «розмірковувати, будувати здогадки» (speculate)