Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1569915700157011570215703 ... 15707>
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 23:22

stm написав:Вітаю у реальності. Далі ваші друзі на тому кінці дроту можуть розраховувати на спілкування з ФСБ.
І є те що не сходиться, 3 дні без зв'язку то норма для ТЦК, далі кожен вже прив'язаний до командира але в учебці вже зі зв'язком.

E2EE Що таке криптопротокол я знаю вже років 17 чи 20. Ти мене за динозавра вважаєш?
Не давали в звязок в учебці. Бо
Прильоти на полігон то не рідкість.
Серед бусифікованих люди дуже різні але свідомих патріотів, що точно приточно не наведуть мабуть не багато.
Більшість навпаки в контрах до цієї системи.
Ну і тікати з телефоном значно легше.
Мотиви командирів по обмеженню звязку я розумію.
Востаннє редагувалось UA в Чет 06 лис, 2025 23:24, всього редагувалось 1 раз.
UA

Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2367 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 23:26

stm написав:
  UA написав:
  stm написав: Нація змінилася - це факт, Вам тут місця немає - це факт #2.
ПС: якщо по звонку Вам не вдасться знайти живим чи мертвим вашого родича ваша нікчемність має стати зрозуміла навіть вам.

Не можу. Бусифікували на глазах у дітей на Варшавському шосе, забрали телефон, в учебці теж без зв'язку. Один дзвінок що перекидають на Донбас і все.
Шукати серед полонених виявилося складніше ніж я уявляв. В москалів повний бардак. Загальної БД нема. Навіть приблизна кількість полонених плаває. Хтось каже 25 000 хтось 40 000... Червоних хрест то не про що.

Вітаю у реальності. Далі ваші друзі на тому кінці дроту можуть розраховувати на спілкування з ФСБ.
І є те що не сходиться, 3 дні без зв'язку то норма для ТЦК, далі кожен вже прив'язаний до командира але в учебці вже зі зв'язком.

У аас папу молодого и крепкого в 50+ бусифицировали шо вы всё да про всё знаете?
барабашов

Подякував: 295 раз.
Подякували: 363 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 23:42

UA написав: :shock:
E2EE Що таке криптопротокол я знаю вже років 17 чи 20. Ти мене за динозавра вважаєш?
Серед бусифікованих люди дуже різні але свідомих патріотів, що точно приточно не наведуть мабуть не багато.

Все так и есть. Некоторые ухилянты носят с собой небольшой жпс-маячок, что бы потом понимали те,кому он ценен, где искать это туловище.
Господар Вельзевула

Подякував: 8 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лис, 2025 23:51

UA написав:
  stm написав:Вітаю у реальності. Далі ваші друзі на тому кінці дроту можуть розраховувати на спілкування з ФСБ.

Це цікава для мене історія #2, #1 це порішати по дзвінку за безвісти зниклого. Напрям куди кидають людину вона дізнається якось дивно, або за дорогою яку знає, або постфактум там де зв'язок вже раціями. В учебці прив'язка до родини може обмежуватися але не відсутня і рота з прізвищем командира маст хев. Дивно що ви це родині не казали при такому досвіді знань всіх протоколів.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 лис, 2025 00:07

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:Выполнили просьбу, подсветили? :)
Ну и? Прошло уже 2,5 года, а при таких очевидных обвинениях решения суда до сих пор нет.
Это из-за отсутствия желания и/или политической воли?
Кстати, на на оплату залога почти в 900 тысяч долларов за него деньги пожертвовали больше 1000 человек.
И ещё можете посмотреть Скільки парафій Московської церкви перейшли до ПЦУ? Черкаська ОВА відзвітувала за 2024-2025 роки
... Як повідомляє «Главком», із 493 релігійних громад у єдності з Московським патріархатом у 2024 і 2025 роках 42 змінили юрисдикцію на УПЦ/ПЦУ. З них 21 – після ухвалення релігійного закону.

.... вже можна сміливо говорити: можливістю, яку надав законодавець, добровільно майже ніхто не скористався. Понад 90% громад Церкви, яка перебуває у єдності з Московським патріархатом, так і не виконали норму закону – не перереєстрували статути.
Насколько понял, вторая цитата относится ко всей Украине.
Что делать будете?

не зрозуміло поки, що заважає вирішити це питання - відсутність бажання, волі чи бубенчики не достатньо міцні і недостатньо дзвінко дзвенять. мене особисто це не цікавить. таких, як наведений персонаж, притиснули і рот таки закрили, хоч так, і то добре. і надалі, сподіваюся, закриватимуть.

Это ваши слова?
якби це була "чуш", то б вже випустили, ше й з вибаченнями
Очень напоминает высказывания 90-летней давности: "Наши органы кого попало не сажают! Были бы невиновны, уже отпустили бы". :mrgreen:
И это работает только в одну сторону?
Если вина убедительно доказана (да ещё не кем-нибудь, а СБУ) и очевидна, то за 2,5 года митрополита УПЦ МП Павла нельзя было до сих пор осудить?

і чи мав би я чи хтось щось робити? не будемо робити нічого. будемо спостерігати, як питання, хоч поступово, але все ж вирішиться (добровільно чи з примусу) у відповідності до чинного законодавства. і заодно з плином часу в голові прихожан таки проясниться, який піп за що агітував.якби це була "чуш", то б вже випустили, ше й з вибаченнями
Если "90% громад Церкви, яка перебуває у єдності з Московським патріархатом, так і не виконали норму закону", то "нічого не робити" нельзя. Тут надо либо менять "норму закону", либо добиваться выполнения принятого решения. Иначе это ведёт к правовому нигилизму - закон есть, но его можно спокойно не выполнять. И если можно так с этим законом, то почему бы и не с остальными?

К чему в истории приводило давление на религию, думаю, вам рассказывать не надо. Религиозных войн в истории хватало. Надеюсь, у нас ни до чего такого не дойдёт. Опять же благодаря "клятому совку", который сильно подкосил религиозность народа и влияние религии и церкви. Но я не очень знаком с ситуацией, не хотелось бы ошибиться, как с нашей войной - я тоже до последнего был уверен, что её не будет.

P.s. Любого попа, как и любого другого гражданина, в случае доказанного преступления сажать надо. Но именно конкретного человека за конкретное преступление. Можно запретить и организацию, если её идеология противоречит законам. Но с идеологией вопрос сложный и тут надо подходить очень аккуратно и осторожно.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 07 лис, 2025 01:08

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Бедный бизнес!
Пенсы его до ручки довели!
Що там про дурнів каже Народна Мудрість?
Як чогось не зрозуміють - то відразу брешуть...
1 Хочемо ми цього чи не хочемо-а пенсів сьогодні годує бізнес..
Чому так сталось , хто винуватий в просиранні і економічному розвалі совка - в кого можемо питати? напевно тільки в тих кому в совку було добре, при чому настільки добре, що вони це 30 років забути не можуть..
То куди пішли гроші сьогоднішніх пенсів? чи не в кишеню ладам 30 років тому? і саме тому тим хто будував совок-сьогодні совок нічого заплатити не може.
2 Нагадати табличку де розмір зарплати в 400+доларів+ нарахування на пенсію сьогоднішнім пенсам 100 доларів.?
Нагадаю
Сьогоднішній бізнес ЗДАЄ гроші на прожиття ПЕНСАМ... і це парторги совка зробили а не СЬОГОДНІШНІЙ Бізнес
3 У Швеції - совка не було , ладів ганяли сраними ганчірками - може тому там сьогодні добре?
і пенсіонери живуть за рахунок ВЛАСНИХ заощаджень , а не ОБДИРАЮТЬ своїх дітей...

С Лихтенштейном разобрались? Вопросов нет? Больше не будете рассказывать сказки?

Я вас, вроде, не обвинял, что вы разворовали пенсионный фонд. Ко мне в кишеню не пошло ни копейки из того, что было создано в Союзе. В отличие от многих наших нуворишей, которые действительно прихватизировали и разворовали бывшее "народное достояние".

Солидарная система очень неплохо работала в те времена, когда она была создана - когда % стариков-пенсионеров был сравнительно невысок по сравнению с количеством работающих.
Но вы очень (слишком) уверенно пишете о том, чего совершенно не знаете. В Швеции есть разные виды пенсий. И, например, государственная пенсионная система очень похожа на нашу:
Работодателем и работником отчисляется пенсионный взнос в размере 18.5% (11%
работодатель + 7.5% работник) в государственную пенсионную систему. Из них 16%
распределяются в условно-накопительную часть и 2.5% в премиальную часть.
......... Взносы в размере 16% регистрируются на индивидуальном пенсионном счете
гражданина. Индивидуальные пенсионные счета служат исключительно для
бухгалтерского учета баланса накоплений, поскольку деньги на них фактически не
поступают и не инвестируются на финансовом рынке, а идут на выплату пенсии текущим
пенсионерам. Поэтому и используется термин «условный».
...... Существует максимальный верхний предел зарплаты, из которого осуществляются взносы
Есть и такое:
Гарантированная пенсия рассчитана на тех, кто не работал вообще, или для тех, кто
имеет длительный трудовой стаж при невысокой заработной плате и исходя из этого сумма
их пенсии из условно-накопительного компонента (income pension) является недостаточной
исходя из величины прожиточного минимума (т.е. меньше прожиточного минимума). Это
базовая социальная пенсия - так называемая гарантированная пенсия, которая увязана с
размером пенсии из условно-накопительного компонента, т.е. чем выше пенсия из условнонакопительного компонента, тем ниже уровень гарантированной пенсии.
Гарантированная пенсия финансируется из государственного бюджета и для того,
чтобы получить гарантированную пенсию, необходимо, чтобы человек прожил в Швеции
40 лет. В целом по стране эту пенсию получают 700 000 пенсионеров. Большинство
пенсионеров эту пенсию не получают.

Можете почитать подробнее - https://surl.li/utbmld
Но, вообще, если рассуждать так, как вы, то почти везде "сьогоднішній бізнес ЗДАЄ гроші на прожиття ПЕНСАМ". "Почти" только потому, что я не специалист и, естественно, не знаком со всеми пенсионными системами, существующими в мире. А по сути все сегодняшние пенсии платятся за счёт людей, работающих сегодня.

И вы знаете, не интересно доказывать вам элементарные вещи.
Давайте перед тем как писать, вы будете хоть немного знакомиться с вопросом, а не руководствоваться принципом: "Будивельник всегда прав".

P.s. Мне всё-таки очень интересно, сколько ещё десятилетий сегодняшние про...(блемы) будут объяснять "тяжёлым наследием совка"? Очень удобная позиция. :mrgreen:
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 07 лис, 2025 01:53

Президент Украины Владимир Зеленский наградил знаком отличия "Крест боевых заслуг" солдата Александра Аликсенко и младшего сержанта Александра Тишаева за непрерывное ведение боевых действий на передовой позиции в течение 165 суток. Как сказано на сайте главы государства, украинский лидер подписал соответствующие указы.
.....Отмечается, что было более 30 попыток вывести и заменить расчет на этой позиции, но безопасно осуществить это не удавалось.
...... "28 октября Александра Тишаева и Александра Аликсенко смогли вывести с позиции благодаря благоприятным погодным условиям. Александр Аликсеенко несмотря на ранения благодаря помощи собрата сумел пройти до точки эвакуации около 12 км. Сейчас воины находятся на лечении в госпитале", - говорится в сообщении.
https://www.unian.net/war/nagrazhdenie-voennyh-segodnya-zelenskiy-nagradil-dvuh-otvazhnyh-boycov-13184313.html
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 07 лис, 2025 06:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Термін виплат сім'ям загиблих знову розтягли:
виплата 4/5 від суми допомоги (12 млн грн) проводитиметься поетапно протягом 80 місяців за фіксованим графіком. Це еквівалентно орієнтовно 150 тис. грн щомісяця, що забезпечує довгострокову фінансову опору родинам. https://mod.gov.ua/news/onovleno-poryad ... uzhbovczya

Ще недавно було 40 місяців https://mod.gov.ua/news/viplata-odnoraz ... ibno-znati
А перед тим взагалі зараз виплачували. Хто отримав одним пакетом, той може тільки % більше мати ніж 150 тис/місяць.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1132 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: П'ят 07 лис, 2025 09:23

індексація на інфляцію

Ой+ написав:Термін виплат сім'ям загиблих знову розтягли:
виплата 4/5 від суми допомоги (12 млн грн) проводитиметься поетапно протягом 80 місяців за фіксованим графіком. Це еквівалентно орієнтовно 150 тис. грн щомісяця, що забезпечує довгострокову фінансову опору родинам. https://mod.gov.ua/news/onovleno-poryad ... uzhbovczya

Ще недавно було 40 місяців https://mod.gov.ua/news/viplata-odnoraz ... ibno-znati
А перед тим взагалі зараз виплачували. Хто отримав одним пакетом, той може тільки % більше мати ніж 150 тис/місяць.

а індексація на інфляцію?
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2868 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 07 лис, 2025 09:27

ЛАД написав:
"По данным анализа данных, собранных лондонским Центром информационной устойчивости, проведенного Financial Times, уровень перехвата российских ракет снизился с 37% летом до всего 6% в сентябре", - отметили в FT.
https://www.unian.net/war/voyna-v-ukraine-ignat-obyasnil-pochemu-partriot-stalo-slozhnee-sbivat-rossiyskie-rakety-iskander-m-13186185.html

Ефективність ППО - це співвідношення запущених перехоплювачів до збитих ракет. Ігнат не озвучив цифр.
А рівень перехоплення впав, тому що почали стріляти не туде не були Петріоти.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 1569915700157011570215703 ... 15707>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор