antey1969 написав:Короче, смотришь на весь этот цирк и думаешь, не дай бог туда обратно, через полтора года надо подаваться на гражданство. Мотивация железобетонная и подогревается буквально каждый день.
признайтесь, многим бегунцам кровно выгодны лозунги про войну до перемоги - чтобы не дай б-г не сняли с беженского трека оборвав мигрантский стаж?
UA написав:Демографія -Бандерлог Ображати Бандерлога в інтернеті
доктор на больних не ображається. Но на демографію я не підписувався. Ця країна все більше не нравиться мені для дітей. Даж безпечні зони такі як Чернівці чи Ужгород... і навіть якщо завтра наступить мир. Но поки в мене враження, що курс влади на перетворення України на сучасний Ірак чи Сирію. Починали з Україна це друга франція, потом друга польща, а зараз?
fox767676 написав:чтобы не дай б-г не сняли с беженского трека оборвав мигрантский стаж?
Вы не правы. Для получения гражданства мигрантский стаж по программе "временная защита" не учитывается... Нужно реальное беженство например. + многие страны требуют выйти из гражданства Украины (что не реально если вы не Коломойский или Труханов)
Востаннє редагувалось TUR в Нед 09 лис, 2025 17:56, всього редагувалось 1 раз.
доктор на больних не ображається. Но на демографію я не підписувався. Ця країна все більше не нравиться мені для дітей. Даж безпечні зони такі як Чернівці чи Ужгород... і навіть якщо завтра наступить мир. Но поки в мене враження, що курс влади на перетворення України на сучасний Ірак чи Сирію. Починали з Україна це друга франція, потом друга польща, а зараз?
хибне враження, та ти й сам це розумієш. але накидаєш... а потім, а чого воїна ЗСУ не поважають?..
в нас проблеми країни, на яких напав більш сильний ворог. й влада намагається захистити країну. можливість бути другої Польщею в нас є - питання, питання хто буде керувати. але до поточної влади питання звісно є - але це після війни...
M-Audio написав:А що взагалі можна було б очікувати від якоїсь комісії? В них ані військ, ані зброї немає, а інші методи (ві будь-кого) вочевидь не діють.
Вони могли б ввести санкції на Росатом по новим АЕС але не будуть цього робити бо існують завдяки внескам і кацапи по внескам мабуть найбільші.
flyman написав:.......... Флеш це як Монтян, тільки навпаки. З того боку поребрика теж стони 1 в 1.
Ну, конечно. Вот только вы со своим гнилым патриотизмом не делаете ничего для армии. Способны только на выпады в отношении языка. Хотел написать, что Сергей Флеш делает в 1000 раз больше, но при делении на 0 получается даже не 1000, а бесконечность.
Щодо ціни нафти, теж навіщо прирбірхувати. Те саме щодо передачі ракет.
"прирбірхувати", действительно не надо. А кусок графика можно выбирать по-разному. Если смотреть график, начиная с 2010, то видно, что цена и поднималась довольно прилично (вплоть до 120) и так же заметно падала (до 25 летом 2020). В апреле этого года она была примерно такая же, как сегодня. А вы регулярно сообщаете: "Цена падает!", но ни разу не написали, что она поднялась. В результате можно подумать, что она уже заметно снизилась, но факту она такая же, как в апреле. А насчёт ракет вы хотите сказать, что нам не давали Storm Shadow?
Banderlog написав:В основе проблем лежат твердотопливные двигатели – высокотехнологичный продукт, производство которого требует больших технических и организационных усилий.
Данія дуже з цим питанням допомає. сподіваюсь вистачить не тільки на прискорювачі для фламінги, а і на самі ракети.
але балістична ракета це доволі складно не тільки паливом, особливо швидка, як іскандер. навіть в європах аналогів нема