Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 10:18

fler написав:
  stm написав:
  Бетон написав:Чую недолго зеленой осталось. А там и война кончится

Чуйка цікава річ. Ось чуйка Бандерлога каже що хтось с бют стане на поважну посаду, незважаючи на реальність що кількість депутатів там аж 25, залишилось якихось зелених нагнути яких більшість )

Жінка, яка у 1994 році розповіла мені передбачення про цю війну, казала таке: "восьмим президентом буде жінка, але миру за її правління не буде. Мир настане за 9-го, ним буде чоловік."

Часом не Джуна навангувала?
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2869 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 10:46

flyman написав:
  fler написав:
  stm написав:Чуйка цікава річ. Ось чуйка Бандерлога каже що хтось с бют стане на поважну посаду, незважаючи на реальність що кількість депутатів там аж 25, залишилось якихось зелених нагнути яких більшість )

Жінка, яка у 1994 році розповіла мені передбачення про цю війну, казала таке: "восьмим президентом буде жінка, але миру за її правління не буде. Мир настане за 9-го, ним буде чоловік."

Часом не Джуна навангувала?

барбі :D
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 283 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 12:00

fler написав:Жінка, яка у 1994 році розповіла мені передбачення про цю війну, казала таке: "восьмим президентом буде жінка, але миру за її правління не буде. Мир настане за 9-го, ним буде чоловік."

Всі ці прогнози-передбачення втрачають актуальність після публічної публікації. Перевірено мною не раз.

Між іншим, є сайт де ви можете реально виграти гроші своїми передбаченнями:
Війна закінчиться до кінця 2025 року:
https://polymarket.com/event/russia-x-u ... 3545875499
Можете поставити на "Ні"(що є очевидним для усіх) 10000$ і виграти 628$.
Або
Війна закінчиться до кінця 2026 року:
https://polymarket.com/event/russia-x-u ... 3546090692
Тут при ставці 1000$ на "Ні" виграєте цілих 786$. Непогано по-моєму.
Або ставите на "Так" і виграєте 1098$.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 12:19

M-Audio написав:
  budivelnik написав:Автоматизована система це добре
Погано що нею керують люди....
Два маленьких кейси..
1 Дружина років 5 тому перевела житлову нерухомість з долей в квартиру.. (Було 20% долі в будинку 700м2 що становило 140м2, стало квартира № розміром в 140м3
Третій рік податок на житло нараховується виходячи з того що є дві нерухомості(одна в долях, друга квартира) а це так на хвильку 30000 грн/рік. Писала листи , звонила - без толку
////

Так що
Здурі можна й мягке зломати....

І чим ця історія закінчується? Бо моїм знайомим приходили податкові повідомлення про сплату податку за нерухомость в Маріуполі. Дзвінком вирішувалось.

Була у мене приблизно такаж історія, переоформлення частини квартири из частки в одиницю.
Через деякий час подивився шо реєстр показував два об'екта нерухомості , вирішилось усе походом у ЦНАП до держреєстраторів ,платив держмито, просто реєстратор який оформляв документи і витяг забув видалити старі данні
Vadim_

Подякував: 624 раз.
Подякували: 510 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 12:30

fler написав:
  stm написав:
  Бетон написав:Чую недолго зеленой осталось. А там и война кончится

Чуйка цікава річ. Ось чуйка Бандерлога каже що хтось с бют стане на поважну посаду, незважаючи на реальність що кількість депутатів там аж 25, залишилось якихось зелених нагнути яких більшість )

А не казала вона через скільки демобілізація буде? ) через 9 років? Тих що пішли в 22му? :lol:
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 103 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 12:36

Banderlog написав:А не казала вона через скільки демобілізація буде? ) через 9 років? Тих що пішли в 22му? :lol:

Расклад Таро: 5 кубків - просєку бачу, грошей не бачу :lol:
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 12:52

Shaman написав:

а чим займався Бандерлог до війни? не треа вигадувати, треба лише читати, що люди самі пишуть. ви мене тепер ще починає звинувачувати у шахрайстві? :lol: на відміну від вас я цим час від часу займаюся, тому такі закиди про мене видають саме шахраїв, або не дуже розумних .

І чим це я до війни займався 41 рік? Правильно, займався я різним) смотря з якої точки зору дивитись. Як шо по трудовій то я гомер сімпсон.
А так як пчоловод. Можу після війни в травні тобі бжоли продати, мясної карпатської породи) інтєрєсує?
Прєд законом я чіст, за весь час жодного порушення правил дорожнього руху. І нікакіх замахів чи пісяння на дєтскій площадці, ні шахрайства, ні многожонства.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 12:54

stm написав:
  Banderlog написав:А не казала вона через скільки демобілізація буде? ) через 9 років? Тих що пішли в 22му? :lol:

Скажите мне прямо. Только честно, я готов услышать горькую правду:
STM, мне стоит ещё надеяться найти девульку, не гадающую на таро и без увлечения астрологией? Или этого не бывает?))
Бетон

Подякував: 203 раз.
Подякували: 463 раз.

Профіль

3
1
2
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 13:25

Бетон написав:
  stm написав:

Скажите мне прямо. Только честно, я готов услышать горькую правду:
STM, мне стоит ещё надеяться найти девульку, не гадающую на таро и без увлечения астрологией? Или этого не бывает?))

та нєкоторе врємя такі є. Но це возрастноє і проходить. як казав мій дід - всяка стара баба- відьма. :lol:
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 13:49

Несподіваний допис у якому чомусь у всіх гріхах винні не кляті ухилянти-комбайнери а ....
Вони крадуть у нас не стільки гроші, вони крадуть дещо набагато цінніше.
Вони мають формальні повноваження, але їх не застосовують для того, щоб зробити ту ж енергетику - скелет нашого тилу - захищенішою та витривалішою. Що це є, як не прихованим дезертирством зі своєї ділянки фронту?
Вони мають найдорожчий ресурс: зараз це доступ до вуха Верховного головнокомандуючого, якому підпорядкований і тил, і фронт. І вони цей золотий ресурс витрачають для того, щоб шкодити, а не щоб допомагати. Що це є як не диверсією у одній із найнебезпечніших форм?
Але чи не ту саму огидну байдужість до війни можна зустріти не тільки серед топових представників владної групи, але і серед так званої опозиції, і серед табору тих, хто називає себе лідерами суспільної думки, і серед грандів журналістики чи зірок культури?
Якийсь депутат профільного комітету Верховної Ради, котрий пафосно мовчить ці всі роки щодо наймасштабніших проблем в армії, але отримує зарплату - чи не такий він самий злочинець?
Мільярдер зі списку Forbes, котрий, крім піару, не використав і десятої долі своїх колосальних засобів та лобістських можливостей для захисту батьківщини - хто він, як не дезертир?
Хто, як не він кинув справу оборони країни у жахливій неорганізованості і некомпетентності - маючи найкращі компетентності, досвід і здібності для організації бойової роботи?
Популярний співак у прекрасній фізичній формі, котрий без упину їздить з концертами і жодного дня не воював - чи не більше він своїм прикладом зробив для пропаганди СЗЧ, ніж усі ворожі соловйови, разом узяті? Чи не так само у цьому спрацював краще усіх скабєєвих топовий український публіцист, котрий відверто каже, що він “біла кістка” і не має воювати?
Усі ці VIP-СЗЧшники, парламентські дезертири та масові поп-ухилянти - ви думаєте, що від них менше крові і смертей, менше стертих у порох бахмутів?
Ігор Луценко
Востаннє редагувалось Letusrock в Сер 19 лис, 2025 13:50, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Letusrock і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми