|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 07 гру, 2025 18:50
Сибарит написав: flyman написав:Улюбена стаття незлмаників: Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.жінки не громадяни?
У сучасній стилістиці, ні. Вони громадянки. Зараз прийнято підкреслювати участь жінок. Наприклад, поздоровляють захисників і захисниць. Таким чином, за Конституцією, захист покладено виключно на чоловіків.
коли Конституцію писали громадянок ще не було. але туше flyman, жінки ще деякі функції мають - але тобі ж вони не потрібні 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 795 раз.
- Подякували: 1687 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 гру, 2025 18:55
Shaman написав: Сибарит написав: flyman написав:Улюбена стаття незлмаників: Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.жінки не громадяни?
У сучасній стилістиці, ні. Вони громадянки. Зараз прийнято підкреслювати участь жінок. Наприклад, поздоровляють захисників і захисниць. Таким чином, за Конституцією, захист покладено виключно на чоловіків.
коли Конституцію писали громадянок ще не було. але туше flyman, жінки ще деякі функції мають - але тобі ж вони не потрібні 
які в КУ там особливі жіночі функції? ти КУ з Домостроєм не переплутав?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 07 гру, 2025 18:56, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1619 раз.
- Подякували: 2870 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 07 гру, 2025 18:56
Shaman написав:flyman, жінки ще деякі функції мають - але тобі ж вони не потрібні 
Які саме? В якому законі ці функції прописані?
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2025 18:57
АндрейМ написав: Shaman написав:flyman, жінки ще деякі функції мають - але тобі ж вони не потрібні 
Які саме? В якому законі ці функції прописані?
в настільній книзі шамана: "Домострой"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1619 раз.
- Подякували: 2870 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 07 гру, 2025 19:01
До попередьної влади у мене немає питань, бо я не маю доступу до документів та банківських виписок "цікавих людей". Тому хто як не ви? fler написав:По-друге. Якщо "не хоче жить в цій системі", то треба позбавити громадянства і нехай їде на всі 4 боки.
Якщо людина, перебуваючи в Україні, постійно донатила, якщо спитають квитанції- надасть, хоче виїхать з системи назавжди, куди йому завтра звертатись за позбавленням громадянства та виїзду назавжди? Якщо шо, я не жартую. Мені потрібен чіткий алгоритм- людина звертається з заявою куди? Пише- прошу позбавити мене громадянства і йому гарантують виїзд. Паспорт звісно здає, рахунки закриває. Дякую за надану достовірну інфу.
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2025 19:04
Vadim_ написав:переплывал речьку
Шо-шо перепливав? 
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2025 19:08
ЛАД написав: Shaman написав:........ у вас або погана пам'ятать, або гарна фантазія. я писав, про умови перемовин. а поки немає перемовин - то так, воювати - бо немає інших варіантів. писав саме так, все інше - це ваші вигадки. й загалом, без прив'язки до цього етапу війни з Рашею так - наша війна значно прискорює деструктивні процеси на Раші. кожен день війни несе втрати для Раші - й демографічні, й економічні. й вона розвалиться. один з варіантів - проблеми почнуться після смерті путіна. ці повідомлення ніяк не пов'язані між собою. тому - читаЙте уважно ЛАД...  й не фантазуйте.
Ну и как с вами разговаривать, если в отрекаетесь от своих собственных утверждений?Вы ещё год назад не допускали мысли об отказе от территорий. Также, как сегодня не хотите слышать ни о каких политических уступках. О возможности отказа от НАТО вы заговорили тоже недавно. И крах РФ вы вполне "прив'язували", правда не "до цього етапу війни", а "до кінця війни", говоря что в результате такого краха мы победим. Человек вполне может менять взгляды, я тоже не сразу пришёл к мысли о возможности финского варианта. Но при этом не стоит отрицать свои старые взгляды.
звинувачення треба доводити? але знову ж - це не справа ЛАДа, так? тому я просто скажу, що ви брешете. або в голові у вас все переплуталося, й ви розмовляєте з умовний проукраїнським форумчанином - а я можу відповідати лише за себе. тому - про мир по поточній лінії писав давно, треба знайти, коли в перший раз. про території - в 2023 році стало зрозуміло, що зараз сил не вистачить - тому й не писав. про відмову про НАТО писав тоді ж, коли й про лінію боєзіткнення - але так, завжди питав - а що з гарантією. про політичні поступки - ви спочатку їх сформулюйте. не можете сформулювати - то про що мова? я свої думки можу сформулювати. фінський варіант ви в когось почули, й носитесь з цією торбою - але що це таке, сказати не можете. у фінів не було вимог, що така нація не існує, це спорчені шведами руські, мови також не існує й всі мають розмовляти по-руські - а це поточний настрой на Раші зараз. тому за свої погляди я відповідаю, але не за ваші вигадки. до чого вплив. серед людей, які підтримують Пороха - багато профі. й так, їх вплив мінімальний - а могли б багато більше зробити для країни. якби людей підбирали за якостями, а не за відданістю.
Против профи я не спорю, но это никак не связано с разговорами По и Зе.
але Зе залучає лише своїх, а з команди Пороха - й близько не допускає. а війна, в Ізраілі під час війни швидко уряд національної єдності створили... fler в першу чергу писала про Яника та його молоду команду. хонку за 100 млн дол вже забули? а камази з готівкою? один камаз - один ярд дол.
Как вы говорите: "Не фантазуйте". У неё написано: " всі попередники були святі. Нагадайте мені, як покарали кожного з попередників". Это только о Яныке? А про камази з готівкою я багато чув. Так же, как и "про золотий унітаз". От тільки не побачив.
камази на відео добре видно. готівки не видно - але що ж ще міг вивозити Яник при втечі?.. ріторічне питання. розмір вкраденого дозволяв возити готівку камазами. ви не побачили? а інші бачили. хонка вартістю 100 мле дол вона й зараз існує. я готовий повірити, що з цих 100 млн дол теж частково вкрали - оце так, це звичайна річ. але витрачено було 100 млн дол. в кого ще були такі будинки? в Ющенко? в Кучми? навіть про Порошенко не чув про такий супер будинок, бо там гроші є, але вони зароблені... але згоден з вами - Зе надто багато розповідав про Свинарчуків, але щось так нічого й не довів. а от Міндіч звісно "красиво" на цьому фоні виглядає. й так має понести покарання - він й всі, хто приймав участь.
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 07 гру, 2025 19:30, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 гру, 2025 19:10
Water написав:До попередьної влади у мене немає питань, бо я не маю доступу до документів та банківських виписок "цікавих людей". Тому хто як не ви? fler написав:По-друге. Якщо "не хоче жить в цій системі", то треба позбавити громадянства і нехай їде на всі 4 боки.
Якщо людина, перебуваючи в Україні, постійно донатила, якщо спитають квитанції- надасть, хоче виїхать з системи назавжди, куди йому завтра звертатись за позбавленням громадянства та виїзду назавжди? Якщо шо, я не жартую. Мені потрібен чіткий алгоритм- людина звертається з заявою куди? Пише- прошу позбавити мене громадянства і йому гарантують виїзд. Паспорт звісно здає, рахунки закриває. Дякую за надану достовірну інфу.
в ТЦК - віддаєш борг державі, закриваєш рахунки - й після вільний, як сокіл 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 гру, 2025 19:13
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2025 19:14
Shaman написав:в ТЦК - віддаєш борг державі, закриваєш рахунки - й після вільний, як сокіл 
Та то так, тільки трішечки не так. Усілякі нігерійці, сомалійці, поляки приїздять з нашими дівчатами "поспілкуватись" і спокійно їдуть звідси, а неучасник системи хоче звідси виїхать, бо надоїло і шо? А йух йому, тобто, ТЦК.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
|