pesikot написав:Різдво сьогодні люди святкують, бачив вертеп ходив по місту, людей багато було
Вчора колядники ходили
Христос народився! Славімо його! У Мико від ранку на базарі: мертві бджоли не гудуть (а якщо гудуть, то тихо). Частина продавців (розумні люди) навіть не вийшли на торгові точки(магазини). У супермаркеті, який там же на ринку знаходиться теж немає людей. Таке враження, що 1 січня сьогодні.))
Banderlog це руські вигадки - від капітуляції Зе відмовився, а інших пропозицій не було. НЕ БУЛО - звідки взагалі взялась ця маячня? хтось десь щось російською написав?.. а тепер ходять та розповідають - відмовився. от зараз подивимось, хто відмовиться..
Білецький каже, що протягом осені втрати в русні перевищують поповнення. Це позитивна новина. Але не каже, що в нас теж. ЦЕ погана новина. І факт, і те, що про нього не говорять. Хоча, з іншого боку, в зєднанні Білецького такої проблеми нема, в мене в полку теж. Хоча нову штатку заповнюють зі скрипом. Мені досі бракує водія. Ніхто не хоче? Загалом, події розвиваються дедалі цікавіше. Можна би робити ставки, якби не доводилося брати участь в цьому.
Якби Путін хотів дійсно миру, він би публічно заявив про припинення вогню по ЛБЗ, про припинення ракетних ударів. Тим самим розтягнув би Зеленського на дипломатичний шпагат між Вашингтоном і Московою
На цьому форумі деякі писали, якщо вгатили в дорогий ЖК, то там допомога буде, а для хрущовок не буде
Так ось, на місці влучання в хрущовку, де загинула людина, активно працюють волонтери та Червоний Хрест
Допомогають не тільки жителям хрущовки, але і жителям сусідніх будинків Бо в сусідніх будинках, якщо не винесло вікна, то винесло балкони
Один з мешканців пошкодженого будинку у Чернігові внаслідок атаки РФ 25 грудня Олег Кулик зазнав травм обличчя, а одна з мешканок Марія Молякова з дітьми була в коридорі, що вберегло їх від осколків. ... "Вже стояли в коридорі, вдягнені, взуті. Якби ми були не в коридорі, то, мабуть, теж посікло б. Там все повністю вилетіло з тієї сторони. Звуку не було ніякого, просто різкий вибух і все. Нам пощастило, що ми стояли в коридорі. Двері напіввибиті, їх ось так похилило, притиснуло, ми не могли вийти, я стукала, щоб нам допомогли вийти. Чоловіки вибили двері й ми вийшли. Знаю, що виносили закривавлених людей. Дочка знімала з портфеля ремінець, щоб перев’язати й кров зупинити. Там повністю посічена нога була, перев’язували, джгут накладали чоловіку".
Раде срочно нужно сделать 2 вещи: 1. Дать больше полномочий ТЦК, что бы силовые методы принуждения стали законными. 2. Дать больше выбора мобилизованным, включая альтернативные виды повинностей: денежные (откуп), трудовая и т.д. А то этот силовой отлов ярых нежелающих служить выглядит под любым ракурсом незаконным безпределом и только увеличивает число СЗЧ.