Shaman написав: та й які в тебе проукраїнські погляди?
Закінчити війну щоб не гинули українці, щоб не калічились, щоб не залишались без домівок. 100% проукраїнські. А у тебе які? Проросійські напевно - продовжуємо воювати далі. Те ж саме хоче путін.
а хіба я за інше? я перший тут обговорюю можливі умови миру. в чому ж тоді ми розходимось, а?..
тепер брехло, - де я казав - "продовжуємо воювати далі". збрехав, але звинувачуєш мене - класика демагога.
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 06 січ, 2026 14:33, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:а як цікаво працює пропаганда. вже спокійно пропихується думка, що якщо людина в тилу, то вона має мати ЛИШЕ психологію ухилянта. не може бути в тилу людини, яка має проукраїнські погляди. шиза? шиза. але дехто, й не одна людина це тут пише, ще й виправдовує ухилянтів - типу що з них взяти, перелякані дурники. для початку, якщо ухилянти перелякані дурники, то нехай мовчать, а не щось тут виступають й намагаються свої проблеми перекласти на інших. по-друге, якщо тил буде лише з переляканих ухилянтів, то всі швидко посипеться - бо ці наші замасковані зрадофіли-іпсошники чомусь мовчать про волонтерів - а це чимала кількість людей в тилу, про тих, хто виробляє зброю, та й багато інших функцій.
Та ніяку зброю ти не виробляєш бо робити руками ти не вмієш функції в нього в тилу незамінимі... чесати язиком замість тебе може і Флер. Коли підеш в тцк ухилянт? Може пора вже демобілізовувати людей які з з 22 року воюють? Нє бо лохи які пішли в 22му самі віновати? Ну то міняти не прийдеться, вакансій повно в більшості бригад комлектація до 54 відсотків а замість тебе виробляти зброю буде якийсь безногий інвалід війни. Ну мож ти особоцєнєн і даж треба буде 2 інваліда щоб виробити ту зброю яку ти робиш. Будеш чесати язиком патріотічєські лозунги на фронті тут прєдстав собі не хватає оптимістів та і звідси довіри до твоїх слів буде більше.
ти спочатку оцей весь пафос розповісиш своїм друзякам на форумі, послухаєш як вони тебе крутять на одному місці. а потім може інші тебе й послухають. ти ж теж не добровольцем пішов?..
як ви швидко переходите на особистості - аргументів інших немає.
а так ти правий - я більше головою працюю. а ти схоже навіть не розумієш, як це...
Президент Путин оказался бесполезным союзником свергнутого венесуэльского лидера Мадуро, но унижение гораздо глубже.
Своей молниеносной операцией по захвату венесуэльского диктатора Николаса Мадуро президент США Дональд Трамп показал, что самопровозглашенный президентом Владимиром Путиным «многополярный» мир антизападных диктаторских альянсов от Каракаса до Тегерана по сути своей бессилен.
Помимо унижения, которое мир испытывает, видя, что Путин не является надежным союзником в критических ситуациях — что уже наблюдалось в Нагорном Карабахе , Сирии и Иране — теперь к этому добавляется еще и оскорбление в том, что Трамп, похоже, более эффективен и смел в осуществлении тех самых неординарных интервенций сверхдержав, которых Кремль хотел бы достичь.
Хотя российский лидер, вероятно, с удовольствием сверг бы президента Украины Владимира Зеленского в ходе блицкрига, вместо этого он уже четыре года ведет жестокую войну, в результате которой погибло и получило ранения более миллиона россиян.
«Наш имидж пострадал еще раз. Еще одна страна, которая рассчитывала на помощь России, ее не получила».
Первыми, кто понял, что сближение с Россией было пустой тратой времени, стали армяне.
Отвлеченная войной на Украине, Москва и пальцем не пошевелила, чтобы помешать Азербайджану захватить Нагорный Карабах. Российские миротворцы просто стояли в стороне.
Год спустя Кремль оказался в столь же беспомощном положении, наблюдая за крахом сирийского режима Башара Асада, который он поддерживал годами.
России даже пришлось оставить Тартус, свой жизненно важный порт на Средиземном море.
Ещё больше подорвав позиции России на Ближнем Востоке, следует отметить, что она не смогла помочь Ирану, когда Израиль и США в прошлом году беспрепятственно бомбили Исламскую Республику.
Теперь Венесуэла, еще один давний союзник Путина, оказалась в унизительном положении, вызвав высокомерное осуждение со стороны Москвы (но никаких действий).
ЛАД написав:В возможности рекрутинга сегодня не очень верю. Был предложен контракт 18-24. На мой взгляд, условия вполне приличные. Попробовал найти данные о результатах, не удалось. Кроме апрельской цифры 500 человек больше ничего нет. Видимо, больших успехов не достигли.
Ось ще одна невдобна цифра для ЛАДа: "18 Feb 2025 — У мобільному застосунку "Резерв+" зафіксовано понад 10 тисяч звернень щодо укладення добровільного річного контракту в Збройних силах України".
Это за все полтора года (или сколько там той рекрутинг тянется) АЖ треть месячной поставки? -- ото достижение
понад 10 тисяч звернень це ще не 10 тисяч укладених контрактів. Статья по ссылке от 18 лютого 2025, а в апреле 2025 писали аж о 500 подписавших контракт.
Закінчити війну щоб не гинули українці, щоб не калічились, щоб не залишались без домівок. 100% проукраїнські. А у тебе які? Проросійські напевно - продовжуємо воювати далі. Те ж саме хоче путін.
а хіба я за інше? я перший тут обговорюю можливі умови миру. в чому ж тоді ми розходимось, а?..
тепер брехло, - де я казав - "продовжуємо воювати далі". збрехав, але звинувачуєш мене - класика демагога.
А что ты говоришь, если не "дальше" - "ближе"? Твое "пока рак на горе свиснет" (или что ты там постоянно выдумываешь) - это оно самое и есть - есои одним словом, без прикрашений, описать.
fler написав: Ось ще одна невдобна цифра для ЛАДа: "18 Feb 2025 — У мобільному застосунку "Резерв+" зафіксовано понад 10 тисяч звернень щодо укладення добровільного річного контракту в Збройних силах України".
Это за все полтора года (или сколько там той рекрутинг тянется) АЖ треть месячной поставки? -- ото достижение
понад 10 тисяч звернень це ще не 10 тисяч укладених контрактів. Статья по ссылке от 18 лютого 2025, а в апреле 2025 писали аж о 500 подписавших контракт.
Да даже если бы то были подписания - по сравнению с "классической формой" - единицы процентов...
Вопрос именно в "умови миру", на которые вы согласны. В РФ тоже есть "желающие мира" с Украиной. После взятия Киева.
Shaman написав:а як цікаво працює пропаганда. вже спокійно пропихується думка, що якщо людина в тилу, то вона має мати ЛИШЕ психологію ухилянта. не може бути в тилу людини, яка має проукраїнські погляди. шиза? шиза. але дехто, й не одна людина це тут пише, ще й виправдовує ухилянтів - типу що з них взяти, перелякані дурники. для початку, якщо ухилянти перелякані дурники, то нехай мовчать, а не щось тут виступають й намагаються свої проблеми перекласти на інших. по-друге, якщо тил буде лише з переляканих ухилянтів, то всі швидко посипеться - бо ці наші замасковані зрадофіли-іпсошники чомусь мовчать про волонтерів - а це чимала кількість людей в тилу, про тих, хто виробляє зброю, та й багато інших функцій.
Та ніяку зброю ти не виробляєш бо робити руками ти не вмієш функції в нього в тилу незамінимі... чесати язиком замість тебе може і Флер. Коли підеш в тцк ухилянт? Може пора вже демобілізовувати людей які з з 22 року воюють? Нє бо лохи які пішли в 22му самі віновати? Ну то міняти не прийдеться, вакансій повно в більшості бригад комлектація до 54 відсотків а замість тебе виробляти зброю буде якийсь безногий інвалід війни. Ну мож ти особоцєнєн і даж треба буде 2 інваліда щоб виробити ту зброю яку ти робиш. Будеш чесати язиком патріотічєські лозунги на фронті тут прєдстав собі не хватає оптимістів та і звідси довіри до твоїх слів буде більше.
ти спочатку оцей весь пафос розповісиш своїм друзякам на форумі, послухаєш як вони тебе крутять на одному місці. а потім може інші тебе й послухають. ти ж теж не добровольцем пішов?..
як ви швидко переходите на особистості - аргументів інших немає.
а так ти правий - я більше головою працюю. а ти схоже навіть не розумієш, як це...
Ну іди в зсу, попрацюєш головою тут якраз стратєгів не хватає. Ну і розказувати тут будеш як скоро росія розвалиться а замість тебе головою трохи попрацює якийсь безногий. Не переживай твоє робоче місце за тобою держава гарантує. Якось запарили ці питання від ухилянтів- ти правда в зсу? і хочеш чітких термінів демобілізації? Да, приятелі ухилянти, правда. І думаю що ти коли будеш в зсу теж захочиш чітких термінів. Головою він працює...
Shaman написав: ти ж постійно розповідаєш про непохитність Раші...
Постійно. А можна хоч одну цитату? А ти постійно брешеш.
в тебе, коли хтось каже про негаразди Раші, ти постійно кажеш, що Раша ще ого-го. це ти ж недавно розповідав, що економіка Раші лише зростає через війну?..
Знову постійно. Постійно, але моєї цитати немає. І далі брешеш, точніше перекручуєш.
andrijk777 написав:Постійно. А можна хоч одну цитату? А ти постійно брешеш.
в тебе, коли хтось каже про негаразди Раші, ти постійно кажеш, що Раша ще ого-го. це ти ж недавно розповідав, що економіка Раші лише зростає через війну?..
Знову постійно. Постійно, але моєї цитати немає. І далі брешеш, точніше перекручуєш.
Наступного разу, коли ти почнешь вихваляти РФ, а ти почнешь, то я тобі про це нагадую )