Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1635616357163581635916360 ... 16371>
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 12:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

а як цікаво працює пропаганда. вже спокійно пропихується думка, що якщо людина в тилу, то вона має мати ЛИШЕ психологію ухилянта. не може бути в тилу людини, яка має проукраїнські погляди. шиза? шиза. але дехто, й не одна людина це тут пише, ще й виправдовує ухилянтів - типу що з них взяти, перелякані дурники. для початку, якщо ухилянти перелякані дурники, то нехай мовчать, а не щось тут виступають й намагаються свої проблеми перекласти на інших. по-друге, якщо тил буде лише з переляканих ухилянтів, то всі швидко посипеться - бо ці наші замасковані зрадофіли-іпсошники чомусь мовчать про волонтерів - а це чимала кількість людей в тилу, про тих, хто виробляє зброю, та й багато інших функцій.

ні в них головна фігура - це ухилянт, який десь сховався, й носа не висуває. не працює, не платить податки, не донатить - не робить для країни нічого. таких вони розуміють - бо напевне в душі самі такі ;) а ті хто щось робить для країни, чи взагалі для фронту - таких вони не розуміють. ба більше, чим більше людина робить, тим більше на них накидають. бо ті самі люди, що РОЗУМІЮТЬ ухилянтів, люблять накинути на Притулу, на Стерненко, на Порошенко того ж. а ще краще в окоп їх відправити. звісно краще - для руських. бо скільки руських Стерненко знищить в окопі, а скільки знищили завдяки його "русорізу".

кожен сам робить висновки, чого ж так зрадофіли полюбляють ухилянтів...
Shaman

Подякував: 807 раз.
Подякували: 1700 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 13:12

M-Audio написав:
  _hunter написав:Из обоза оно, понятное дело, иначе все выглядит, но народная мудрость гласит "плохой РПО лучше хорошего ВП" (за точность цитаты не ручаюсь)

Ну вон Зеленский пытался в РПО играться до 22 года, и к чему это привело? Как раз тот случай, когда ВП и готовность к войне было бы по-любому лучшим решением. Даже если бы нападение всё равно случилось, то бои на Чонгаре и на восточных границах явно предпочтительнее молниеносной потери всего Приазовья и окружения Азова в Мариуполе и сдачи запорожской АЭС.

Именно , це і є -зрада держави
Vadim_

Подякував: 636 раз.
Подякували: 522 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 13:22

Vadim_ написав:
  M-Audio написав:
  _hunter написав:Из обоза оно, понятное дело, иначе все выглядит, но народная мудрость гласит "плохой РПО лучше хорошего ВП" (за точность цитаты не ручаюсь)

Ну вон Зеленский пытался в РПО играться до 22 года, и к чему это привело? Как раз тот случай, когда ВП и готовность к войне было бы по-любому лучшим решением. Даже если бы нападение всё равно случилось, то бои на Чонгаре и на восточных границах явно предпочтительнее молниеносной потери всего Приазовья и окружения Азова в Мариуполе и сдачи запорожской АЭС.

Именно , це і є -зрада держави

Але потужники вважають, що саме з таким керівництвом у нас є якийсь шанс на перемогу.
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 13:24

Shaman написав:а як цікаво працює пропаганда. вже спокійно пропихується думка, що якщо людина в тилу, то вона має мати ЛИШЕ психологію ухилянта. не може бути в тилу людини, яка має проукраїнські погляди.

З моральної точки зору усі хто в тилу(окрім дітей чи важкохворих) - ухилянти. Кожен може піти на фронт/помагати фронту фізично. Не хоче - ухилянт.
З юридичної точки зору терміну "ухилянт" не існує.
Яка пропаганда працює, чия? Можна конкретні приклади?
Ось Телемарафон - пропаганда, вона працює, точніше працювала. Зараз вже не знаю, не дивлюсь.

Ось я маю проукраїнські погляди. Я в тилу. У тебе також "проукраїнські" погляди, ти в тилу.
Тільки у мене проукраїнські - це в користь українців, людей. А у тебе "проукраїнські" - це на користь держави, України.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:02

andrijk777 написав:
  Shaman написав:а як цікаво працює пропаганда. вже спокійно пропихується думка, що якщо людина в тилу, то вона має мати ЛИШЕ психологію ухилянта. не може бути в тилу людини, яка має проукраїнські погляди.

З моральної точки зору усі хто в тилу(окрім дітей чи важкохворих) - ухилянти. Кожен може піти на фронт/помагати фронту фізично. Не хоче - ухилянт.
З юридичної точки зору терміну "ухилянт" не існує.
Яка пропаганда працює, чия? Можна конкретні приклади?
Ось Телемарафон - пропаганда, вона працює, точніше працювала. Зараз вже не знаю, не дивлюсь.

Ось я маю проукраїнські погляди. Я в тилу. У тебе також "проукраїнські" погляди, ти в тилу.
Тільки у мене проукраїнські - це в користь українців, людей. А у тебе "проукраїнські" - це на користь держави, України.

останнє речення - якась вигадка. кажи краще за себе. та й які в тебе проукраїнські погляди? ти ж постійно розповідаєш про непохитність Раші...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:05

Shaman написав: ти ж постійно розповідаєш про непохитність Раші...

Постійно. :D :D А можна хоч одну цитату?
А ти постійно брешеш.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:09

Shaman написав: та й які в тебе проукраїнські погляди?

Закінчити війну щоб не гинули українці, щоб не калічились, щоб не залишались без домівок. 100% проукраїнські.
А у тебе які? Проросійські напевно - продовжуємо воювати далі. Те ж саме хоче путін.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:25

Shaman написав:а як цікаво працює пропаганда. вже спокійно пропихується думка, що якщо людина в тилу, то вона має мати ЛИШЕ психологію ухилянта. не може бути в тилу людини, яка має проукраїнські погляди. шиза? шиза. але дехто, й не одна людина це тут пише, ще й виправдовує ухилянтів - типу що з них взяти, перелякані дурники. для початку, якщо ухилянти перелякані дурники, то нехай мовчать, а не щось тут виступають й намагаються свої проблеми перекласти на інших. по-друге, якщо тил буде лише з переляканих ухилянтів, то всі швидко посипеться - бо ці наші замасковані зрадофіли-іпсошники чомусь мовчать про волонтерів - а це чимала кількість людей в тилу, про тих, хто виробляє зброю, та й багато інших функцій.

..

Та ніяку зброю ти не виробляєш бо робити руками ти не вмієш :lol:
функції в нього в тилу незамінимі... чесати язиком замість тебе може і Флер. Коли підеш в тцк ухилянт? Може пора вже демобілізовувати людей які з з 22 року воюють? Нє бо лохи які пішли в 22му самі віновати? Ну то міняти не прийдеться, вакансій повно в більшості бригад комлектація до 54 відсотків а замість тебе виробляти зброю буде якийсь безногий інвалід війни.
Ну мож ти особоцєнєн і даж треба буде 2 інваліда щоб виробити ту зброю яку ти робиш.
Будеш чесати язиком патріотічєські лозунги на фронті тут прєдстав собі не хватає оптимістів та і звідси довіри до твоїх слів буде більше.
Banderlog

Подякував: 122 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:26

andrijk777 написав:
  Shaman написав: ти ж постійно розповідаєш про непохитність Раші...

Постійно. :D :D А можна хоч одну цитату?
А ти постійно брешеш.

в тебе, коли хтось каже про негаразди Раші, ти постійно кажеш, що Раша ще ого-го. це ти ж недавно розповідав, що економіка Раші лише зростає через війну?..

ти мені наведи хоч один приклад про брехню - чи ще один накидувач, аби збрехати...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 14:28

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:P.s. БОльшая договороспособность и готовность к уступкам до 24.02.22, думаю, были бы полезнее для Украины чем то, что произошло. Хотя тут высказывались мнения, что "зато мы избавились от балласта, стали сплочённее, стали справжньою Україною" и т.п.

Кумедно. В мене якраз протилежна думка: si vis pacem, para bellum.
Нам треба було готуватися до війни, а не до шашликів - тоді б і війни не було.
Согласен с первой частью.
И писал об этом постоянно - для этого нужна промышленность, причём, не только и не столько пищевая и текстильная (хотя они тоже нужны).
И подготовка к войне занимает не один год. Путин готовился лет 20.
Но вряд ли вы будете спорить, что при любой подготовке наша армия была бы слабее росс. В любом случае у нас намного меньше людских и финансовых ресурсов.
Можно было попытаться добиться паритета, но могу напомнить историю - Союз добивался паритета с США и в общем добился при заметно более слабой экономике. За счёт более низкого жизненного уровня народа. Но в конечном счёте проиграл гонку вооружений, экономика не выдержала.
И я как-то сомневаюсь, что у нас народ был готов затянуть пояса ради создания сильной оборонки и армии. Обо всём этом я писал неоднократно и намного подробнее, чем сейчас. И очень давно, намного раньше 2022 и 2019. Но понимаю, что вы могли этого не видеть, вряд ли у вас есть время читать всё подряд.
Сегодня мы успешно противостоим агрессии благодаря очень значительной помощи Запада, нам ежегодно дают деньги в размере практически ещё одного бюджета, дают оружие, порой даже безвозмездно. До войны такого и близко не было.
Так что вряд ли "тоді б і війни не було".
И поэтому надо было договариваться, хотя бы на основе минских соглашений, которые я не считаю "предательством".

P.s. Но иметь сильную оборонку и армию надо в любом случае. В меру возможностей. А для возможностей надо забыть о бреднях о "великой с/х державе".
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 06 січ, 2026 14:45, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1635616357163581635916360 ... 16371>
Форум:
+ Додати
    тему