|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 08 січ, 2026 19:21
pesikot написав: Banderlog написав: pesikot написав:Ти знову відкрито брешеш ) Яка це добра половина українців чи чернігівців (я так не зрозумів) воювала за европу ? Чи ти зі своїми румунами переплутав ? Які, до речі, спалили Корюківку
це в мене за європу воювало половина предків, а в тебе всі за московитську орду
З одного боку, ти за перемоги СРСР, з іншого - у тебе половина предків були за Гітлером Однією дупою на два сідла не сядешь ) PS. Дуже було смішно читати від тебе, який за московитську церкву хоче ноги ламати, щось про московитську орду )))
тобі смішно і сарказму ти не розумієш. В Нормально мені сидиться, це ти постійно пересмикуєш історію і шукаєш в ній виправдання для сучасності. А мені нормально шо напіврумун / напівукраїнець, одесит марінеску- герой. Немуляє абсолютно. Чого ж половина за гітлера з тієї половини і за антонеску воювали) а з другої в червоні армії були. Тебе не муляє що сирський щирий росіянин?  вся проблема в тім шо в тебе світогляд дупи, яка хоче вмоститись на стілець Тільки без ссср в тебе того стільця в часи 2ї світової нема і ти провалюєшся в пустоту. 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 08 січ, 2026 19:48
У берегов Турции атакован очередной танкер из российского теневого флота. 7 января дрон атаковал нефтяной танкер ELBUS в Черном море в 30 милях от побережья Турции (провинция Кастамона). Судно под флагом Палау направлялось в российский порт Новороссийск для загрузки нефтью. В результате атаки повреждена верхняя часть танкера, пишет газета Ortadoğu. Атака произошла вчера между 08.57 и 11.18 по Гринвичу. Сейчас танкер находится на рейде турецкого порта Инеболу.
-
fler
-
-
- Подякував: 1214 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 січ, 2026 19:52
pesikot Марінеску потопив німецькі військові транспотники на яких крім військових були і цивільні. Ціль була легітимна. І відповідала законам і звичаям війни в той час. Чи ти думаєш що коли американці бомбмбили дрезден то не були героями бо цивільні загинули? А льотчики балтійського флоту які в серпні 41 летіли бомбити берлін теж не герої?
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 08 січ, 2026 20:12
Маринеско - молодець по цивільним, американці по Дрездену - не молодці ?
Я правильно зрозумів ? ))
Ти знову намагаєшься однією дупою на двух конях всидіти ...
PS. Рашисти знову б"ють по цивільним, то вони теж молодці ? Чи як ? ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 08 січ, 2026 20:29
pesikot написав:Маринеско - молодець по цивільним, американці по Дрездену - не молодці ? Я правильно зрозумів ? ))
усі герої. І ті втрати серед цивільних були допустимі. Чи ти гадав шо ти цивільний того по тобі бити не можно, а по мені можно?  так я чогось несогласєн що це більший злочин 
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 08 січ, 2026 20:35
Banderlog написав: pesikot написав:Маринеско - молодець по цивільним, американці по Дрездену - не молодці ? Я правильно зрозумів ? ))
усі герої. І ті втрати серед цивільних були допустимі. Чи ти гадав шо ти цивільний того по тобі бити не можно, а по мені можно?  так я чогось несогласєн що це більший злочин 
Ти вже про себе Чудово Але ти не сказав головне Рашистам можно по цивільним ? Ти це підтримуєшь ? PS. Чи тобі теж буде весело про те, коли рашисти гатят по цивільним ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 08 січ, 2026 20:48
Коли агресору починають водити прутнем по губам всі кому не лінь -це подобається... Лад- що там з роССійським танкером , який спочатку йшов від Ірану в сторону Венесуели , потім коло Венесуели розвернувся і пішов в сторону Мурманська.. і був захоплений американцями? Брат виконуючої обовязки президента Венесуели він же друга людина в країні заявив про звільнення політичних вязнів як венесуелців так і з інших країн Лад - що там з Іранським режимом айятол?
Педераційники думали що ЇМ все можна, а інші будуть по правилам..
От тепер нові правила.
ПС Те що Дніпро отримає енергію я ні на хвилику не сумнівався , тим більше що переконаний ПЕРШИМИ зранку затарахкотіли генератори маленьких магазинчиків Першими зранку тротуари почали розгрібати від снігу працівники і власники цих магазинчиків...
І згадую Шейтельмана, як він казав Педерація напала, я вийшов у двір , а дівчинка продає каву ....
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 08 січ, 2026 21:12
pesikot написав:Але ти не сказав головне Рашистам можно по цивільним ? Ти це підтримуєшь ? PS. Чи тобі теж буде весело про те, коли рашисти гатят по цивільним ? ні по кому не можно, ні по цивільних ні по військових.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 08 січ, 2026 21:20
budivelnik написав:згадую Шейтельмана, як він казав
Шейтельман - це голова. І Штайнмаєр - теж голова (с)(тм)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 2872 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 08 січ, 2026 21:33
pesikot написав: Господар Вельзевула написав: flyman написав:а що каже равін, останнє що пам"ятаю: з 15 січня 2026 мир?
Ума не приложу зачем ему было позорится. Ладно там блазень и его свора, с своими прогнозиками, на тех и так клейма нет,а тут-уважаемый человек. Ну думаю его ввели в заблуждение-все то порешали, но кое-кто решил полезть в ... и испытать судьбу.. Кстати,пан Флайман,возвращаясь к наукам. Эти войны, политика-это все приходит и уходит. Мир разивается наукой, учеными, и был такой ученый-Дарвин. Вот цитата одного военного: "Країну успадкують діти дезертирів та ухилянтів. Це варто прийняти як данність. Найкращі люди в основному вже загинули і до кінця війни, вірогідно, загинуть й ті, що залишились, — 24-річний військовий з позивним Дітріх" Дарвин прав. Выживают наиболее приспосабливаемые.
То есть, ты ничего не понял из блекаута в Днепре ... Зато у тебя было много испуга ...
pesikot уточни в каком месте с какой минуты полной тьмы надо было начинать шото понимать и шо именно? Мне например шепнули что это типа тренинга для населения было(без всяких попаданий кинжалами по трансформаторам на 500КВ) Которое с 22года на графиках расслабилось
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 369 раз.
-
-
Профіль
-
-