|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 25 січ, 2026 10:38
Banderlog написав: Не може захопити донбас це спорне питання, правильно писати поки не змогла захопити.
Не може контролювати Україну, поки що не може. Більш правильно писати так ) Але Олексій мені не відповів про вивід військ і здачу Краматорську. А Ви як? Просто Херсонська і Запорізька теж у конституції оркостану. Що робити? Здати одразу чи через час?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 10:46
Wirująświatła написав:А с шейхом о чём?
він активно допомагає і вже не перший рік в плані обміну полоненими і повернення тіл загиблих
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3382 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 11:00
Shaman написав:я скажу що - дуже ЛАДу не подобається, що я регулярно показую, що сучасна ідеологія на Раші не надто відрізняється від нацистської ідеології. отут він не тихо, а дуже голосно розповідає про хароших руських, й як їх трошки обдурили... а хто ж їх обдурив? чи може путін й є те, що хоче звичайний руський - 76% так точно?
писав вже не один раз, ще раз повторюю працював у 2005-2011 з росіянами (їх було 20, 2 українця, 1 румун,1(2) грузина) ще у 2006р я соромив молодого старпома(30років) Андрія: ви почали називати путіна царем, знаєте куди це вас приведе, до диктатури
відповідь: он обеспечивает благосостояниє, в Питере середня зарплата 1500+дол, страна багатєєт
(у нас в Одесі була 1000+дол, в Києві десь 1200+) а как со свободами, цензура? смотрите куда вас заведет моль через 5-10 лет
в 2017році переписувався останній раз, бачите як у вас сьогодні -немає свободи слова відповідь: давайте про футбол, хокей...про політику не варто, бо до мене може постукати фсб (а чого ти боїшся, ти в Сінгапурі зараз-бо вайбер -все прослуховується, о така *уня малята
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 11:04
stm написав: Banderlog написав: Не може захопити донбас це спорне питання, правильно писати поки не змогла захопити.
Не може контролювати Україну, поки що не може. Більш правильно писати так ) Але Олексій мені не відповів про вивід військ і здачу Краматорську. А Ви як? Просто Херсонська і Запорізька теж у конституції оркостану. Що робити? Здати одразу чи через час?
Поки вимоги виводу військ лише з донбасу. Контролювати україну? Це надто розпливчато, не розумію що ви маєте на увазі... щось типу російського набу для захисту російських інвестицій? 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 11:06
flyman написав: stm написав: Banderlog написав: Не може захопити донбас це спорне питання, правильно писати поки не змогла захопити.
як демографічний фронт, який бодікаунт за 4 роки?
А робот бойовий?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2563 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Нед 25 січ, 2026 11:08
flyman написав:як демографічний фронт, який бодікаунт за 4 роки?
У мене 2 дівчини за ці 4 роки мати одиначки. Як ви називаєте з принцепом, жодна на другу дитину не згодна. Я не така смілива, не згодна навіть на 1. ) Це світова тенденція. Там де чоловіки готові брати декрет і надавати дружині час для себе, забираючи дітей на прогулянки у вихідні, там у сімей 2-3 дитини. Там де чоловіки живуть для себе, жінки теж мають тенденцію жити для себе.
Востаннє редагувалось stm в Нед 25 січ, 2026 11:08, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 11:08
ЛАД написав:И Израиль пытается договориться и с палестинцами. И пробовал для этого разные варианты. Пока не получается.
так, правда, Ізраїль кожного року донатив мільони власних грошей, а палентинці гроші беруть, а Ізраїль знищити не припиняють то чому ви, Лад, думаєте, що с русней можна домовитись? Звісно , що ситуація така, що Україна буде вести переговори (90% ціль-щоб Дони не образився не почав помсту), полонених міняти, балакати про "розграничение"(розведение войск). Переговорщики в АБУДАБІ, хоч і мають генеральські погони-але вони пішаки (пешки в шахматах), вони нічого не вирішують і також тягнуть процес-це така театральна вистава для рудого Донні. (Доні це теж гарно розуміє, але це трохи рятує його імідж миротворця)
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 11:11
stm написав: flyman написав:як демографічний фронт, який бодікаунт за 4 роки?
У мене 2 дівчини за ці 4 роки мати одиначки. Як ви називаєте з принцепом, жодна на другу дитину не згодна. Я не така смілива, не згодна навіть на 1. ) Це світова тенденція. Там де чоловіки готові брати декрет і надавати дружині час для себе, забираючи дітей на прогулянки у вихідні, там у сімей 2-3 дитини. Там де чоловіки живуть для себе, жінки теж мають тенденцію жити для себе.
та ні 2/3 це там де жінки ходять в паранджі а де надають жінкам час для себе там вимирання)
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 11:15
prodigy написав: ЛАД написав:И Израиль пытается договориться и с палестинцами. И пробовал для этого разные варианты. Пока не получается.
так, правда, Ізраїль кожного року донатив мільони власних грошей, а палентинці гроші беруть, а Ізраїль знищити не припиняють то чому ви, Лад, думаєте, що с русней можна домовитись? Звісно , що ситуація така, що Україна буде вести переговори (90% ціль-щоб Дони не образився не почав помсту), полонених міняти, балакати про "розграничение"(розведение войск). Переговорщики в АБУДАБІ, хоч і мають генеральські погони-але вони пішаки (пешки в шахматах), вони нічого не вирішують і також тягнуть процес-це така театральна вистава для рудого Донні. (Доні це теж гарно розуміє, але це трохи рятує його імідж миротворця)
це піаніст все хоче перевести в виставу для рудого, але трамп сам вміє вистави робити. Схоже продовження буде цікавішим ніж в януковича. Лишились варіанти саакашвілі і чеушеску.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 12:01
Banderlog написав:Поки вимоги виводу військ лише з донбасу.
Давайте послідовно. Вивід військ з території де є оборонні споруди, які з 2014 якось не даються. Умови вивід з Донбасу щоб не вбивали хороших освободітелей. Виводимо, гарантії Будапешт від оркостану і США 2 про ненапад. Але ж в конституції оркостану Запорізька і Херсонська... Вас нічого не тривожить, я ж блондинка яка навіть демографічний фронт не підтримує. Що світить вашим дівчатам? )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
|