Banderlog написав:я ці ознаки за розвинутість не признаю
ось коли будуть розвинуті громадяни, які не ходять до секти гундяя, і які не голосують "хоч поржом" як долярчик, може щось по троху почне мінятись .......
Ну, ясно. Громадяни не такі. Поэтому ми й досі не розвинуті. А Китае 30 лет назад такі були? А во Вьетнаме такі? Везде достатньо розвинуті, только украинцы какие-то недоделанные?
ЛАД написав:Говорили о том, что в РФ заработки были выше и довольно заметно. Надеюсь, с этим вы спорить не будете.
І саме те що в них вищі заробітки ніж в нас - погнало москалів вмирати на чужій землі, за неясно які цілі в країні яка мало заробляє... А також саме те що в педерації вищі заробітки -зумовило відсилку унітазів з бідної України в Багату педерацію...
ЛАД написав:Громадяни не такі. Поэтому ми й досі не розвинуті. А Китае 30 лет назад такі були?
1 Громадяни - не такі. 2 Щоб ти жив як тих 1 млрд бідніших китайців....( є звичайно 400 млн багатших - ті живуть так як ти ) 3 Українці оновлюються, після того як такі як ти втирали їм єресь у голови з допомогою ВЧК/НКВД/МГБ/КГБ Тому так Ти і наступне за тобою покоління - це жах... А от вже внуки совків - вони звичайно ще не поляки зразка 1990 року, але точно кращі від совків а-ля ти.
prodigy написав:ось коли будуть розвинуті громадяни, які не ходять до секти гундяя, і які не голосують "хоч поржом" як долярчик, може щось по троху почне мінятись .......
Ну, ясно. Громадяни не такі. Поэтому ми й досі не розвинуті.
В какой-то мере, это так. Развитие общества зависит от развития его членов. Пока индивидуумы требуют, чтобы остальные думали, как они, верили, как они, говорили, как они, общество свободным не станет. И так во всем.
Water Вам лишь бы поспорить, не важно, о чём? По каким параметрам Украину можно отнести к развитым странам? При ВВП на душу в 2021 4835,4 долл? Даже не буду оспаривать эту цифру, хотя несколько удивляет такой резкий рост: 2018 - 3095,1 долл. 2019 - 3659,8 долл. 2020 - 3725,6 долл. 2021 - 4835,4 долл. Рост в 2021 на 30%, а в 2019 на 19%. Цифры отсюда -
ЛАД написав:По каким параметрам Украину можно отнести к развитым странам?
може спочатку озвучите ці параметри ? По тому що я бачу то Польща з однаковим ВВП на особу з педерацією - в рази розвинутіша ніж педерація А Україна з ВВП на особу - меншим ніж педерація, точно не буде нападати наприклад на Молдову щоб красти там унітази...., а отже по критерію порядності/людскості Україна розвинутіша від педерації...
Shaman написав:......... й ще варіант - скільки коштує отримати нове під'єднання по еенергії - це ж твоя тема? від розміру хабаря очі лізуть на лоба? а як інакше Бандерлог з колегасиками буде жити, ще й церкву утримувати? а потім - а чого в нас немає нового виробництва?..
А я-то думал, почему у нас так сложно подключиться к сети! А оно вон что... Оказывается это всё из-за Banderlog"а! И западные капиталы к нам не идут из-за него же!
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 26 січ, 2026 02:18, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:Banderlog мне другое интересно. Попуасия вам не кайф, румынский паспорт есть, чё вас тут держит? у меня с Черновцами плохие воспоминания. Отшиб он и в Африке отшиб. Ещё более лютым отшибом был Мариуполь больше суток со Львова.
Shaman написав:........ може тоді до вас щось дійде...
До вас никогда не дійде.
чого діють санкції? бо хтось хоче зробити ядерну зброю та ЗНИЩИТИ Ізраіль.
Вы бы для начала поинтересовались, когда и почему начали вводить санкции, а когда Иран занялся обогащением урана. А потом уже писали бы. Лет 50 с лишним уже обогащает? А Израиль хотели уничтожить все арабские государства, но санкций против них почему-то нет. Странно, не правда ли?
черговий приклад, як диктатура може довести країни до занепаду
В мире мало вроде бы довольно демократических государств в занепаді? При этом есть диктатуры, которые не в занепаді. Или вы тот же Китай считаете образцом демократии? Простите, но у вас слишком большие пробелы в знаниях. И ликвидировать вы их не хотите. Даже о Финляндии вам было лень почитать, хотя я давал начальные ссылки. Для наших целей их было вполне достаточно.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 26 січ, 2026 02:19, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:......... Якщо за рік після закінчення війни партнери все по енергетиці відновлять, то я проблеми не бачу .......
Вы серьёзно верите в такое?
Вони вже вкладають і відновлюють. Шлють обладнання
Правда. Точнее, помогают поддерживать хоть какую-то их работу. И им это сегодня нужно, чтобы мы продолжали воевать. Как и что будет после войны, хтозна. А разбитые эл-станции можно отстроить за год?