Banderlog написав: 🤔 Операторам варто готуватися до сценарію, коли електроенергію взагалі перестануть постачати. Не на чотири години. Не на три. Навіть не на одну годину на добу. Просто не буде. І приклад тому той самий Херсон.
Бандерлог, оператори не сипляться, зв'язок бува і у мене відсутній і таксі не викликати у них жіпіес лягає. Але воно потім все гаразд. Можна питання з цікавості, я щось не чула щоб герой України церковного патріархату ЛАДу генератор хоч би передав, а у інших церков чула. Мабуть скромність ) а вам церква збирає? Завжди щось потрібно, чи то безбожники лише антени закупають...
Banderlog написав:Військовослужбовцям в Україні заборонено ... Релігійні обмеження: Не можна використовувати службові повноваження для релігійної пропаганди
Banderlog написав:Да, забув. Вони іще й до церкви не ходять.
Banderlog написав: 🤔 Операторам варто готуватися до сценарію, коли електроенергію взагалі перестануть постачати. Не на чотири години. Не на три. Навіть не на одну годину на добу. Просто не буде. І приклад тому той самий Херсон.
Бандерлог, оператори не сипляться, зв'язок бува і у мене відсутній і таксі не викликати у них жіпіес лягає. Але воно потім все гаразд. Можна питання з цікавості, я щось не чула щоб герой України церковного патріархату ЛАДу генератор хоч би передав, а у інших церков чула. Мабуть скромність ) а вам церква збирає? Завжди щось потрібно, чи то безбожники лише антени закупають...
Яке гарне питання ...
Чекаю, коли він відповість, що "з драної кози, хоч клок шерсті" )
Banderlog написав:Військовослужбовцям в Україні заборонено ... Релігійні обмеження: Не можна використовувати службові повноваження для релігійної пропаганди
Що це, як не релігійна пропаганда ? )
це факт а не пропаганда. Вони безбожники а деякі по слухам ще й ворожбити. Православна церква не підтримує ворожбитство та гомосексуалізм. Та не розділяє людей на українців росіян юдеїв чи греків.
Що це, як не релігійна пропаганда ? )
це факт а не пропаганда.
Яка тобі різниця, хто куди ходить ...
Тому, твоя фраза "до церкви не ходять" - це релігійна пропаганда ) А тобі цього не можна робити, ти сам про це написав )
Banderlog написав: а вам церква збирає? Завжди щось потрібно, чи то безбожники лише антени закупають...
Так збирає. Но я майже не приймаю. Отримав літню форму і 2 пари нормальних чобіт весною 23. Та посилку перед Різвом в січні цього року з копченими продуктами, носками, хімічними грілками душами і придністровським вином - букет молдавії. Жіночої ласки і тепла не загорнули
Banderlog написав:Так збирає. Но я майже не приймаю.
"майже не приймаю. " Але
Banderlog написав:Отримав літню форму і 2 пари нормальних чобіт весною 23. Та посилку перед Різвом в січні цього року з копченими продуктами, носками, хімічними грілками душами і придністровським вином - букет молдавії.
Контрабас дуже зігрів твоє серце ))
Тільки, питання було в іншому ...
Як ти вином борониш Україну ? ))
Як тобі вино допомагає в засобах з"вязку ? )
Banderlog написав: Жіночої ласки і тепла не загорнули
Ти ж писав, що любиш бухати та любитись, невже жіночку собі в ЗСУ не знайшов ? От не вірю ))
Banderlog написав: а вам церква збирає? Завжди щось потрібно, чи то безбожники лише антени закупають...
Так збирає. Но я майже не приймаю. Отримав літню форму і 2 пари нормальних чобіт весною 23. Та посилку перед Різвом в січні цього року з копченими продуктами, носками, хімічними грілками душами і придністровським вином - букет молдавії. Жіночої ласки і тепла не загорнули
І ще питання. А з якими міжнародними організаціями співпрацює парафія? Воно ж віруючи мають бути сильною громадою, міжнародною бажанно. Тому що 100$ це завжди 100$ )
flyman написав:Цікаво, крім мамлюків, чи були преценденти, коли раби завойовували імперії?
Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні «рабства нема», тому всі, хто має дозвіл, можуть вільно виїздити за кордон.
Про це глава держави сказав у розмові з викладачами та студентами Київського авіаційного інституту.
«Рабства в Україні немає — і ті люди, які хочуть поїхати, якщо вони не мобілізаційного віку, вони мають право поїхати. Ті хто хочуть, вони можуть їхати», — запевнив Зеленський.
Banderlog написав:Коли зв’язок зникає: не судний день, але серйозний дзвінок ...
а чому не вказується авторство? в чому прикол? чи це типу власні думки?
А яка тобі різниця хто автор? ) в тебе реакція на текст в методичці залежить від автора? Чи правдивість тексту від того залежить?
бо є певні правила мережевого спілкування - типу вітатися, дякую, будь-ласка. в тому числі посилання, коли когось цитуєш чи хоча б виділити це. але так, правила ввічливості, вони не обов'язкові. правдивість тексту від автора залежить - є деякі персонажі, на яких витрачати час взагалі не варто. чим більше хайпу, тим зазвичай менше правди...
й питання на адекватність - ти реально вважаєш що я працюю по методичці? чи просто так, як деякі ІПСОшники накидаєш?