Banderlog написав:Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.
Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території. Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?
Water написав:https://24tv.ua/zatrimannya-galushhenka-vin-rozpoviv-yak-use-bulo_n3010892
Герман Галущенко розповів, що його зняли з потягу о 4 ранку, а детективи НАБУ прибули за ним о 9 годині ранку. Також вони оглянули його речі.
Він заявив, що не згоден із затриманням. Він каже, що їхав за кордон, щоб побачити своїх дітей, які там живуть і вчаться. Ексміністр запевнив, що законно купив квиток на потяг і нікуди не тікав.
А пересічному так можна?
Я не заберечую існуваання корупції, але тут ти не правий. В нього троє дітей.
Water написав:https://24tv.ua/zatrimannya-galushhenka-vin-rozpoviv-yak-use-bulo_n3010892
Герман Галущенко розповів, що його зняли з потягу о 4 ранку, а детективи НАБУ прибули за ним о 9 годині ранку. Також вони оглянули його речі.
Він заявив, що не згоден із затриманням. Він каже, що їхав за кордон, щоб побачити своїх дітей, які там живуть і вчаться. Ексміністр запевнив, що законно купив квиток на потяг і нікуди не тікав.
А пересічному так можна?
Я зрозумів, затримання незаконне, ці руки нічого не крали, я вам нічєво нє должєн.
У грудні 2025 року журналісти "Схем" з'ясували, що син ексміністра енергетики вже четвертий рік навчається в одному з найдорожчих коледжів Швейцарії – College Alpin International Beau Soleil. Освіта там коштує щонайменше 200 тисяч доларів США за один рік. Водночас в офіційних деклараціях родини витрати на навчання старшого сина не зазначені
А пересічному так можна?
один - уже не считается
8 Dec 2025 — Журналисты нашли 18-летнего Максима Галущенко на фото с официальной страницы College Alpin Beau Soleil в соцсети.
Shaman написав:нас не прийняли в Європу, бо ми не відповідаємо базовим параметрам - й це очевидно, але продовжуємо розповідати що "не хочуть брати". чому наш
базовим параметрам? а після повномаштабної війни раптово поснем відповідати? Головне просрати економіку і тоді раптово ввійдем з такими пенсіями? ) то ти не сперечаєшся що на захід ми так і ні на крок з 2013 не пройшли ? Нікуди від росії ми не переїдем. Хочеш після війни залізний занавіс і щоб російський газ бензин і добрива нам європа продавала? головне ціни на електрику німецькі зробити? Кажеш допомогло фінляндії вступ в нато? І шо там з ростом економіки? Набагато краще росте ніж в росії падає?
Banderlog написав:Кажеш допомогло фінляндії вступ в нато? І шо там з ростом економіки? Набагато краще росте ніж в росії падає?
Дуже важко рости коли виріс під стелю.. ВВП на душу Фінляндія - 56 000 педерація - 16 000 Тому вступ в НАТО це не про ріст... це про ЗАХИСТ від мародера
А ти коли з ранку опухший, і очі як у китайця, то починаєш ієрогліфами жовтим по білому снігу виписувати? Чи яким боком китайський новий рік до тебе? ))