Увімкнув телемарафон, а там розповідають як важливо донатити на модернізацію дронів (зокрема на нові мотори з Китаю, нові камери з Китаю, оптоволокно з Китаю, нові антени, вітчизняні) і в мене одне запитання: чому держава не може закупити ці запчастини?
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Вів 17 лют, 2026 07:15, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:Увімкнув телемарафон, а там розповідають як важливо донатити на модернізацію дронів (зокрема на нові мотори з Китаю, нові камери з Китаю, оптоволокно з Китаю, нові антени, вітчизняні) і в мене одне запитання: чому держава не може закупити ці запчастини?
Faceless написав:Так державі ж було не соромно в 2022-му протягом пів-року скупляти валюту у ФОП IT (і не тільки) по 29.25 при реальному курсі 40+ (а готівковому десь в невеликому містечку на Харьківщині - 42-45). Особливо у мобілізованих. Я порадившись з бугалтером і оцінивши всі ризики тоді вирішив взагалі не користуватись жодними пільгами, і досі сплачую навіть ЄСВ. Але соромно повинно бути саме Державі, навіть перед тими хто скористався тими "пільгами" по максимуму.
Вітаю! Це ти вже скоро 4 роки в ЗСУ? Так вже добряче вислужений! (я в армії рідко зустрічав рядових контрачів з вислугою більше 5 років, ти вже майже один з) Всього років 9 залишилось до військової пенсії!! Це добре. Недовго потерпіти, настане щастя і Вадим буде заздрити 🤭 Отак прості непримітні нічим хлопці знаходять себе в житті. А так би десь спився..
Я кому розповідаю твою історію, всі щиро радіють і бажають щоб все вийшло, щоб не менше 13 років відслужив
никому я не заздрю, двуликие впенсы и хитросделанные лицемерные пилотки раздражают а коли війна то трактористи
ЛАД написав:Сегодня это выглядит как лёгкая шутка. Когда сотни тысяч людей уже не только в Харькове, но и в Киеве сидят по много часов не только без света, но и вообще без отопления.
І саме страшне що країна не "впала" Це означає що влада побачила, що навіть столиця без світла та тепла це цілком терпимо для населення. Народ якось сам "самоорганізується" І можна воювати далі. Я раніше дивувався чому в новинах тиша що на Сумщині шахеди як вдома, бутафорське ППО, світло вже два місяці по шість годин на добу у кращому випадку, ферми молочні високотехнологічні на рівнинищину "релокуються", залізниця не працює бо не тількі підстанцій вже немає, а і локомотивів, депо та колій... Пофіг, все проканає, будемо по весні пітунії вісіювати та плітку класти. Нічого не міняється для влади, ментів, тцкашніків та освітян (другая за рівнем зарплатні Луганська область тому приклад))
Бетон написав:Стрибок з машини — це взагалі окрема історія. Люди стрибають не від хорошого життя, а коли бояться того, куди їх везуть. Це не аргумент на користь системи, а її діагноз.
Звісно люди стрибають не від хорошого життя, а він власного ідіотизму. Спочатку такі істерички як ти розганяють кіпіш, що армія - то смерть, без навчання на нуль і т. д. А потім такі самі істерички, наслухавшись собі подібних, стрибають з машин. А міг нормально жити, служити.
Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.
Саша, свои патриотические лозунги оставьте для колхозного клуба трахтористов.
Армия — это смерть. Это не компьютерная игра и не патриотический ролик. Там убивают. военному делу учатся годами. Это профессия, а не пошёл — послужил. Человека без подготовки отправлять туда — значит делать из него расходник. Где эти все люди, которых гребут с улиц??? Прямо сейчас передо мной крутят в Киеве мужиков, идёт настоящая драка цивильных и военных. Прямо сейчас, утром, прямо перед глазами, на дороге. Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.
Дюрі-бачі написав:Увімкнув телемарафон, а там розповідають як важливо донатити на модернізацію дронів (зокрема на нові мотори з Китаю, нові камери з Китаю, оптоволокно з Китаю, нові антени, вітчизняні) і в мене одне запитання: чому держава не може закупити ці запчастини?
На 5 году донатить на миномёт?? Это как называется? Это его где, на базаре купят?
Бетон написав:Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.
Всех опросили ? С чего такие выводы то странные ? Я считаю, что врага боятся куда больше. И не ТЦК боятся которые простыли исполнители, а боятся быть отправленным на войну, где этот самый враг, который безжалостно убивает. Вы (колективные форумные всёпропальщики) так всегда перекручиваете, аж противно. Вас послушать, так у ТЦК цель прямая найти и убить, хотя их цель совсем иная - мобилизировать туда где убивает враг. я даю 100% гарантнию, что если фронт придёт к любому условному городу, то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага, побегут дальше на запад, там где система и ТЦК, а не будут сидеть и ждать врага.
Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в Вів 17 лют, 2026 09:58, всього редагувалось 1 раз.