sashaqbl написав:Ну ти ж намагаєшся принизити своїх співвіччизників
Кого? Як? Де? Коли? Ви знову мене з кимось плутаєте. Ви знову до мене чіпляєтесь. Ви гніваєтесь через те, що я не хочу йти в ЗСУ. Я розумію. Я не маю до Вас претензій. І усі тикання і образи не помічаю. Але є ж межі. Чого саме Ви хочете досягти своєю агресією у спілкуванні зі мною?
sashaqbl написав:Тепер ще й з хантером лижешся. Але він ще більший г*** ніж ти - він щоб виправдати що він зйобок - тягне русняву пропаганду.
Я не вважаю, що він потребує виправдування. Він - людина. Так, я читав, що він неодноразово вживав слова "СВО". Не бачу потреби його переконувати, що йде війна. Він ніколи не виправдовував напад росіїї. Він писав, що не хоче захищати Україну. Вам це не подобається. Але тут тих, хто не хоче захищати Україну - більшість. Яка різниця, що Хантер каже "СВО", а Песикіт каже "путін напав", якщо обидва вони Україну не захищають? Для мене різниця в тому, що перший жодних претензій до інших людей не пред'являє, а другий розповідає про те, які усі "ухилянти", окрім нього, найзаброньованішого. Я ціную чесніть. Це, по-перше. І не можу лицемірити. Це, по-друге. Я не можу заперечувати право Хантера на життя, якщо я вважаю, що сам його маю.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Нед 22 лют, 2026 19:25, всього редагувалось 3 разів.
АндрейМ написав:Ще раз підкреслю, що усі ці слова про "пиво" - дешеве намагання принизити людину. Я не розумію чому багато моїх співвітчизників просто змагаються в тому, хто кого принизить більше. Він у Вас це пиво забирає? Я не розумію.
тягне русняву пропаганду.
оп-па: а тут чуть деталей можно? - о чем речь вообще?
може про те що незламні патріоти постять постійно РосТВ
оп-па: а тут чуть деталей можно? - о чем речь вообще?
може про те що незламні патріоти постять постійно РосТВ
Невтомний Флайман все скаржиться на саркастичну пародію на росТВ «роісся24», а йому модератори пишуть « ч̶о̶м̶у̶ ̶т̶и̶ ̶т̶а̶к̶и̶й̶ ̶о̶б̶м̶е̶ж̶е̶н̶и̶й̶ ̶р̶о̶з̶у̶м̶о̶в̶о̶?̶ ваша скарга скасована» ))) Скільки треба дипломів і квадратних дециметрів лисини на голові, щоб розібратись отут? 😅😅
stm написав:у мене питання: пенсія то 35 років стажу, це ми вже скоординували з ЄС. На які шиші він і 5-6 млн. збираються жити?
Вы себя спросите о том, на какие шиши будете жить Вы в старости. Я не знаю сколько Вам лет, но я знаю, что к моей пенсии в Украине не будет работников, поэтому на пенсию я откладываю себе сам.
"35 лет стажа" - ни о чём. Украина - единственная страна в Европе, в которой работники не платят социальные взносы со своей зарплаты. Где ещё есть такие тепличные условия для наёмных работников - 18% НДФО + 5% военного сбора и ноль отчислений на медицину и пенсии? Где есть ФОПы, которыми Вы можете избегать участия в финансировании потребностей страны?
Вы сами писали, что если Украина повысит налоги, то Вам будет выгодней оставлять деньги в Италии или Польше. Вот, в этом и вся Ваша "любовь" к Украине. Я не знаю будут ли итальянцы Вас бесплатно защищать, но не понимаю почему Вы ожидаете этого от украинцев. Воевать Вы не хотите, платить Вы не хотите. Вы считаете, что всё в жизни бывает бесплатно?
stm написав:у мене питання: пенсія то 35 років стажу, це ми вже скоординували з ЄС. На які шиші він і 5-6 млн. збираються жити?
Вы себя спросите о том, на какие шиши будете жить Вы в старости. Я не знаю сколько Вам лет, но я знаю, что к моей пенсии в Украине не будет работников, поэтому на пенсию я откладываю себе сам.
"35 лет стажа" - ни о чём. Украина - единственная страна в Европе, в которой работники не платят социальные взносы со своей зарплаты. Где ещё есть такие тепличные условия для наёмных работников - 18% НДФО +5% военного сбора и ноль отчислений на медицину и пенсии? Где есть ФОПы, которыми Вы можете избегать участия в финансировании потребностей страны?
Вы сами писали, что если Украина повысит налоги, то Вам будет выгодней оставлять деньги в Италии или Польше. Вот, в этом и вся Ваша "любовь" к Украине. Я не знаю будут ли итальянцы Вас бесплатно защищать, но не понимаю почему Вы ожидаете этого от украинцев. Воевать Вы не хотите, платить Вы не хотите. Вы считаете, что всё в жизни бывает бесплатно?
АндріюМ, давайте гру на вибування. Умови кожен місяць донат на повернись живим з одного й того ж IBAN на обрану вами суму, даю фору як володільцю яєць і переслідуваному законодавством України гендерно невірним ))) програє той хто перший здасться і не виставить блюреної платіжки де можна бачити iban без UA6цифр МФО )