|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:05
АндрейМ написав:Україна перетворюється на країну жінок і пенсіонерів, але жінки теж виїдуть до того, як стануть пенсіонерками. Я не розумію дії влади.
1 Я двома руками ЗА виїзд пенсіонерів і людей передпенсійного віку при умові що пенсію вони будуть отримувати там, особливо якщо їм буде там краще 2 Влада це ми , тому що собі зробимо - те собі й отримаємо.... Як наявність того чи іншого прізвища в кріслі найвеличнішого - змінить Вашу продуктивність праці? Бо тільки від продуктивності залежить обєми і вартість створеного , а значить Ваше благополуччя у Ваших руках.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 3008 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:06
Water написав:У 73%, з 19-го року. 
З 14 року у 100% є щанс навіть за незгоди отримати світле майбутнє, завдяки. Мала частина за ржавий рупь у віці 33 років, без досягнень, буде у чорному закутку вбивати 23 роки дівчину у якій було все життя попереду і сідати на прожитєвий термін ) Як ваші справи? але я люблю чесність. Ви втратили, повертатися немає куди. Оренда у 30-45 років це не та оренда що у 45-65 років. Як воно покращилося? Наскільки соціальне життя на пенсії вас влаштовує? Нажаль зробити зуби я не вважаю досягненням на відміну від Летусрока )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:08
budivelnik написав: АндрейМ написав:Україна перетворюється на країну жінок і пенсіонерів, але жінки теж виїдуть до того, як стануть пенсіонерками. Я не розумію дії влади.
1 Я двома руками ЗА виїзд пенсіонерів і людей передпенсійного віку при умові що пенсію вони будуть отримувати там
А если - как по закону - и тут и там? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:11
_hunter написав:А если - как по закону - и тут и там?
Нема такого права Є інше Україна має угоди про соціальне забезпечення з 23 країнами, що дозволяють враховувати стаж, набутий в обох державах, та отримувати пенсію. Договори поділяються на територіальні (сплачує країна проживання) та пропорційні (кожна країна платить за свій стаж) Тобто або або
.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 3008 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:15
budivelnik написав: Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:Виключення - бувають
От прям зараз з України перемістилось 7-8 млн., з них десь в 5-6 млн. життя покращилось. Ефект низької бази у всій красі.
Дурень думкою багатіє.... Проживання в соціальному житлі з перебуванням на соціалці або з оплатою по мінімуму - це для тебе покращення? мені тебе шкода.....
якщо на соціалці вони мають більше чим продаючи твою каву, то ці казки про те як тобі їх шкода перестають діяти. Головна причина чому народ не їхав це не погіршення життя при виїзді. Це страх невідомого. В нас народ інертний. Але чим більше виїхають тим більше їдуть до них. По західних обласних центрах воно мало замітно, в деяких взагалі бум будівництва, але зі сходу продовжують їхати масово.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:21
ну вот с остальными странами (кроме тех 23х) эта страна - платит свои долговые обязательства, а та страна - свои.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:23
budivelnik написав:1 Я двома руками ЗА виїзд пенсіонерів і людей передпенсійного віку при умові що пенсію вони будуть отримувати там, особливо якщо їм буде там краще
Так, я розумію, що Ви виступаєте за депопуляцію України, але виїжджають не пенсіонери, а молоді люди. Пенсіонери чи люди передпенсійного віку не виїдуть, оскільки пенсію вони можуть отримувати виключно в Україні, у державі, в якій вони її заробили.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:29
stm написав:Як ваші справи? Наскільки соціальне життя на пенсії вас влаштовує?
Яке соціальне життя на якій пенсії?  Все супер, падаєм. PS: Равіолі зі шпінатом та рікотою- л...но.
Востаннє редагувалось Water в Нед 22 лют, 2026 17:34, всього редагувалось 2 разів.
-
Water
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:40
Water написав: stm написав:Як ваші справи? Наскільки соціальне життя на пенсії вас влаштовує?
Яке соціальне життя на якій пенсії?  Все супер, падаєм. PS: Равіолі зі шпінатом та рікотою- л...но.
прошутто треба додавати або тунця консервованого 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 17:43
Water написав: stm написав:Як ваші справи? Наскільки соціальне життя на пенсії вас влаштовує?
Ви ж не у Італії, де також живе моє серце. Давайте на чистоту. Скільки років щомісячно ви маєте відкладати на життя не в соціальному житлі за рахунок не українських платників податків? Навіть якщо я продам активи в Україні такі самі у Німеччині мені будуть х4,5. Мови я не знаю, це проблема, клієнти будуть х0 допоки я не виправлю. У всьому є математика, і коли мені розказують як Хантер з ростова на 500є "вирвався у люди", як він повернеться щоб гарно жити в Україні, у мене питання: пенсія то 35 років стажу, це ми вже скоординували з ЄС. На які шиші він і 5-6 млн. збираються жити? Ви відкладаєте єври? Достатньо щоб за повернення при 5-7% відсотків інфляції річної, мінімум 10 років самостійно себе забезпечувати базовими потребами, медицина в Україні не така гарна ж, то має бути окрема стаття )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|