|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:22
Banderlog написав: pesikot написав: Бетон написав:Гнали на Маска. Старлинк off А шахедов то нету.
Где нету шахедов ? У тебя в фейсбуке ? Шахеды летают ... но не так массово ... и даже понятно, почему так )
тому, що зараз вони в прифронтовій зоні.
Ну то розкажи, знавець всього на світі, а чому вони лише в прифронтовій зоні ? Може щось трапилось ? )) І це не відключення Старлінку ) PS. До речі, до нас теж долітають. А ми якось ні фіга не прифронтова зона, але потім з ними щось трапляється Прям невідомо що, зникають
-
pesikot
-
-
- Подякував: 548 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:27
Banderlog написав: budivelnik написав: Бетон написав:Так куди діваються люди? Всі 400 тисяч мобілізованих в рік? Де вони всі?
В мене 1 з 7 працівників - демобілізований.... Проста пропорція показує що може бути до 1 млн демобілізованих по різних причинах але без ПОВНОЇ втрати здоровья Всього мобпридатних__мобілізованих за 3 роки___загинуло/інваліди__В ЗСУ __демобілізувались 10 млн осіб________2,2 млн осіб___________0,3млн осіб______1 млн ___0,9 млн осіб ПС якраз цей ВЕТЕРАН , сьогодні здав на права категорії С+Д, таким чином він швидше за все через пару місяців змінить роботу таксиста на більш високооплачувану роботу водія важкої техніки
може бути? ) чи це люди статус яких не ясний? 
Статус чіткий -демобілізовані по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу.. Після демобілізації - людина добрий РІК не могла нормальнот працювати і постійно мала ті чи інші проблеми, але з часом... оклемалась. І хоч я втрачаю ХОРОШОГО працівника, але якраз в цьому випадку -радий що хлопчина зміг піднятись вище...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:30
Vadim_ написав: Hotab написав: Де вони всі?
А де долярчик?
Его не слышно давно и никто не ответил на вопрос мой ранее, или у вас другой подтекст?
Не відволікайся. Іди скажи інцестору (в його пєдокуточок, де він розставив на тебе свої гомо-капкани ) що він тормоз. Він знає, але для розвитку ваших стосунків це буде корисно. Чому ти злився, коли він назвав тебе дауном? Ти що, згодний? 
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2591 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:35
budivelnik написав: Banderlog написав: може бути? ) чи це люди статус яких не ясний? 
Статус чіткий -демобілізовані по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу.. Після демобілізації - людина добрий РІК не могла нормальнот працювати і постійно мала ті чи інші проблеми, але з часом... оклемалась. І хоч я втрачаю ХОРОШОГО працівника, але якраз в цьому випадку -радий що хлопчина зміг піднятись вище...
Banderlog'у все сміхуйочки ... Бога він не боїться ... бо якось одного разу в бані попарився з Онуфрієм (Banderlog, можеш тицяти скарги) Але я сам знаю одну таку людину, яку було демобілізовано "по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу" І ця людина, через купу реабілітацій, повернулась до відносно нормального життя
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:37
Hotab написав: Vadim_ написав:Его не слышно давно и никто не ответил на вопрос мой ранее, или у вас другой подтекст?
Не відволікайся. Іди скажи інцестору (в його пєдокуточок, де він розставив на тебе свої гомо-капкани ) що він тормоз. Він знає, але для розвитку ваших стосунків це буде корисно. Чому ти злився, коли він назвав тебе дауном? Ти що, згодний? 
ти теж мене клеймиш , я на убогих не ображаюсь
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 655 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:42
Vadim_ ти теж мене клеймиш
Я кажу тобі лише правду. Сподіваючись вилікувати тебе від алкоголізму. Ти 3-5 років тому таким не був. Може ще можна тебе повернути.,
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2591 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:44
Banderlog написав: budivelnik написав: Бетон написав:Так куди діваються люди? Всі 400 тисяч мобілізованих в рік? Де вони всі?
В мене 1 з 7 працівників - демобілізований.... Проста пропорція показує що може бути до 1 млн демобілізованих по різних причинах але без ПОВНОЇ втрати здоровья Всього мобпридатних__мобілізованих за 3 роки___загинуло/інваліди__В ЗСУ __демобілізувались 10 млн осіб________2,2 млн осіб___________0,3млн осіб______1 млн ___0,9 млн осіб ПС якраз цей ВЕТЕРАН , сьогодні здав на права категорії С+Д, таким чином він швидше за все через пару місяців змінить роботу таксиста на більш високооплачувану роботу водія важкої техніки
може бути? ) чи це люди статус яких не ясний? 
Цифра 0,9 млн. демобилизованных, по-моему, выглядит несколько сомнительно. Кстати, категория СЗЧ тут вообще отсутствует.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:46
pesikot написав:Але я сам знаю одну таку людину, яку було демобілізовано "по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу" І ця людина, через купу реабілітацій, повернулась до відносно нормального життя
Залужного?
-
TUR
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 59 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:51
Hotab написав:Vadim_ ти теж мене клеймиш
Я кажу тобі лише правду. Сподіваючись вилікувати тебе від алкоголізму. Ти 3-5 років тому таким не був. Може ще можна тебе повернути.,
брата холяву возьми в аналитики и дохтора, время идёт , войне 4+ , ты тоже когда то летал (по легенде)
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 13 бер, 2026 19:52, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 655 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2026 19:51
Hotab написав:Vadim_ ти теж мене клеймиш
Наркологи кажуть, що це вже всьо ... назад дорогі нєт ) Хіба, що задовбати Вадіка і він сам перестане )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2