|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:20
Сибарит написав: ЛАД написав:Не сомневаюсь. Но вопрос не об обмане. Зарплаты в армии выросли по сравнению с 2022? Понимаю, что в 2022 вас ещё не призвали, но за то время, что служите, что-то изменилось? зарплаты в армии растут?
У меня ничего не изменилось. На нуле, по имеющейся информации, выплаты упали - стали считать дни, проведенные на позиции. И да, средняя по ВСУ и близко не доходит до 100К
Спасибо. Я именно об этом.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:21
Сибарит написав:На нуле, по имеющейся информации, выплаты упали - стали считать дни, проведенные на позиции. И да, средняя по ВСУ и близко не доходит до 100К
А якщо врахувати: то впали ще більше.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 1162 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:22
budivelnik После первых 2 строчек дальше не стал читать. Научитесь разговаривать.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 15 бер, 2026 17:23, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:22
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:років десять пройшло. а в Україні сталися девали - тому так, в доларах я зараз отримую трохи менше.
Это - очевидно. А соотношение с ЗП одногрупника какое стало? Ну и да: назад он уже собирается - после таких-то тягот и лешений?
не середнє по країні, я ж кажу - в нас різний рівень посад  він то не збирається, ......
Так я и не спрашивал про "середнє по країні". Да и про "рівень посад" тоже. Сейчас соотношение зарплат - какое? Ясно. И тоже, в принципе, очевидно.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:29
Shaman написав: _hunter написав:........... Это - очевидно. А соотношение с ЗП одногрупника какое стало? Ну и да: назад он уже собирается - после таких-то тягот и лешений?
не середнє по країні, я ж кажу - в нас різний рівень посад  він то не збирається, бо виїхав дуже давно. але й рожевих окулярів про еміграцію немає. житло не купив, й що буде робити далі з цим - теж не знає. а от різні хунтери як тільки війна закінчиться вже напоготові. чого так?  яка в тебе зп?..
Сочувствую вашему одногруппнику. Все мои знакомые, выехавшие за границу, живут лучше, чем здесь. Ноесли так плохо, почему не возвращается? То, что уехал давно, не помеха.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:30
ЛАД написав:budivelnik После первых 2 строчек дальше не стал читать. Научитесь разговаривать. я бігла за вами три дні щоб сказати як глибоко ви мені ......Мені по барабану що ти вмієш читати тільки заголовки партійних газет.... Хочеш стати перед смертю розумнішим - вчись розуміти суть , навіть якщо те що пише опонент тобі не подобаєтьс Хочеш залишитись совком - читай заголовки.. Хочеш бути щасливим совком-читай тільки заголовки в своїй партійній газеті де негрів лінчують і педерація права що тебе бомблять... а ти цьому аплодуй і шукай їм виправдання.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:30
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Это - очевидно. А соотношение с ЗП одногрупника какое стало? Ну и да: назад он уже собирается - после таких-то тягот и лешений?
не середнє по країні, я ж кажу - в нас різний рівень посад  він то не збирається, ......
Так я и не спрашивал про "середнє по країні". Да и про "рівень посад" тоже. Сейчас соотношение зарплат - какое? Ясно. И тоже, в принципе, очевидно.
очевидно що? що зараз в мене нижче, ніж в США? так визнаю  а от наскільки менше - це не так й очевидно. й значно вище, ніж міг би отримувати ти, якби вийшов на роботу за кордоном  яка зп в тебе? скільки пропонують? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 823 раз.
- Подякували: 1743 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:35
ЛАД написав: Shaman написав: _hunter написав:........... Это - очевидно. А соотношение с ЗП одногрупника какое стало? Ну и да: назад он уже собирается - после таких-то тягот и лешений?
не середнє по країні, я ж кажу - в нас різний рівень посад  він то не збирається, бо виїхав дуже давно. але й рожевих окулярів про еміграцію немає. житло не купив, й що буде робити далі з цим - теж не знає. а от різні хунтери як тільки війна закінчиться вже напоготові. чого так?  яка в тебе зп?..
Сочувствую вашему одногруппнику. Все мои знакомые, выехавшие за границу, живут лучше, чем здесь. Ноесли так плохо, почему не возвращается? То, что уехал давно, не помеха.
ви робите чомусь хибні висновки. де я написав, що він погано живе? не купив житло - так багато хто в США не купив, й місцеві теж. поламався зараз механізм купівлі житла. нормально він живе. але якби залишився тут, то зміг би досягти вищих шаблів. й власне житло мав би  може колись й повернеться - на пенсії  а поки він цю адаптацію ВЖЕ пройшов. але займає вона навіть не роки, а років десять чи більше...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:36
ЛАД написав:budivelnik После первых 2 строчек дальше не стал читать. Научитесь разговаривать.
золоті слова, ЛАД. спробуйте й ви відповідати без особистих накидів - з цим у вас біда 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 15 бер, 2026 17:37
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:не середнє по країні, я ж кажу - в нас різний рівень посад  він то не збирається, ......
очевидно що? що зараз в мене нижче, ніж в США? так визнаю  а от наскільки менше - це не так й очевидно. й значно вище, ніж міг би отримувати ти, якби вийшов на роботу за кордоном  яка зп в тебе? скільки пропонують? 
Встречаются в лифте два психоаналитика, пока едут завязался разговор: -Знаете, коллега, я тут недавно машину новую приобрел - Ламборджини, ярко-желтую, 8 цилиндров, 500 лошадей, 100км за 4.5 секунды набирает, кожаный салон. навигационная система, климат-контроль, бортовой компьютер...." Второй его прерывает: "Коллега! Мы же взрослые люди, профессионалы... Может, сразу достанем и померяем?"
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6522 раз.
- Подякували: 21754 раз.
-
-
Профіль
-
-