Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 12:49

Бетон а какой у вас ущерб, если без фиксации травм? Не дали дойти до укрытия, бережно доставили до тцк и там отпустили ? Ведь так выходит
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 75 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 12:54

serg1974 написав:Бетон а какой у вас ущерб, если без фиксации травм? Не дали дойти до укрытия, бережно доставили до тцк и там отпустили ? Ведь так выходит

й розбиває головний аргумент всіх ухилянтів - якщо злапали - то відразу на фронт. виявляється, можливі й інші варіанти - вийшов й пишеш скарги...
Shaman

Подякував: 823 раз.
Подякували: 1743 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 13:00

Banderlog написав:
  Бетон написав:ЗАЯВА ПРО ВЧИНЕННЯ КРИМІНАЛЬНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ ПРАЦІВНИКАМИ ПОЛІЦІЇ
...
Отправлено в дбр, внутреюю безопасность полиции.

Посмотрим на реакцию. Буду действовать до конца.
Найду его во что бы то ни стало.

Обьявил вознаграждение за инфу по этому полицейскому
якщо все описане тобою правда то бусифікація добралась і до києва.
Особисто моя порада - запий холодною водою, юридично вони максимум доганою відкашляються. Недоплатять їм тисяч 5 грн. Даж якщо ти все докажеш.
Хіба потом особисто поздоровиш з днем міліції, но це вже приватна справа)

отут погоджусь запити холодною водою - слушна порада. бо в цій історії є щось за лаштунками...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 13:01

Европейские страны исключили возможность отправки военных кораблей в Ормузский пролив, несмотря на угрозы Дональда Трампа о том, что НАТО ждет «очень плохое будущее», если члены альянса не помогут восстановить доступ к этому жизненно важному водному пути.

Германия исключила участие в каких-либо военных действиях, включая попытки вновь открыть пролив. «Никогда не было совместного решения о вмешательстве. Поэтому вопрос о том, как Германия могла бы внести военный вклад, не возникает. Мы этого делать не будем», — заявил канцлер Фридрих Мерц.

Он добавил: «Этому иранскому режиму должен быть положен конец», но «исходя из всего опыта, накопленного нами за предыдущие годы и десятилетия, бомбардировка с целью его подчинения, по всей вероятности, не является правильным подходом».

Министр обороны страны Борис Писториус заявил: «Это не наша война, мы ее не начинали. Чего Дональд Трамп ожидает от горстки европейских фрегатов в Ормузском проливе, с которыми могучий флот США не может справиться в одиночку? Вот вопрос, который я задаю себе».
https://www.theguardian.com/world/2026/mar/16/europe-donald-trump-strait-hormuz-iran
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 13:02

Shaman написав:ти не жартуєш, ти свідомо накидаєш на таких як я. як брехун, який розповідає що всі брешуть. але "сдохни сегодня, а я завтра" - це саме твоє кредо, й ти це не приховуєш, тобі на всіх байдуже. й якраз такі люди зазвичай такі злочини й роблять - але звісно переводять стрілки на інших 8)

По факту він воює, а ти сидиш на дивані.
Тому це якраз твоє кредо "сдохни сегодня, а я завтра" з надією що ти завтра не здохнеш.
Це якраз тобі байдуже на усіх хто зараз реально захищає Україну - бо ти за те щоб війна продовжувалась і вони дохли дальше.
І класично, чи нічого не робиш окрім демагогії і переводиш стрілки на інших. А Banderlog якраз щось робить: воює.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 13:02

serg1974 написав:Бетон а какой у вас ущерб, если без фиксации травм? Не дали дойти до укрытия, бережно доставили до тцк и там отпустили ? Ведь так выходит

Як людина яка теж була в тцк, та бачила як невизначені люди без посад, звань та імен поводяться з тими кого ловлять скажу. Це велика моральна травма на все життя, утримання, приниження, побиття та неможливість отримати пояснень чи правової допомоги.
Це не чим не відрізняється від викраденням злодіями. Це те саме що питати жінку яку згвалтували "а какой у вас ущерб, если без фиксации травм", можливо ще задоволення отримувала....

serg1974, бажаю вам особисто пройти подібний квест та потім розповісти про враження.

дивно що відпустили, едине що могло допомогти звідки вийти це гроші... або зв'язки.
або бачив як вигнали зовсім хворого так як хвилувались що він у них протягне ноги...
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Вів 17 бер, 2026 13:37, всього редагувалось 1 раз.
Slon_Nosov

Подякував: 1086 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 13:04

Shaman написав:
  ЛАД написав:...
я не прогинаюся перед керівництвом
А я об этом и не писал.
Ни о каких прогибах и слова не было.

вибачатися не будемо? виправляти теж не будемо? ЛАД ніколи не вибачається? (с)

За что, обидчивый вы наш?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 13:07

ЛАД написав:
Министр обороны страны Борис Писториус заявил: «Это не наша война, мы ее не начинали. Чего Дональд Трамп ожидает от горстки европейских фрегатов в Ормузском проливе, с которыми могучий флот США не может справиться в одиночку? Вот вопрос, который я задаю себе».
https://www.theguardian.com/world/2026/mar/16/europe-donald-trump-strait-hormuz-iran

Це дійсно твереза думка. Що Трамп хоче в європейців, якщо сам ж говорив що в Європи немає зброї? А на морі - так тим більше.
Я сильно здивований що Трамп попросив допомоги в Європи після того як сам їх кинув, після Гренландії і т.д.

Напевно хоче розділити відповідальність. Але європейці також не дураки.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 13:10

ЛАД написав:
  Shaman написав:вибачатися не будемо? виправляти теж не будемо? ЛАД ніколи не вибачається? (с)

За что, обидчивый вы наш?

вже забули? деменція? буває...
  ЛАД написав: ...
Шаман с будівельником будуть в перших рядах.

це ж ваша вигадка. питання, чому ви так подумали - бо ви так зробили б?
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 13:14

Дональд Трамп рассчитывает «выполнить чести взять Кубу», заявил он после того, как введенная США нефтяная блокада погрузила страну во тьму и полное отключение электроэнергии.

В понедельник президент США заявил, что может делать с Кубой «все, что захочет», на фоне переговоров США с Гаваной о будущем страны.

«Знаете, всю свою жизнь я слышал о Соединенных Штатах и ​​Кубе . Когда же это сделают Соединенные Штаты?» — заявил Трамп журналистам в Белом доме в понедельник.

«Я верю, что мне выпадет честь захватить Кубу», — добавил Трамп. «Освободю я её или захвачу — думаю, я смогу сделать с ней всё, что захочу. Хотите знать правду? Сейчас это очень ослабленная страна».
https://www.theguardian.com/world/2026/mar/17/donald-trump-can-take-cuba-oil
Было бы смешно, если бы не было так грустно.
Президент великой страны с психологией садиста-насильника.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти