Hotab написав:........... 15 шахедів з 556-ти сьогодні досягли цілі. 3%. Такого навіть розміру ральцю у мерії не існує, ..........
Вопрос чисто филологический - что это значит? Здесь - - нашёл: "РАЛЬЦЕ, я, с., с. г., заст. Зменш. до рало". И "Родовий - ральця" Это я знаю. Но тогда не понимаю смысл написанного. Или есть какие-то другие значения?
25 марта 2026 г., 1:08 утра GMT+2. Обновлено 22 минуты назад. 25 марта (Reuters) - Беспилотники атаковали топливный бак в международном аэропорту Кувейта, вызвав пожар, но обошлось без жертв, сообщило в среду Управление гражданской авиации Кувейта. В сообщении говорится, что были немедленно задействованы экстренные службы, и пожарные расчеты отреагировали на пожар, при этом отмечается, что, по предварительным данным, был нанесен лишь материальный ущерб.
Banderlog написав: ти больний? Хто тут спорить що росія агресор?) Покажи хоть одну людину на форумі. Виходу з цієї війни військовим шляхом для України нема. Лише переговорами. А воювати ще 4 роки тими самими людьми це ви вже явно обдовбались наркотою.
так й перемовин Раша не хоче... то що ж робити?..
іди на фронт.
бачиш, в тебе немає відповіді... от й все...
але це не відміняє головне - агресор-окупант не збирається домовлятися, бо помилково впевнений, що щось здобуває, а насправді втрачає більше, ніж отримує...
ЛАД написав:В годы моего детства/молодости более-менее регулярно писали о том, что такое ядерная война и какие последствия. Сегодня это бывает крайне редко. И в РФ, и у нас. Не знаю, как на Западе. Это плохо. Люди начинают воспринимать ядерную войну как нечто ... не знаю, не нормальное, но так, ничего особенного. Редкая статья Статья не особо впечатляет, но хоть что-то.
ні, просто люди вважають, що ядерна війна неможлива - саме через її наслідки. й до кінця не розуміють ризики, які виникають через наявність ядерної зброї в КНДР чи тому ж Ірані. й Раша показує, що наявність ядерної зброї є запорукою, що можна робити що завгодно, й за це нічого не буде - це як нацистська Німеччина з ядерною зброєю...
але до речі ядерна зброя не є гарантованим запобіжником від нападу. бо від прибаханих ще сприймають ядерні погрози, а жодна притомна країна застосовувати її не буде...
Banderlog написав: ти больний? Хто тут спорить що росія агресор?) Покажи хоть одну людину на форумі. Виходу з цієї війни військовим шляхом для України нема. Лише переговорами. А воювати ще 4 роки тими самими людьми це ви вже явно обдовбались наркотою.
так й перемовин Раша не хоче... то що ж робити?..
Послати тебе в окоп. Як тобі такий варіант?
ще один. розповідає, що це Я людей до окопів посилаю почнемо з усіляких номерних, користь яких для держави - НУЛЬ...
ЛАД написав:... Если плевать на экономическую эффективность, то можно много чего сделать. Вы правы, у нас розбита енергосистема. Но что разбито? Не хочу спорить, надоело впустую терять время, но я не пойму - у нас сегодня есть проблемы именно с атомной генерацией? Вроде нет. АЭС у нас, к счастью, целые. Выбиты именно ТЭС и ТЭЦ. Так может лучше тогда уж строить именно их? Если даже мы сейчас построим массу ММР (фантастика, но ладно), чем мы будем балансировать систему? По рецепту Буратино включать-выключать их? Вот только все специалисты почему-то утверждают, что это вредно для работы АЭС. Неграмотные, наверно.
Такая перестройка энергосистемы, как вы предлагаете, требует тщательного планирования. Или плевать на экономику, которой у нас и так уже нет? ...
самовпевненості багато, з фактами набагато гірше. так, проблема з АЕС. захоплена ЗАЕС по потужності дорівнює іншим трьом станціям. тому зараз наи вистачає, бо дійсно впало споживання. щоб замінити ЗАЕС, скільки треба побудувати ТЕС?..
тепер по ТЕС - вже писав, що перед війною в нас були надлишкові потужності ТЕС - було задіяно десь 20% лише - точних цифр не пам'ятаю. тому можливо й існуючих ТЕС буде достатньо для балансування. в нашому випадку найкраще балансувати ГЕС та ГАЕС.
перевага "зеленої" енергетика - її не треба тягнути споживачеві. гадаєте дешево ее від АЕС вуйкам по Карпатам роздавати? чи там по луганським степам. втрати ее складають 10% від споживання в Україні.
й з точки зору економіки саме будівництво АЕС потребує найбільших витрат при будівництві
ps а з приводу Фукусими - там були цілі талмуди, що роботи в різних аварійних ситуаціях (це ж японці). а от ситуація, що через солону воду вимкнеться вся електрика й система керування перестане працювати - передбачена не була. добре, що не сталося теплового вибуху, як в Чорнобилі. можлива та ж вода виступила як охолоджувач.
Востаннє редагувалось Shaman в Сер 25 бер, 2026 05:41, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Мадяр відповів Шмідтам про «не така ППО»
Ані однієї ночі у 2026,- бути усім напоготові і надалі. Жодної доби березня донині не сталося, щоб менше ста шахедів/гераней шниряло небом України. Були й будуть доби й по 400-500, як от сьогодні. Більше того, зовсім тихо у небі було на пальцях однієї руки протягом всієї зими 25-26 рр.
А насправді, чого ж вони, дрони рф, долітають до Львова?
Пане мер серцю милого міста Лева! Перепрошую, але отой ваш вечірній докір чи рекламацію покупця «маю дуже багато питань до усіх, будемо мати розмову з військовими, щодня купуємо…» припиніть, зробіть ласку. 15 шахедів з 556-ти сьогодні досягли цілі. 3%. Такого навіть розміру ральцю у мерії не існує, от без жартів- не існує такої ППО на планеті Земля, що руцями Воінів у глибину ешелонів та рубежів від передка і до мирних міст стирають 95-97% дронів, що атакують. Хоча звісно, є над чим працювати.
Не мені Вам поради давати. Але й не Вам дорікати тих, хто збиває денно і нощно. Бережіть людей, менше лясів. А ми працюватимемо у небі.
Слідкувати результати СБС наживо: Онлайн-табло СБС «ПІДРАХУЙКА»
15 шахедів досягли цілі...Вчора тільки по сумській області білше прилітіло. Чим вище посада та ближче до влади, тим більше нахабства та відчуття безкарності за свої слова та дії.