Shaman продолжает шаманствовать. Сложно сказать, кого Трамп принудил больше - Путина или нас. Вы уже забыли о запрете вести переговоры? И о том, кто разорвал переговоры в 2022?
фінський варіант, політична залежність - це все слова. як на мене, просто завуальована капітуляція.
Финны очень неплохо жили после той "капитуляции". Не было ни оккупации, ни "ссылок в Сибирь". Если для вас условия договора с Финляндией это "капитуляция", то да, я на такую "капитуляцию" согласен. При том, что от нас никто не требует репараций, как от финнов. А в 2022 не требовали и уступок территорий, кроме тех, которые мы потеряли ещё в 2014.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 19 кві, 2026 16:48, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:_hunter Розвалиться педерація- Кубань ЗОБОВЯЗАНА буде шукати захисту від Чечні... Найближчий це ми. Не розвалиться - той не треба
Тепер про ПІРА Він витратив все що мав На відміну від нього витратити все ми не можемо ... бо витрачаємо гроші ЄС/Канади/Австралії/Японії.... Останні ЗАЦІКАВЛЕНІ в тому щоб ми МОГЛИ витратити те що вони нам дають для СВОЄЇ ОБОРОНИ.
Это, как обычно - про деньги: >>> витратити все ми не можемо ? - так терять можно не только их. Молодежь до 25ти - "почемуто" выезжать не перестает, например...
Ну да - сейчас ЗАЦІКАВЛЕНІ. Но после Пэромогы - от кого нужно будет обороняться-то?
негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт
Фраза не очень понятная, как часто у вас бывает. Это вы мне предлагаете пойти на фронт? А о балласте в лице шамана вы не забыли?
_hunter написав:Ну да - сейчас ЗАЦІКАВЛЕНІ. Но после Пэромогы - от кого нужно будет обороняться-то?
Так після Перемоги зникає тиск як ідеологічний так і фінансовий зі сторони педерації.... Далі ти вільний робити для СЕБЕ все що можеш і хочеш. тобто РОЗВИВАЙ свої можливості, створюй свою продуктивність ,збільшуй своє ВВП.....
ПС Ти сам помічаєш як ПРИНИЖУЄШ свої можливості і ВОЗВЕЛИЧУЄШ можливості інших? З якого будуна ТИ вирішив, що здоровій людині потрібно щоб її ГОДУВАЛИ ?
_hunter написав:... Ну да - сейчас ЗАЦІКАВЛЕНІ. Но после Пэромогы - от кого нужно будет обороняться-то?
не ведіться на оце все. це його фірмова фішка - ви розповідайте, а я буду критикувати. й буде задавати ДОДАТКОВІ питання. в цьому випадку його треба відразу, за кораблем.
витрачати час на людину, яка каже - а доведіть мені що 2 * 2 = 4, а що взимку похолодає, а влітку буде жарко - не варто...
_hunter написав:Ну да - сейчас ЗАЦІКАВЛЕНІ. Но после Пэромогы - от кого нужно будет обороняться-то?
Так після Перемоги зникає тиск як ідеологічний так і фінансовий зі сторони педерації.... Далі ти вільний робити для СЕБЕ все що можеш і хочеш. тобто РОЗВИВАЙ свої можливості, створюй свою продуктивність ,збільшуй своє ВВП..... ......
Ну, супер. А что делать с
«Через чотири роки після повномасштабного вторгнення Росії загальна вартість відновлення та відбудови України наразі оцінюється у майже 588 мільярдів доларів США впродовж наступного десятиліття, що майже втричі перевищує прогнозований номінальний ВВП України за 2025 рік. (...) Нам все ще вдається швидко відновлюватися та розвиватися далі», — прокоментувала ситуацію прем’єр-міністерка України Юлія Свириденко. Про це повідомляє RFI Українською з посиланням на інформацію ООН.
Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков вирішив подати у відставку на тлі стрілянини в Голосіївському районі Києва, де є підозра про неналежну поведінку правоохоронців. Про це повідомляє кореспондентка LIGA.net з пресконференції міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка 19 квітня.
Жуков обіймав цю посаду з 2015 року. Він наголосив, що відповідальність понесуть усі, хто є керівниками у двох поліцейських, які залишили місце стрілянини напередодні в Києві.
"В цьому випадку я як офіцер, як бойовий офіцер прийняв рішення подати рапорт на звільнення мене з займаної посади, – сказав він на брифінгу. – Дійсно ганебна ситуація. Поліцейські вчинили непрофесійно і недостойно як для офіцерів поліції. Вони приїхали на виклик, вони мали допомагати, рятувати наших громадян. Вони погано зорієнтувалися і залишили в небезпеці цивільних людей, поранених цивільних людей".