|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:28
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:що ж ти так брешеш недолуго. я тебе запитав спочатку два питання - хто ігнорує перемовини та що ж робити в цьому випадку? потім запитав, чи розумієш ти рівень втрат Раші. ти не відповів на жодне. я відповів на твоє питання про вибори та про кордони. про фінансування це вже було третє питання.
Так и я тебе ответил уже: _переговоры_ были в Стамбуле. То, что происходит сейчас - следсвие Стамбула и следующего за ним "Плана Трампа". "рівень втрат" - нет: придуманные тобой фантазии я не понимаю - о чем я тебе, опять же неоднократно - повторял... Выборы/кордоны - то был один вопрос. Ну да то такэ...
сову на глобус майже натяг. але насправді поточні перемовини - це дійсно заслуга Трампа, він примусив сторони, в першу чергу Рашу, до перемовин. зараз вони знову забуксовали. й Стамбул тут ні до чого. але ти вже просто жонглюєш словами. я бачу - Україна готова до перемовин, Раша ні. що не так? тобто ти не бачиш, що Раша несе втрати внаслідок війни, навіть ті, що наш Генштаб публікує - це теж не втрати Раші, це мої фантазії? я правильно зрозумів? ти спеціально задаєш питання, які не мають відповіді - а потім, чого мені не відповідають. але щоб й цей аргумент забрати - так, фінансування буде. в яких розмірах й в якому форматі - це ще ніхто не знає. буде відстрочка/списання боргів. рівень фінансування буде достатній, щоб продовжити розвиватися після війни. за умови - всі наполегливо працюють - ТМ Будівельник. а ті хто лише розповідають та чекають, що за них хтось зробить - тут свалу не буде. негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт ЛАДів, хунтерів та летусроків... а твої відповіді - 3:0. злився. заперечити нема чого, визнати теж не можеш...
>>> що не так? То, что ты просто описываешь происходящее - не пытаясь даже задуматься о причинах. >>> це теж не втрати Раші, це мої фантазії? я правильно зрозумів? Нет: вообще ничего не понял. Смотри: можно сказать "на улице шалено похолодало". Еще можно сказать "на улице шалено похолодало на 0.1 градус". Полезная информация? - наверное. НО: если вопрос стоит "когда конкретный человек от этого шалено похолодало замерзнет нафиг" - при том, что на улице +40 - тут все становится "чуть" сложнее... >>> в яких розмірах й в якому форматі - це ще ніхто не знає Спасибо, Кэп!
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:32
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:Ти мягке з холодним - не перемішуй.. В пуйла як і в громадянина СААХОВА тільки два варіанти Або він перемагає(саахов веде в Загс) Або його до прокурора в Гаазі(для саахова до районного прокурора)
И снова: "он/они/у него"...
Ти хоч колись думаєш головою , а не тим на чому сидиш? Є БІЙ В БОЮ ДВІ сторони.... Ми пробуємо нанести ДРУГІЙ стороні максимальні втрати.... ...... _hunter написав:Так с ВВП по ППС к "кордонам 91го" - что будет-то? Шаман там с вопроса про финансирование слился тихонечько...
А чого ти змішуєш ВВП і КОРДОНИ ? Перше з другим не взаємозалежне... ......
Так я и не смешиваю. Я про оба показателя спросил. - так-то Кубань - довольно отсталый регион, что бы его прям в Достижения записывать. А теперь о причинах: возвращаясь к "ДВІ сторони" - был такой деятель - Пир. Так вот он всех ну прямо в труху победил...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:38
_hunter Розвалиться педерація- Кубань ЗОБОВЯЗАНА буде шукати захисту від Чечні... Найближчий це ми. Не розвалиться - той не треба
Тепер про ПІРА Він витратив все що мав На відміну від нього витратити все ми не можемо ... бо витрачаємо гроші ЄС/Канади/Австралії/Японії.... Останні ЗАЦІКАВЛЕНІ в тому щоб ми МОГЛИ витратити те що вони нам дають для СВОЄЇ ОБОРОНИ.
Останнє Про ВВП Ти чогось стидливо це стер Тому продублюю Так ти за ріст ВВП яке буде вищим при кордонах 1991 року Чи ти за падіння ВВП яке буде при кордонах 2026 року ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3019 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:41
Shaman продолжает шаманствовать. Сложно сказать, кого Трамп принудил больше - Путина или нас. Вы уже забыли о запрете вести переговоры? И о том, кто разорвал переговоры в 2022? фінський варіант, політична залежність - це все слова. як на мене, просто завуальована капітуляція.
Финны очень неплохо жили после той "капитуляции". Не было ни оккупации, ни "ссылок в Сибирь". Если для вас условия договора с Финляндией это "капитуляция", то да, я на такую "капитуляцию" согласен. При том, что от нас никто не требует репараций, как от финнов. А в 2022 не требовали и уступок территорий, кроме тех, которые мы потеряли ещё в 2014. негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт ЛАДів, хунтерів та летусроків...
Фраза не очень понятная, как часто у вас бывает. Это вы мне предлагаете пойти на фронт? А о балласте в лице шамана вы не забыли?
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 19 кві, 2026 16:48, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:42
budivelnik написав:_hunter Розвалиться педерація- Кубань ЗОБОВЯЗАНА буде шукати захисту від Чечні... Найближчий це ми. Не розвалиться - той не треба Тепер про ПІРА Він витратив все що мав На відміну від нього витратити все ми не можемо ... бо витрачаємо гроші ЄС/Канади/Австралії/Японії.... Останні ЗАЦІКАВЛЕНІ в тому щоб ми МОГЛИ витратити те що вони нам дають для СВОЄЇ ОБОРОНИ.
Это, как обычно - про деньги: >>> витратити все ми не можемо ? - так терять можно не только их. Молодежь до 25ти - "почемуто" выезжать не перестает, например... Ну да - сейчас ЗАЦІКАВЛЕНІ. Но после Пэромогы - от кого нужно будет обороняться-то?
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:45
ЛАД написав:... негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт ЛАДів, хунтерів та летусроків...
Фраза не очень понятная, как часто у вас бывает. Это вы мне предлагаете пойти на фронт? А о балласте в лице шамана вы не забыли?
режим дурника?  розмова йшла про розвинення країни після війни
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1767 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:46
_hunter написав:Ну да - сейчас ЗАЦІКАВЛЕНІ. Но после Пэромогы - от кого нужно будет обороняться-то?
Так після Перемоги зникає тиск як ідеологічний так і фінансовий зі сторони педерації.... Далі ти вільний робити для СЕБЕ все що можеш і хочеш. тобто РОЗВИВАЙ свої можливості, створюй свою продуктивність ,збільшуй своє ВВП..... ПС Ти сам помічаєш як ПРИНИЖУЄШ свої можливості і ВОЗВЕЛИЧУЄШ можливості інших? З якого будуна ТИ вирішив, що здоровій людині потрібно щоб її ГОДУВАЛИ ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:49
budivelnik _hunter написав:... Ну да - сейчас ЗАЦІКАВЛЕНІ. Но после Пэромогы - от кого нужно будет обороняться-то?
не ведіться на оце все. це його фірмова фішка - ви розповідайте, а я буду критикувати. й буде задавати ДОДАТКОВІ питання. в цьому випадку його треба відразу, за кораблем. витрачати час на людину, яка каже - а доведіть мені що 2 * 2 = 4, а що взимку похолодає, а влітку буде жарко - не варто...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:51
Shaman написав:в цьому випадку його треба відразу, за кораблем.
Дурнів -треба використовувати , поки вони думають що демонструють свій розум.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:51
budivelnik написав:_hunter... З якого будуна ТИ вирішив, що здоровій людині потрібно щоб її ГОДУВАЛИ ?
так він так живе - його хтось має годувати. він ЗАРОБЛЯТИ гроші - не буде. він вважає, що й інші такі 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2